úterý 16. září 2014

Jak si zpříjemnit pobyt ve škole?

Přeji Vám krásný den moje milé a vítám Vás u nového článku! :)

Dnes nebude hlavním tématem kosmetika, ale škola. Některým z nás už škola začala, mně osobně začíná za dva týdny a už se docela těším. Nejsem ten typ studenta, který by do školy chodil z donucení, školu mám ráda, ráda se dozvídám nové věci a informace, ale přece jenom všechny přednášky nejsou tak úplně zajímavé, jak bych si představovala, je proto nutné si to ve škole nějak zpříjemnit. A co zaručeně pomáhá mně? :)


Prvním bodem jsou určitě hezké sešity. Já nevím jak vám, ale já mnohem raději píšu do hezkých a zajímavých sešitů než do nudných, které má každý. To je hned o něčem jiném, baví mě to + ještě občas někam přilepím lepící papírek s úkolem, na který nesmím zapomenout, protože jsem hlava děravá :)


Zvýrazňovače jsou pro mě nezbytnost! Převládá u mně vizuální paměť a co není podtrhané, zakroužkované nebo odškrtané si nezapamatuji. Vždy, když si při zkoušce vybavuji učivo, tak si nejprve vybavím, jak daná kapitola vypadala a jakou barvou byla zvýrazněna. Samozřejmě je fajn nějaký hezký penál, tenhle mám nový na letošní rok a je z e-bay.


Věc, bez které opravdu nedám ani ránu je diář. Jak už jsem říkala, vše musím mít zapsané, všechny úkoly, schůzky atd. Když je nudná přednáška často si na volné stránky čmárám nebo píšu mé oblíbené citáty. Vždy u sebe nosím ještě nějaký balzám na rty a krém na ruce, protože o sebe ráda pečuji.


Nesmí chybět sváča a sklenice vody, co víc k tomu říct? Miluji jídlo :) Určitě je lepší nosit u sebe svačinku, než být hladová a nakonec si koupit bagetu z automatu.



Když vím, že budu mít během dne nějakou volnou hodinu, nosím sebou oblíbený časopis nebo rozečtenou knížku, abych nějak zabila čas. Fajn je také telefon nebo tablet, na kterém můžete poslouchat písničky nebo případně sledovat film či seriál.

To jsou věci, které mi dělají ve škole společnost. Bez čeho se ve škole nebo práci neobejdete vy? :)

2 komentáře:

  1. Jé, všechny Tvoje pomůcky a kosmetika do školy se mi moc líbí :) Já se neobejdu určitě bez pití, svačiny, hřebínku a lůje na rty
    BLOG BY VERU

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)