neděle 19. října 2014

Guess Seductive - ideální vůně na podzim a zimu

Přeji Vám krásnou neděli moje milé! :)

Doufám, že si užíváte víkendu plnými doušky, protože to počasí se tentokrát vážně vyvedlo. U nás krásně svítí sluníčko a celkově mi tohle počasí připomíná spíše jaro než nadcházející podzim.
Dnes pro vás mám jeden tip na podzimní /zimní vůni, snad se vám bude líbit.


Oficiální popis: Seductive je ovocně-květinová vůně pro ženy od značky Guess. Tato smyslná a opojná vůně ovoce, květin a vanilky byla vytvořena pod taktovkou Veronique Nyberg. V úvodu vůně nalezneme hrušku, černý rybíz a bergamot, srdce v sobě ukrývá jasmín, květ pomerančovníku a kořen kosatce. Základ vůně patří kadidlu, kašmírovému dřevu a vanilce.
Obal je moc hezký, skleněný, víčko je z tvrdého plastu. Libí se mi detail roztomilého srdíčka na hrdle flakonku, činí to produkt zajímavějším a luxusnějším kouskem. Když si k vůni přičichnu necítím nic co bych mohla dále specifikovat, cítím prostě příjemnou těžší vůni. Tuto vůni jsem si kupovala někdy na jaře, ale začala jsem ji používat až teď, jelikož si nedokážu představit, že bych se jí voněla na jaře nebo v létě. Pro mě je to typická vůně na podzim a zimu, je těžší, kořenitá a nevím proč, ale připomíná mi Vánoce. Ještě bych měla říct, že to není parfém v pravém slova smyslu, ale "pouze" toaletní voda. Výdrž má ale skvělou! Navoněla jsem se s ním v osm ráno a ve tři odpoledne jsem ho ze sebe ještě cítila a musím říct, že se mě na něj poměrně často ptají i kamarádky a známé.
K dostání je na internetu, ale třeba i v DM drogerii. Já doporučuji nákup na nějakém e-shopu, vyjde to nesrovnatelně levněji než v kamenném obchodě. Osobně jsem ho kupovala na krasa.cz, který můžu jedině dooručit, jsem s jejich servisem nadmíru spokojená.



Zajímalo by mě, jaká je Vaše oblíbená vůně na podzim či zimu, dejte mi prosím vědět dolů do komentářů.
Mějte se krásně :-*

4 komentáře:

  1. Vůně má krásnou lahvičku, musím očichaat :) Já teď používám Sensuelle z Avonu a pak ještě jednu. Já moc nerozlišuju, čím se voním v létě nebo v zimě, prostě tím, co mě voní :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji očichej jestli se Ti bude líbit :) To já zas ano, v létě mám radši svěží květinové a ovocné vůně a na zimu těžší kořeněné.. :)

      Vymazat
  2. Moja celoročne najobľúbenejšia vôňa je Lady Gaga Fame. Na ňu nič nemá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta má úžasné balení, ale neočichávala jsem ji.. :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)