úterý 21. října 2014

Řasenka Big & Daring

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Musím se vám přiznat, že často podléhám blogové masáži a co si všichni chválí, to musím nutně taky vyzkoušet. Samozřejmě, že každá z nás chce mít ten nejlepší makeup, řasenku, tvářenku.. A čím víc pozitivních recenzí čtete, tím víc po daném produktu toužíte, alespoň já to tak mám :) Proto jsem neodolala a pořídila jsem si řasenku Big & Daring od Avonu, na kterou jsem nečetla snad jedinou negativní recenzi. Pokud vás ještě chvalozpěvy na tuto řasenku neomrzely, budu ráda, když si přečtete i můj názor.


Balení řasenky se mi moc líbí. Je černé, jednoduché, ale přesto působí velmi vkusně. Na balení taky oceňuji praktický "zámeček", když řasenku zavíráte, ozve se jakési cvaknutí a nemůže se vám stát, že by se vám balení samo otevřelo.
Samotná řasenka má mega velký kartáček, který není umělý. Já mám poměrně krátké a řídké řasy a proto se mi s takto velkým kartáčkem nepracuje úplně dobře, když se nesoustředím pouze na líčení, mám na horním víčku řasenku obtisknutou. Musím se přiznat, že první týden používání mi tento produkt moc nevyhovoval, řasy jsem měla docela slepené a neviděla jsem žádný zázrak. Ale od druhého týdne je to jiná.  Řasy mají opravdu viditelně větší objem a jsou i hezky natočené. Řasenka drží celý den jako přibitá, neopadává, nedrolí se, neobtiskává se. Když ji večer odličuji, musím na oku ponechat tamponek s micelárkou o chvilku déle než jsem zvyklá, ale nakonec se hezky odlíčí. Mám pocit, že tato řasenka dělá úplně stejný efekt jako Collosalka od Maybelline. Určitě stojí za vyzkoušení, ale já preferuji spíše řasenky na délku než na objem a proto bych si ji znovu nekoupila.





Také jste podlehly a tuto řasenku si pořídily nebo máte jiného oblíbence? :)
Vaše názory a doporučení si ráda přečtu v komentářích.

Mějte se krásně a užívejte posledních slunečných dnů :)

4 komentáře:

  1. Ja som nad nou už premyšlala, ale zatial mi celkom dobre služi riasenka z oriflamu.

    OdpovědětVymazat
  2. To já jsem nepodlehla vůbec :) řasy Ti udělá pěkné
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá skvěle, mám na ní zálusk už delší dobu :)

    OdpovědětVymazat
  4. já teda ne :D mám řasenku podobnou jako z ebay a dělá mnohem hezčí řasy ;) hezky zahustí a neslepuje :) nesnáším slepené řasy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)