neděle 26. října 2014

Rimmel Sweetie Crush

Zdravím Vás a přeji krásné nedělní odpoledne.

Jak se máte? Já si užívám nedělní siestu - čajíček, blogy, Youtube, prostě pohodička. Včera jsem byli s přítelem již potřetí v Aqualandu Moravia a bylo to skvělé. Máme to tam moc rádi, jsou tam skvělé tobogány, ale i bazény a neskutečné welness. Miluji všechny ty procedury, sauny, páry atd., člověk se pak cítí jako znovuzrozený. Určitě doporučuji tento bazén a spa vyzkoušet, já se tam ráda opakovaně vracím.
Dnes pro vás mám ale lakovací článek o mém nejnovějším přírůstku. Docela jsem propadla pískovým lakům na nehty a když jsem viděla tento ve slevě, neodolala jsem.. 
Balení je klasické jako jsme u Rimmelu zvyklé, pouze ozvláštněné samolepkou na víčku, obsah je 8 ml. Tento lak má skvělý štěteček, je super široký a tak to mám ráda. Lak se tudíž příjemně aplikuje, rychle zasychá, ale pro hezký efekt jsou nutné alespoň dvě vrstvy, ideálně však tři. Jako u všech pískových laků je nutné přetřít nehet topcoatem, aby vám hrubý povrch nehtu nevadil při práci. Konečný efekt je moc hezký a takový něžný. Lak je sladce růžový s odlesky do stříbrna. Co se výdrže týče je skvělá. Tento lak mi na nehtech vydrží bez poškození pět dní, což je pro mě maximum. Většinou mi laky vydrží tak dva dny.
V nabídce z této edice je k dostání ještě odstín fialové, zelené, žluté a modré. Já osobně jsem s tímto produktem velice spokojená a klidně bych si ho pořídila ještě v jiné barvě, nemám mu co vytknout.





Vlastníte nějaký lak z této edice? Jak jste s ním spokojené? :)
Mějte se krásně, těším se u příštího článku!

5 komentářů:

  1. Z těchto laků vlastním tento růžový a také fialový, na který jsem taky dělala recenzi :-) http://enjoycosmetics.blogspot.cz/2014/09/rimmel-london-sweetie-crush-lak-na.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten fialový vypadá taky skvěle, zvlášť teď na zimu bude krásný. Pokud na něj bude nějaká akce, možná si pořídím i ten :)

      Vymazat
  2. Mám tento lak v žlutém odstínu a jsem taky spokojená :) Líbí se mi
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá na nehtech krásně. Já mám stejný v modré barvě a jsem s ním spokojená :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)