neděle 5. října 2014

Spotřebováno - září

Ahoj moje milé, vítám Vás u dnešního článku! :)

Jak se máte? Doufám, že dobře :) Dnes bych vám chtěla ukázat produkty, které jsem spotřebovala v uplynulém měsíci a říct, jak jsem s nimi byla či nebyla spokojena. Celkem jsem spotřebovala třináct kusů kosmetiky, z toho čtyři byly vzorečky.


Odličovací a čistící gel Garnier - 3/5
Tento gel byl fajn, ale mě moc vysušoval. Mám normální pleť s mastnější T-zónou a po jeho aplikaci jsem cítila, jak mě obličej pne a musela jsem si ho hned namazat krémem. Pro ženy, které mají mastnou pleť bude ale myslím super. Je určen i k odlíčení očí, ale já jsem si to netroufla vyzkoušet, protože mám oči poměrně dost citlivé. Plusem je, že je bez barviv a perfemace.

Šampon a kondicionér 2 v 1 Avon - 4/5
Tento produkt byl fajn, krásně voněl, vlasy po něm byly jemné, nadýchané a šly krásně rozčesat. Ideální na cestování, kdy s sebou nechcete tahat zvlášť šampon a kondicionér. Klidně bych po něm sáhla znovu.

Krém na ruce Essence - 4/5
Krémy na ruce od Essence jsou mé nejoblíbenější a tento nebyl vyjímkou. Byl super, ruce krásně hydratoval, jen mi úplně nevyhovala řidší konzistence.


Lak na vlasy Nivea - 5/5
Laky na vlasy od Nivey patří k mým nejoblíbenějším lakům a i tento byl super. Vlasy zafixoval, ale neslepoval, nemám, co bych mu vytkla.

Sprchový krém Mitia - 5/5
Tento sprcháč jsem vyhrála v tombole na plese a hrozně dlouho jsem otálela s jeho použitím, nějak mi nebyl sympatický. Ale musím říct, že je super, krásně krémový, příjemná vůně a viděla jsem ho v Albertu asi za 30 Kč, takže i super levný. Vůně na kůži nevydrží, ale to po sprcháčích ani nevyžaduji. Ráda si ho v budoucnu pořídím zase v nějaké jiné parfemaci.


Balzám na rty Essence Kiss care love - 5/5
Super skvělý barvený balzám. Krásně hydratuje a zabarvuje rty, pro mě je na stejné úrovni jako Babylips, až dodělám balzámky, které mám v zásobě, určitě si ho pořídím znovu!

Balzám na rty H&M - 1/5
Tento balzám na rty nedělal vůbec, ale vůbec nic. Žádná hydratace, určitě nedoporučuji.

Lak na nehty Rimmel lycra pro - 5/5
S laky od Rimmelu mám zatím jenom samé dobré zkušenosti, tento měl super široký štěteček, dobře se aplikoval, rychle zasychal a dlouho vydržel a ta barva je krásná, je to červená s nádechem lehce do oranžova. Už ho mám koupený znovu :).

Lesk na rty Oriflame - 1/5
Tento lesk mám již několik let, ale nikdy jsem ho moc nepoužívala a teď už má navíc divný zápach, proto se ho zbavuji. Tento odstín mi neslušel, na rtech vytvářel pruhy, strašně lepil, prostě jsem na něm nenašla jediné pozitivum.


Makeup Maybelline Affinitone - 4/5
Tento makeup mě moc mile překvapil. Zaskočila mě hodně tekutá až vodová konzistence, ale moc mi vyhovoval, na pleti vypadal krásně a klidně bych si ho pořídila.

Makeup Rimmel Stay Matte - 5/5
Těžko z jednoho vzorečku poznat, jaká daná věc opravdu je, ale tento makeup mě nadchl. Konzistence je pěnová, což mi vůbec nevadí a mé pleti neskutečně sedl, vážně uvažuji o tom, že bych si ho pořídila.


Makeup Loreal Infallible 24H - 2/5
Tento vychvalovaný makeup mi naopak vůbec nesedl. Odstín byl strašně moc žlutý a 24 hodin na mé pleti určitě nevydrží, během několika hodin jsem měla na obličeji nevzhledné mapy. Nic pro mě.

Goldwell šampon pro objem vlasů - 1/5
Nechci z jednoho vzorečku vyvozovat závěry, ale tento šampon mi vlasy umyl stejně dobře jako každý jiný šampon, jinak jsem žádnou změnu nezaznamenala a o nějakém objemu se vůbec nedá mluvit. Ale třeba by začal působit až po více použitích, těžko říct.

Máte s nějakým z produktů zkušenost? Budu ráda za Vaše názory a postřehy dole v komentářích.
Krásný den! :)

2 komentáře:

  1. Já jsem měla akorát vzoreček kondicionéru od goldwell, jinak jsem nezkoušela nic :). Ale chci si teď koupit nějaký krém na ruce od Essence
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od října by měly být v prodeji vánoční limitky krémů na ruce od Essence, taky se na ně chystám :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)