pátek 17. října 2014

Super novinka od Essence

Zdravím všechny mé čtenářky! :)

Dnes vám přináším kosmetickou recenzi na jeden produkt od Essence, který se před nějakým časem objevil v našich drogériích. Já ho mám doma již asi měsíc, za tu dobu už jsem ho několikrát použila a stal se mým velkým oblíbencem. A o čem, že to mluvím? No přece o tyrkysových gelových očních linkách v tužce z nové kolekce.


Tato tužka má v zadní části vysouvací mechanismus, což je fajn, protože odpadá nutnost ořezávání. V nabídce je několik barev - tyrkysová, zelená, hnědá, šedá a černá. Jednotlivé odstíny jsou rozlišeny víčkem.
Teď už ale k samotnému obsahu. Tužka je příjemně měkká, moc hezky se s ní manipuluje, vůbec se na ni nemusí tlačit, nedrolí se, stačí mít lehkou ruku a maluje krásně. Essence slibuje, že je produkt voděodolný a dlouhotrvající. Upřímně jsem k tomu byla trochu skeptická, protože přece jen, je to Essence a myslela jsem si, že mojí milované tužce od Milani, která je opravdu "longlasting" a "waterproof" se to nevyrovná, ale to jsem se spletla. Tahle tužka mě prostě nadchla! Na horním víčku vypadá božsky, krásně oko rozzáří a co je na ní nejvíc super, je to, že opravdu vydrží celý den taková, jakou jste ji ráno aplikovali!
Co se voděodolnosti týče, zkoušela jsem ji pokapat vodou a následně i přejet prstem, poměrně dost jsem tlačila a tužka vydržela a nerozmazala se!


Já tomuto produktu nemám co vytknout, jsem z něj opravdu super extra nadšená a nejspíš si půjdu ještě pro ten zelený odstín. Určitě vám je doporučuji všema deseti! :)

Mějte se krásně, těším se u dalšího článku!

2 komentáře:

  1. Ahoj krásny článok aj blog :) Chceš sa navzájom sledovať ? → http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná barvička, díky za tip, pro tu si zaběhnu :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)