úterý 25. listopadu 2014

Antiperspirant Garnier

Přeji Vám krásný den moje milé čtenářky! :)

Jak se vám daří? Už nás vás doléhá předvánoční shon? Nadcházející víkend už bude adventní a já už se moc těším, až zapálím svíčku na adventním věnci, je to taková hezká tradice.
Dnes jsem pro vás sepsala recenzi na deodorant Garnier mineral 5 protection. Jak už můžete odvodit z názvu, slibuje ochranu hned proti pěti nepříjemnostem - konkrétně proti zápachu, vlhkosti, podráždění, bílým a žlutým skvrnám. Prezentuje se skoro až jako zázrak, jaký je ale ve skutečnosti?


Balení je klasické, pro deodoranty typické a asi nemá cenu ho nijak komentovat. Zvláštností je pouze možnost uzamknutí uzávěru na víčku, aby třeba nevystříkl v kabelce, což je fajn vychytávka. Výhodou určitě je, že tento antiperspirant neobsahuje alkohol ani parabeny. Obsahuje však hliníkové soli, což by někomu mohlo vadit. Jak už jsem řekla v úvodu, tento deodorant slibuje zázraky, ale opak je pravdou. Vůbec totiž nefunguje! Naopak mám pocit, že když ho ráno použiji, potím se pak celý den mnohem víc, než když nepoužiji žádný podobný přípravek. Už během dvou hodin od aplikace cítím, že mám vlhké podpaží a to se normálně nijak moc nepotím. Pocení mi nikdy nedělalo problém, jen jsem se občas zpotila v létě, když bylo venku kolem 30ti stupňů. Proto jsem s tímhle přípravek silně nespokojena. Nepomáhá ani proti zápachu, proti vlhkosti ani proti žlutým skvrnám. Jediným plusem je to, že jsem nezpozorovala, že by dělal na oblečení bílé fleky, ale to je sakra málo. Tenhle deodorant bych nechtěla ani zadarmo a určitě vám ho nedoporučuji! 
Já mám fialovou verzi, ale vím, že dělají ještě růžový, zelený a pak možná ještě nějaký jiný, tak ty třeba nebudou takový propadák. Nevím, nemůžu soudit, zkoušela jsem jen tento jeden a absolutně mě to odradilo od koupi dalších antiperspirantů od značky Garnier. 



Zajímalo by mě, jestli máte s tímto produktem nějakou zkušenost? Pokud ano, jak jste s ním spokojeny?
Všechny Vaše komentáře mě moc těší a dělají mi radost!
Mějte se krásně :)

2 komentáře:

  1. Já jsem měla od Garnieru kuličku růžovou a modrou, už si nepamatuju přesně,ale jedna z nich proti pocení taky vůbec nebránila a byla jsem s nima i dost nespokojená
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tenhle taky dost zklamal, je to pro mě prostě propadák..

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)