neděle 30. listopadu 2014

Babylips kam se podíváš..

Zdravím Vás holky! :)

Jak se máte? Já se učím, protože mě v týdnu čekají dva zápočty. Oficiálně máme zkouškové až od půlky ledna, ale stejně máme většinu zápočtů a některé zkoušky už teď před Vánoci. Mně to takhle vyhovuje, protože začátkem února vyrážím na hory a snad už si je budu moci užít v klidu a nestresovat se školou. Ale o tom až někdy jindy. Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na profláknuté balzámky na rty od Maybelline.


O Babylips už asi každý slyšel, v poslední době je to u nás hodně propagovaný výrobek a pořád na ně vídám v televizi reklamy. Já jsem si tyhle dva kousky koupila v létě v Benátkách, protože u nás tehdy ještě nebyly dostupné. Celkem najdete v nabídce 6 druhů, tři jsou tónované a tři bezbarvé. Já mám raději barevné balzámky, často je nosím jen tak, místo rtěnky nebo lesku, proto jsem si vybrala růžový odstín Pink puch a červený Cherry me.
To balení je rozkošné, o tom není pochyb. Krásný barevný dívčí obal, který je ozdobou každé kabelky. Ten červený nosím v kabelce každý den a balení drží, zatím se ani nenakřáplo, takže proti tomu nemám žádné výhrady. Musím říct, že obě dvě varianty krásně voní. Červený opravdu jako třešně a růžový mi připomíná vanilku. Musím říct, že ten červený mě nadchnul! Dokonce tak moc, že toto je už moje druhé balení. To první se mi nespíš někam ztratilo, tak jsem si musela pořídit nové. Na rtech vypadá moc hezky, přirozeně mi zvýrazní červenou barvu mých rtů, jsou krásně lesklé i poměrně výrazné, ikdyž na ruce vypadají málo pigmentované, ale opak je pravdou. Hydratace je podle mě průměrná. Maybelline slibuje hydrataci až na 8 hodin, což určitě není pravda. Rty jsou hydratované tak dvě hodinky, pak je nutno je přetřít znovu. I přesto si mě ale tento odstín získal a pokud mě neomrzí, určitě si koupím třetí balení. Poslední dobou upřednostňuji právě tónované balzámky nebo před rtěnkami.
Růžový odstín s názvem Pink punch už taková bomba není. Já mám rty zabarvené přirozeně do červena a když si na ně nanesu tenhle balzám, tak se mi výsledný vzhled nelíbí. Rty mám růžové, ale pod nimi mi prosvítají mé červené rty. Znovu bych si ho nekoupila, ale pro blondýnky a světlejší typy bude asi fajn. Já ho používám jenom doma nebo na noc, protože ten odstín mi opravdu nesluší a znovu už bych si ho nepořídila.




Červený odstín je pro mě jednička a mohu Vám ho jenom doporučit, růžový není nic pro mě, ale nemyslím, že je špatný :) Vyzkoušely jste taky tyto legendární balzámky nebo Vás to neláká?

Budu ráda za všechny Vaše názory a připomínky v komentářích! 
Krásný den! :)

4 komentáře:

  1. Koupila jsem si broskvový, protože jiný už ve stojanu neměli. Voní dost chemicky a odstín je divný. Trochu rty zesvětlí ve víc vrstvách. Bohužel hydratuje méně jak Labello, takže za mě je to zklamání :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádka měla taky ten broskvový, vůbec s ním nebyla spokojena a nakonec ho vyhodila. Prý vůbec nešel vysunout ven a když už ho nějak vydolovala, tak na rtech strašně drhnul. Tak nevím, asi je to kus od kusu, ale ten červený je pro mě opravdu skvělý.. :)

      Vymazat
  2. Ten červený mám a používám ho, ale o hydrataci moc mluvit nemůžu :) ale ta barva na rtech se mi líbí moc

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)