úterý 4. listopadu 2014

Bioderma Sébium čistící gel

Zdravím všechny mé čtenářky! :)

Na dnešek jsem si pro Vás připravila opět jednu recenzi na produkt od mojí oblíbené Biodermy. Od této značky jsem vyzkoušela už asi deset různých produktů a všechny mi maximáně vyhovovaly, pouze tento jediný mě příliš nenadchl. A proč?


Mám normální pleť se smíšenou T-zónou a gely tohoto typu mám moc ráda, protože aplikace s nimi je rychlá a snadná. Než jdu do vany odlíčím si oči, ve vaně použiji na odlíčení a vyčištění obličeje tento gel a poté jenom dočistím nějakou micelárkou a tonikem a následně aplikuji pleťový krém.
První, co tomuto produktu musím vytknout je balení. Ne, že by bylo ošklivé, ale gel sám o sobě je dost tekutý a vždycky mi ho vyleze mnohem víc, než bych potřebovala a proto poměrně rychle ubývá. Určitě bych ocenila pumpičkový aplikátor, který se ale dělá jen u větších balení, což nechápu proč. 
Dalším mínusem je parfemace. Chápu, že se jedná o lékárenskou kosmetiku, která má být co nejšetrnější, ale tohle vyloženě smrdí. Vůně mi připomíná nějaký prostředek na nádobí a i ten možná voní lépe. Ta parfemace mi opravdu dost vadí a nemůžu ji překousnout. Co se týče samotného účinku vyčištění pleti, je podle mě průměrný, žádný zázrak. Stejnou službu mi vykoná například čistící gel od Synergen, který stojí 40 Kč, zatímco tento stojí něco kolem 300 Kč. Já nevidím důvod, proč bych si ho měla kupovat znovu, když ty peníze můžu investovat do něčeho stejně kvalitního, ale za mnohonásobně nižší cenu. Má pleť vypadá stejně jako při používání jakéhokoliv jiného čistícího gelu. Černé tečky nezmizely, pleť se mi nezlepšila. Na tento výrobek jsem četla spoustu pozitivních recenzí, ale když vezmu v úvahu poměr cena / výkon, tak ho za sebe opravdu doporučit nemohu. Já jsem si ho koupila v akci za 99 Kč a to je maximum, které bych za něj byla ochotná dát. Možná někomu kdo má opravdu mastnou pleť a trpí na akné by vyhovoval více, ale nevím, to bohužel nemůžu posoudit.




Zajímalo by mě, jestli máte s tímto produktem nějakou zkušenost? Jaký je Váš oblíbený čistící gel?
Ráda si Vaše tipy přečtu dole v komentářích! :)

2 komentáře:

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)