úterý 11. listopadu 2014

Lakování s Rimmelem

Zdravím Vás moje milé! :)

Tak jak se máte? Já začínám pomalu nakupovat dárky na Vánoce a musím říct, že už na mě začíná přicházet Vánoční atmosféra a těšení se. Ráda dárky dostávám, ale stejnou radost mi udělá i to, když můžu dárky rozdávat. Proto se v budoucnu můžete těšit na giveaway a ráda bych pro Vás taky sestavila můj vánoční wishlist, abyste se případně mohly nechat inspirovat.
Dnes bych Vám ale ráda pověděla můj názor na tento lak od značky Rimmel.


Jak možná víte, laky od Rimmelu mám moc ráda a ani tento není vyjímkou. Je to můj první lak z kolekce Salon Pro, ostatní laky mám z řady 60 second. Tato barva mě zaujala na první pohled, je to červená s nádechem lehce do oranžova, žádná typicky rudá. Kdyby Vás zajímal konkrétní název odstínu, je to 317 Hip Hop.
Musím říct, že tento lak má extra velký štěteček, stačí mi po nehtu dvakrát přejet a je nalakováno. Moc hezky se s ním pracuje, lak nedělá hrudky ani není příliš hustý. Co je na něm skvělé je to, že kryje už v jedné vrstvě, já ale ze zvyku dávám raději dvě + nadlak. Skvěle schne, do deseti minut už můžu normálně začít pracovat a nedávat si na ruce pozor. Tento lak mi vydrží na nehtech nepoškozen tak 3-4 dny, což je super, většina laků se mi odlupuje už druhý nebo maximálně třetí den. 
Já osobně ho určitě doporučuji, obecně jsem s laky od této značky moc spokojená. Jediné, co by pro někoho mohlo být mínusem je cena, tento lak nepatří mezi nejlevnější, tuším, že stojí asi stovku, ale často na něj bývají akce. Navíc je ho v lahvičce poměrně dost a hned ho nespotřebujete.



A co Vy? Máte rády laky Rimmel? Jaký je váš oblíbený odstín? :)
Každý z Vašich komentářů mi dělá ohromnou radost a těší mě!

Krásný den! :)

2 komentáře:

  1. Laky od Rimmelu mám doma 4 a jsem moc spokojená s výdrží :) Tohle je hezká barva
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Na nehtech vypadá moc hezky :-) já mám od Rimmelu tak 3 laky a jsou fajn :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)