sobota 22. listopadu 2014

Lakování s Uma Cosmetics

Zdravím Vás a přeji všem krásný víkend! :)

Doufám, že si plně užíváte soboty, já bych vám ji ráda ještě více zpříjemnila novým rychlým článkem. Dnes bych vám chtěla něco říct o mém novém laku na nehty od značky Uma. Je to vůbec můj první produkt od této značky, ale musím říct, že mě v jejich nabídce láká více věcí, např, hnědé gelové oční linky, tak třeba si časem pořídím i ty.


Tento lak byl nejspíš z nějaké limitované edice, protože laky Uma z klasické řady mají jiné balení. Já jsem ho sehnala ve výprodeji v drogerii Teta za 19,90 tudíž asi chápete, že jsem ho tam nemohla nechat :)
Odstín laku mě zaujal na první pohled. Je to krásná tmavě modrá barva se stříbrným leskem. V lahvičce by se mohlo zdát, že na nehtech bude vytvářet pískový efekt, ale není tomu tak, je to klasický hladký lak.
Moc se mi líbí balení se symboly města na víčku. Jediné co bych tomuto produktu vytkla je štěteček. Je klasický, já však upřednostňuji spíše ty silnější, protože se mi s nimi lépe pracuje, ale ani tento není zase žádná tragédie. Pro plné krytí jsou nutné dvě vrstvy + já používám ještě topcoat. Lak mi vydrží na nehtech bez olupování asi dva dny, ale kvůli té krásné barvě ho lakuji poměrně často a stal se mým momentálním oblíbencem. Navíc ta barva mi připomíná nebeskou oblohu, takže je pochopitelné, že jsem si tento produkt tak zamilovala a vám ho můžu taky jenom doporučit.




Jaký produkt od značky Uma byste mi doporučily k vyzkoušení? Znáte tuto značku?
Vaše komentáře mě moc těší a dělají mi ohromnou radost!
Krásný den! :)

6 komentářů:

  1. Zrovna teďka jsem zalezla do jedné drogerie a narazila jsem tam na stojan s Uma kosmetikou, jinak jsem ji nikde neviděla :). Lak vypadá moc pěkně
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se nepletu, tak je dostupná jenom v těch nových Teta drogeriích.. :)

      Vymazat
  2. Veľmi sa mi teraz páčia takéto trblietavé laky :) S Umou nemám žiadne skúsenosti,ale tento lak vyzerá fajn :)
    Rada by som ťa pozvala na môj blog, kde práve prebieha GIVEAWAY so značkami Makeup revolution a Catrice
    www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pozvání, určitě tvůj blog navštívím :)

      Vymazat
  3. Tak ten je priam nádherný! (a ja k "našim" spoločným obľúbeným farbám lakov okrem ružovej, fialovej a červenej pridávam: modrú! ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)