neděle 16. listopadu 2014

Milý Ježíšku..

Zdravím Vás u dnešního článku!

Vánoce se blíží mílovými kroky, pár dárečků už mám nakoupených a pár ještě musím dokoupit, ale už na mě pomalu přichází vánoční nálada a začínám se těšit. Dnes Vám pro inspiraci přináším seznam toho, co bych ráda našla letos pod stromečkem a budu ráda, když mi napíšete, po čem toužíte Vy a bez čeho nemůžete být :).



1. Holínky  - jelikož žádné nevlastním a to je chyba, jak jsem se přesvědčila v létě na fesťáku, kdy jsem parádně zmokla a zničila si své oblíbené botičky, tak je nutně potřebuji. Ideálně nějaké jednoduché, jednobarevné, ozvláštněné třeba mašličkou.
2. Dioptrické brýle - tím největším přáním jsou nové dioptrické brýle. Sice většinu času nosím čočky a brýle si nasazuji jen doma po odlíčení, ale chtěla bych si pořídit nějaké nové, které bych ráda nosila a střídala je s čočkami. Ideálně podobného tvaru jako na obrázku, jen bych chtěla větší skla. Ty svoje staré už mám osm let, takže na nové mám nárok a s Ježíškem jsme domluvené, že si nějaké vyberu :)
3. Nové boty na cvičení - líbily by se mi nějaké barevné, ideálně do růžova nebo alespoň s růžovými detaily, poslední dobou si na této barvě trochu ujíždím.
4. Svíčka - potěšila by mě i nějaká svíčka, protože ty pálím permanentně celý rok a už jich v zásobě moc nemám. Neříkám, že musí být zrovna od Yankee Candle, spokojím se i s obyčejnýma svíčkama z Ikey.
5. Kosmetika I love... - na tuhle kosmetiku mám už dlouho zálusk a ráda bych od nich něco vyzkoušela, moc se mi líbí obaly, tak by mě zajímalo jaký je obsah. Minulý týden jsem v Douglasu viděla akci 3 produkty za cenu 2, tak si možná udělám radost už před Vánoci.
6. Lak na nehty - ráda bych vyzkoušela dražší značky jako OPI nebo Essie, ale stejnou radost mi udělá i lak z drogerky. Podle mě laků na nehty není nikdy dost :)
7. Parfém Euphoria - na tuto vůni od Calvina Kleina si už také nějakou dobu brousím zuby, ale nejspíš si ji pořídím až dopotřebuji alespoň jednu z mých aktuálně rozdělaných vůní.
8. Kosmetika The Balm - tato značka v poslední době zaplavila český trh a je všude, proto bych ji ráda vyzkoušela i já, ty obaly jsou prostě božské a strašně mě lákají. Nejvíce by se mi líbila nějaká tvářenka nebo paletka očních stínů.
9. Sluchátka - mám jedny klasická sluchátka k telefonu od Samsungu, ale protože jsem přes týden na koleji a na víkedny jezdím domů, tak je pořád převážím sem a tam. Proto bych si ráda pořídila ještě jedny, které bych si nechávala doma. Tyhle od Happy plugs vypadají skvěle, ale bojím se, abych je hned nezničila, protože nejsou zrovna nejlevnější.

O prvních třech přáních jsem Ježíškovi řekla, těmi ostatními si nejspíš udělám radost sama někdy v budoucnu :)
Co byste rády našly pod stromečkem Vy? A máte zkušenost se sluchátky Happy plugs?
Všechny vaše komentáře a zpětná vazba mě moc těší!
Krásný den.

8 komentářů:

  1. Moc pěkný wishlist, sportovní boty potřebuju taky :). Tak to jsem zvědavá, jaké brýle si pak vybereš
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba ty tvoje se mi moc líbí Veru.. vždycky, když přidáš nějakou fotku s brýlemi, tak si říkám, že jsou moc hezké a strašně ti sluší :) Nějaké podobné by se mi líbily..

      Vymazat
  2. jé, pěkný wishlist! tento parfém od CK voní moc krásně, chválím výběr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si k němu jednou přivoněla u známé a od té doby na něj nemůžu přestat myslet.. :D

      Vymazat
  3. Trendem posledních sezón jsou holínky s barevným potiskem, který oceňují děti, muži i ženy. Jejich využití je stejně pestré jako jejich potisky: nosí se k sukním, kalhotám i kraťasům...
    http://magazin.svetbot.cz/10-gumove-boty-jsou-stale-v-mode-ale-jaka-jsou-rizika-jejich-noseni.xhtml
    Super nekomerční článek o "gumácích":)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)