pátek 28. listopadu 2014

Nákupy - listopad

Zdravím Vás holky! :)

Listopad se pomalu blíží ke svému konci a já pro vás mám pravidelnou měsíční rubriku, kterou jsou nákupy. Já osobně mám takovéhle články moc ráda, baví mě prohlížet si, kdo si co koupil a čím si udělal radost a často se samozřejmě nechávám i inspirovat. U spousty blogerek jsem viděla sprchový gel od Baley z Vánoční limitované edice a myslíte, že jsem odolala? Ne, musela jsem ho mít! :) A musím říct, že voní moc hezky, ale víc vám o něm řeknu až někdy příště.
Tenhle měsíc jsem se trošku rozšoupla s nákupem makeupů, takže minimálně následujícího půl roku se musím držet trochu na uzdě, doma jich mám celkem asi deset a ráda bych je spotřebovala, než jim vyprší expirační doba. Určitě se můžete v brzké době také těšit na jejich recenze.


Sprchové gely - Balea a Nivea

Dvoufázový odličovač očí Bourjois, krém na ruce a nohy Manufaktura, tělové mléko Avon Luck

Můj nový diář z Albi, Essence krém na ruce z vánoční limitky

Sprchový gel a sprchová pěna Rituals

Makeupy Maybelline

Pěnový makeup Maybelline, gel na obočí Alverde, lak na nehty Miss Sporty, Loreal lesk na rty

A nakonec se mi poštěstilo v giveaway, na blogu blueberrypink jsem vyhrála šampon a kondicionér od Head & Shoulders

To je za listopad všechno. V prosinci se chci trošku mírnit a nenakupovat zbytečnosti, po Vánocích totiž pojedu do Vídně, tak mám v plánu se trošku rozšoupnout tam :)

Moc mě těší Vaše komentáře, dělají mi ohromnou radost!
Krásný den! :)

8 komentářů:

  1. Pekne si si nakúpila :) Affinitone skvelý make.up, Bourjios výborný odličovač, na voňu Luck by som bola zvedavá :)
    pozývam ťa na môj blog: www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na makeup Affinitone jsem zvědavá, slyšela jsem na něj dost chvály, tak uvidíme :)

      Vymazat
  2. Já taky vyhrála u jedné blogerky ten šampon a kondicionér :D a mám zase modrý ručník. Moc pěkné nákupy, já jsem teď kupovala jen samé dárky, tak pro sebe nic :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, ty máš v těch giveaway nějaké štěstí, vždy u tebe na blogu vidím nějaké výhry :D Já už v prosinci také nebudu nakupovat moc pro sebe :)

      Vymazat
  3. Tak Baleu sprcháč som si musela kupit už druhé balenie - užasná vona :) A v minulosti som mala aj tu sprchovu penu Rituals, bola perfektná, no len tu na sk ju nikde nemožem zohnať. ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu pěnu teď zkouším a zatím vypadá moc dobře :) u nás je Rituals k sehnání zde: http://www.rituals.cz/, ale nevím jestli mají nějaký e-shop i pro Slovensko..

      Vymazat
  4. Super článek. Taky mám takové články ráda, protože aspoň mám inspiraci, jak utratit našetřené peníze, haha :D Balea sprcháč mám taky, voní fakt skvěle :) Gel na obočí od Alverde jsem viděla už u hodně blogerek, tak na něj mám zálusk také. Do Manufaktury se jdu vždy podívat, ale ještě nikdy jsem si tam nic nekoupila :D A krémy od Essence jsem chtěla zkusit, ale ještě jsem je nikde neviděla :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Manufakturu moc ráda, líbí se mi ty jejich obchůdky a balení jejich produktů, obsah je ale většinou průměrný :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)