středa 19. listopadu 2014

Tělové máslo Cien

Zdravím Vás a přeji krásný den! :)

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na tělové máslo značky Cien (dostupná v obchodním řetězci Lidl), které jsem si zamilovala. Pokud jste zvědavé a zajímá vás, co mě na něm tak nadchlo, určitě nepřehlédněte dnešní článek.


Nejprve bych ráda řekla něco k balení. Obal je zhotoven z tvrdého plastu, už několikrát se mi stalo, že mi produkt spadl na zem, ale nezanechalo to na něm žádné následky. Moc se mi líbí systém otevírání, ikdyž musím uznat, že je poměrně nepraktický. Musíte si dávat pozor na nehty a prsty, při nepozorné manipulaci se lehce stane, že vás kovový uzávěr bouchne do prstu a docela to bolí. Po spotřebování kelímek určitě znovu využiji na uskladnění nějakých drobností a myslím si, že to bude hezký doplněk.
Teď už ale k tomu nejdůležitějšímu a to k samotnému obsahu. Dnes to budou samé superlativy! :) Konzistence je opravdu máslovitá, hustá, když obrátíte produkt dnem vzhůru, tak se ani nehne. Já bych to označila za takový hutný nadýchaný krém. Na pokožce je moc příjemný, dobře se rozmazává (ale nesmíte to přehnat s množstvím) a rychle se vstřebává. Přesto ale moc hezky hydratuje. Tělo mám po jeho aplikaci jemné, hebké, ale hlavně krásně voňavé. Na tomto výrobku mě opravdu nejvíc dostala ta vůně. Parfemace je vážně přirozeně kokosová, ne žádná chemie. Momentálně se s tímto máslem mažu každý večer před spaním a ráno vstávám a ještě mi pokožka voní! A dokonce mi voní i pyžamo, župan a peřina. U žádného krému na tělo, který jsem vyzkoušela jsem ze sebe vůni ráno necítila, proto je pro mě tenhle produkt jednička a určitě bych chtěla vyzkoušet ještě alespoň kakaovou parfemaci, jestli bude mít taky tak dobrou výdrž. Každopádně je pro mě tento produkt jedním z objevů letošního roku!





Zkoušely jste toto tělové máslo? Jak jste s ním spokojené?
Moc mě těší Vaše zpětná vazba v komentářích! 
Krásný den! :)

5 komentářů:

  1. Na máslo už jsem se v Lidlu koukala, ale mám teď dost věcí na tělo :) Kokos miluju, tak bych tohohle pomocníka někdy ráda vyzkoušela
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kokos právě taky zbožňuji, zvlášť teď na podzim a v zimě

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá skvěle :) líbí se mi hlavně ta sklenice, která se využije až se spotřebuje máslo :)
    musím si pro něj někdy do Lídlu zajít!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt výbornej, mile mě to překvapilo, určitě ho vyzkoušej :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)