neděle 9. listopadu 2014

Tělové mléko s kapkou mandlového oleje

Přeji krásný den všem mým čtenářkám! :)

Doufám, že si užíváte neděle plnými doušky. Já jsem si udělala zelený čaj a doháním resty do školy, sháním podklady k seminárkám, vypracovávám otázky ke zkoušce atd. Ve škole se to teď opravdu začíná nějak kupit, tak už vážně musím začít něco dělat. Ale i tak jsem si našla čas a sepsala pro Vás článek. Tentokrát to bude na tělovou emulzi na podkladě oleje od Baley.


Jak jste si asi už všimli, značku Balea mám strašně ráda, především jejich tělovou péči. Jejich sprchové gely, tělové krémy, krémy na ruce a nohy si kupuji stále už několik let. A protože už jsem jich vyzkoušela poměrně dost, sáhla jsem tentokrát po novince z limitované edice. Tento krém obsahuje výtažek z mandlového oleje a marulových ořeců. Celkem je podíl oleje v krému 40 %.
Krém poměrně nenásilně voní, není to nic extra výrazného. Musím se přiznat, že mandlovou parfemaci nemám zrovna v lásce, avšak tady mandle vůbec necítím. Je to taková neutrální, ale příjemná vůně. Konzistence je řidší, krém je poměrně dost tekutý, proto se s ním musí pracovat opatrně. Dobře se roztírá, ale doporučuji ho zapracovávat do pokožky déle než je nutné, aby se olej hezky vsákl. Pokud se s ním jen narychlo přetřete a nezapracujete ho do kůže, bude se poměrně dlouho vsakovat, což je jediné, co této emulzi můžu vytknout. Co se týče hydratační schopnosti, tak ta je vážně skvělá. Po aplikaci je pokožka moc hezky jemná, hydratovaná a vyživená. Tento produkt bude skvělý pro všechny majitele suché pokožky, ale na mastící kůži určitě nedoporučuji. Já nemám pokožku nijak extra vysušenou, jen místa jako lokty a kolena, ale tento produkt mi i přesto moc vyhovuje a hydratační účinek je vážně skvělý. Pokud Vás toto tělové mléko zaujalo, šup šup do DM, protože tento výrobek je limitkou a těžko říct, jak dlouho ještě bude k sehnání :). 


Zkoušely jste tuto emulzi? Máte rády produkty od značky Balea? :)
Vaše názory a postřehy si ráda přečtu v komentářích.

Krásný den! :)

2 komentáře:

  1. Tuto emulzi jsem nezkoušela. Já jsem si koupila už asi před 4 měsícema tělové mléko od Balei (kokosové), těšila jsem se na něj, ale špatně se vstřebává a ta vůně je tak chemická, že se mi s ním vůbec nechce mazat :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zase nezkoušela já :D Ale jestli ti mohu doporučit nádherně voňavé kokosové máslo, určitě zkus to od Cien (Lidl). Mám ho a nemůžu se ho nabažit, ta vůně je neskutečná a na těle vydrží až do rána :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)