úterý 30. prosince 2014

Co jsem si koupila ve Vídni?

Zdravím Vás holky! :)

Dnes jsem si pro Vás připravila článek o nákupech z Vídně. Do Rakouska jsme vyrazili s přítelem a dalšími přáteli v úterý před Vánoci. Navštívili jsme adventní trhy, kde jsme si dopřáli skvělé punče a dobré jídlo. Byli jsme se podívat i u zámku Schönbrunn, který je úžasný, zvlášť večer, kdy je nádherně osvětlený. Pokud se chysáte do Vídně určitě se tam podívejte. 
Potom jsme jeli do G3 Shopping Resortu kam jsem se moc těšila hlavně kvůli Primarku. Bohužel jsem asi měla moc velká očekávání a úplně mě to nenadchlo, pořídila jsem si jen pár věcí + jsem samozřejmě neodolala nějaké kosmetice v Mülleru.


Do Primarku jsem šla s cílem koupit si nějakou novou prostornou kabelku do školy a taky malé psaníčko. Bohužel jsem ale nenašla takové kabelky, které by se mi líbily. Popravdě musím říct, že jsem čekala, že tam bude mnohem větší výběr. Na co je Primark ale určitě super jsou kalhotky, ponožky, pyžámka a věci na zachumlání "na doma", kosmetické taštičky a basic věci, jako obyčejná trička, tílka atd. Musím říct, že kosmetické taštičky byly opravdu nádherné a měla jsem nutkání si nějakou pořídit, ale doma jich mám spoustu nevyužitých, tak jsem nakonec odolala.
Výběr halenek, košilí, cardiganů a kalhot mě zklamal, vážně jsem čekala mnohem rozsáhlejší sortiment. Nakonec jsem si odnesla jenom dvě basic tílka, která nosím téměř pořád a vždycky je zničím, jednoduchý šedý svetřík a balení kalhotek. Ceny se mi taky nezdály nijak super extra levné, přirovnala bych je třeba k cenám v Gatu nebo New Yorkeru. Za můj nákup jsem tam nechala 22 euro.


Pak jsme zavítali do Müllera, kde najdete všechno. Od jídla, přes hračky až po kosmetiku. Vybrala jsem si tam pár kousků, které u nás nejsou k dostání a lákaly mě k vyzkoušení. Určitě vám v budoucnu přinesu nějakou recenzi.


Zajímalo by mě co vy a Primark? Je mi jasné, že třeba v Anglii to bude trošku o něčem jiném, ale ja jsem z toho malinkého sortimentu ve Vídni byla celkem zklamaná.

Mějte se krásně! :)

7 komentářů:

  1. Já jsem Primark ještě nenavštívila, ale už si tak nějak plánuju výlet :) Koupila sis pěkné věci
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. v Primarku jsem ještě nebyla, ale v létě tam určitě zavítám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Do Vídně chci strašně dlouho a ještě jsem si furt neudělal čas!
    Jakub Janata fashion blog

    OdpovědětVymazat
  4. I love primark! So beautiful affordable things!

    Would really appreciate if we would follow each other on GFC, G+ and BL, so that we can keep in touch!
    Let me know and I follow right back honey!!!

    Wish you and your beloved a happy new year, good luck and health!
    xoxo Colli || TOBEYOUTIFUL

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som bola v Primarku v UK a bola som uplne unesena :) vo Viedni som ho bohuzial nenasla :/

    Nezabudni vyskusat stastie vo sviatocnej GA: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že v UK je to o něčem trošku jiném než právě ve Vídni. Určitě se podívám, díky za pozvání :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)