pátek 26. prosince 2014

Co mi přinesl Ježíšek?

Zdravím Vás holky! :)

Štědrý den je za námi, doufám, že jste si ho užily dle vašich představ. Konečně nastalo pravé zimní počasí, u nás docela dost sněží, tak snad se brzy bude dát vyrazit na sjezdovku. V dnešním článku bych vám ráda ukázala, co jsem dostala k Vánocům. Já osobně mám takovéhle články moc ráda, protože jsem přirozeně zvědavá a ráda se nechávám inspirovat tím, co bych si mohla přát nebo někomu darovat. 

Letos jsem si nejvíce přála nové dioptrické brýle, protože už osm let nosím kontaktní čočky a ráda bych si od nich na nějaký čas odpočinula. Nakonec jsem vybrala jednoduché černé brýle značky Fossil, které jsou ozvláštněné barevnými detaily. Určitě vám je blíže ukážu v nějakém outfit postu nebo samostatném článku.
Ježíšek mi přinesl taky super měkký plyšový polštářek, který má boží potisk a hned jsem si ho oblíbila. Knížka mě potěší vždy, tentokrát jsem dostala Analfabetku, po které jsem již pokukovala a chtěla jsem si ji zamluvit v knihovně, takže z ní mám taky obrovskou radost.


Jak už jsem psala v mém Vánočním wishlistu, moc jsem si přála holínky. Je to fajn věc, která mi v šatníku chyběla. Nakonec jsem si vybrala tyto tmavě modré z Gate, které jsou ozvláštněné puntíkatou mašličkou. Od bráchy jsem dostala čepici, kterou určitě využiji na horách a nejen tam :).


Letos jsem asi musela být extra hodná, protože přítel mi nadělil ten nejlepší dárek a to nový fotoaparát, který už zkouším a fotila jsem s ním tyhle fotky. Tenhle dárek mi udělal strašně velkou radost, protože jsem ani nedoufala, že bych ho mohla dostat. S naším starým foťákem se to vůbec nedá srovnávat, tohle je vážně kvalita a ty fotky jsou neskutečné. 


Nedostala jsem žádné oblečení ani kosmetiku, ale Ježíšek mi nadělil nějaké penízky a myslím si, že část jich určitě padne na další kosmetické radůstky. Pokud si nějaké pořídím, ukážu vám je v nějakém nákupním článku.

Jaké dárečky čekaly pod stromečkem na Vás? Pokud budete psát článek s touto tématikou, budu ráda, když mi dáte do komentářů odkaz :)

Já si jdu užívat Vánoční atmosféry, mějte se krásně!

5 komentářů:

  1. Těším se na nové fotky z Nikona :) Moc pěkné dárečky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. tento foták jsem měla ještě před zrcadlovkou a byla jsem s ním moc spokojená, fotí vážně super a celkem snadno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrcadlovka je zase o několik levelů výš, ale tenhle mi pro moje účely bohatě stačí :)

      Vymazat
  3. niekedy je lepsie ked dostanes realne to co chces akoby si mala dostat zbytocnosti :) takze podla mna si dostala fakt super veci :)

    Pozyvam na vianocnu giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pozvání, určitě se k tobě na blog podívám :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)