pátek 12. prosince 2014

Dermacol Beautiful hands

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Jak se máte v předvánočním čase? Já musím říct, že už docela nasávám Vánoční atmosféru, několikrát jsme s holkama byly na náměstí na výborném punči, kolem zněly koledy a dokonce začalo i malinko sněžit...taková zimní idylka. Pokud tedy zapomenu na všechny zkoušky a zápočty, které mě ještě čekají :)
Dnes jsem pro Vás sepsala recenzi na krém na ruce od Dermacolu. Musím říct, že tuto značku mám docela ráda, hlavně jejich sprchové gely a tělová mléka z řady Aroma rituals. Tento krém se jmenuje Beautiful hands, tak se podíváme, jestli si svůj název opravdu zaslouží.


Oficiální popis: Zvláčňující krém na ruce poskytuje namáhané pokožce rukou i nehtům péči a ochranu po celý den. Účinná kombinace glycerinu, panthenolu a vitaminu E má regenerační, hydratační a zjemňující účinky. Krém se rychle vstřebává a nezanechává pokožku mastnou.

Balení je klasické, nijak zvlášť zajímavé. Co oceňuji je zaklapávací uzávěr, který je mnohem praktičtější než víčko, které se musí šroubovat. Samotný krém je řidší konzistence než jsem zvyklá. Mám ráda spíše hutnější krémy, protože mám pocit, že mým rukou vyhovují více a nevadí mi ani delší vstřebávání krému do pokožky. Tenhle krém je pravý opak. Musím ale uznat, že na kůži je moc příjemný, lehce se roztírá a opravdu rychle vstřebává, nezanechává pocit mastných rukou. Parfemace je velmi jemná, řekla bych, že typicky krémová, nijak jinak ji specifikovat nedokážu. Cítím prostě krém, ne třeba vůni květin ani ovoce.
Když si tímto produktem namažu ruce, jsou hezky vláčné a jemné, ale zhruba za dvě hodiny už mám zase pocit suchých rukou a musím se mazat znova, což se mi například s mými oblíbenými krémy od Essence nestává. Tím, že se musí aplikovat častěji než jiné krémy, docela rychle ubývá, což taky vidím jako nevýhodu.
Celkově bych tento krém neoznačila ani za propadák, použít se určitě dá, ale není to pro mě top, mám jiné favority. Myslím si, že bude fajn pro ty z vás, které nesnášíte pocit mastných rukou a nevadí vám častější aplikace. Já už si ho ale znovu nepořídím.



Holky, co vy a pečující kosmetika od Dermacol? Máte rády, používáte? 
Moc mě těší všechny Vaše komentáře a dělají mi velkou radost!

Mějte se krásně, budu se těšit u příštího článku! :)

8 komentářů:

  1. Od Dermacolu používam skôr dekoratívku ako elovú kozmetiku, ale na tento krémik som sa už pozerala, vďaka za recenziu :)
    #myBeautygram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dekorativku Dermacol poměrně dost opomíjím, ani nevím proč..měla jsem od nich asi jenom dva pudry a ty byly fajn :)

      Vymazat
  2. Použila bych ho spíš jako krém do kabelky, ale na noc by mi podle popisu taky nestačil :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, na použití do kabelky by byl ideální, hydratace vážně nic moc..

      Vymazat
  3. krémy na ruce moc nepoužívám, jedině ten kozí od Ziaji :)
    značku Dermacol mám moc ráda, hlavně s jejich makeupy a pudry mám nejlepší zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď od Ziaji používám olivový sprchový gel a je úplně super, musím si pořídit i další věci od této značky! :)

      Vymazat
  4. Jsem ráda, že na něj slyším recenzi, protože už jsem se na něj dívala v drogerce, ale necítila jsem z něj tu vůni, tak jsem ho nekoupila :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Tento krém som mala nedávno a ak by som si mala zvoliť nejaký krém do kancelárie, tak určite tento, na tuhú zimu a silné mrazy, kedy je potrebná extra dávka hydratácie by asi nestačil, ale mne nestačia ani Essence, ja potrebujem niečo tvrdšie, ruky sa mi vysušujú dosť a občas mi až praskajú.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)