středa 17. prosince 2014

Maybelline Dream Satin liquid makeup

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Jak se máte? Už máte všechny dárečky nakoupené, případně i zabalené? Mně už chybí dokoupit jen pár drobností a balení nechávám na Štědrý den dopoledne, je to taková moje tradice.
Dnes bych Vám ráda řekla pár slov o tomto makeupu od Maybelline, který momentálně používám. V mých kosmetických zásobách jsem měla samé tmavší makeupy spíše na léto nebo podzim a proto jsem si musela pořídit nový světlejší. Volba padla na Dream Satin liquid, který jsem koupila za výhodnou cenu na Votočvohoz od jedné slečny. Bála jsem se toho, aby to nebyl nějaký podvod, ale slečna pracuje s kosmetikou a tudíž se jí některé kousky dostanou pod ruku za lepší ceny. Makeup přišel ještě zatavený v originál fólii, nikdy nebyl ani vyzkoušený, takže vše proběhlo bez problémů. Koukala jsem se po tomhle produktu v drogerii, ale nikde jsem ho tam neviděla. K dostání je však běžně na různých e-shopech.


Tento makeup slibuje: -sjednocení pleti
                                   -krytí nedokonalostí
                                   -zmenšení viditelnosti pórů
                                   -snadné roztírání
                                   -splynutí s pletí

A co si o něm myslím já?
Nejprve bych ráda řekla něco k balení. Je klasicky skleněné s plastovým uzávěrem, co mě ale lehce znepokojuje je to, že uzávěr nejde odšroubovat. Nevím jak to budu dělat až budu na dně lahvičky. Jsem zvyklá, že si vždy zbytek přeliji zvlášť do kalíšku a ještě mi na pár použití vystačí, ale takhle ho budu muset nejspíš vyhodit i se zbytkem makeupu. Tento makeup se prezentuje jako pěnový, což se mi ale moc nezdá. Podle mě je to klasický tekutý makeup. Já mám odstín 010 Ivory a hezky mi sedí, nutno však říct, že ani v zimě nejsem úplně bílá, pro hodně světlé typy bych ho tudíž nedoporučila. 
Tento výrobek slibuje snadné roztírání což rozhodně nemohu potvrdit. Je potřeba si s ním dát práci a pořádně ho zapracovat do pleti. Já ho nanáším štětcem a na obličeji jsou jasně vidět tahy, kterými jsem štětec vedla. Ale když si vyhradíte trochu více času než jste zvyklé a vyhrajete si s jeho aplikací, tak v konečném výsledku vypadá na pleti moc hezky. Pleť pěkně sjednotí, krytí bych označila za střední a rozšířené póry (ne však pupínky!) jsou méně viditelné. Na pleti se neleskne, není nutné ho zapudrovávat. Doposud jsem byla poměrně spokojená, ale našla jsem na něm i nějaká ta negativa. Musím Vás upozornit na to, že zvýrazňuje sebemenší suchou kůži, např. šupinky kolem nosu či úst, což má v zimě asi většina z nás. Dalším záporem, který mi dost vadí je to, že na pleti hodně lepí. Ať už si ho zapudruji nebo ne, když si sáhnu na obličej, tak na něm ještě tak dvě hodiny po nanesení cítím nepříjemný lepkavý pocit. Tento makeup na pleti spíš tak sedí, než aby s ní přirozeně splynul. Na druhou stranu musím říct, že jeho výdrž je nečekaně dobrá. Vydrží mi na pleti celý den, ikdyž na některých místech by to samozřejmě už chtělo drobné úpravy.
Celkově musím říct, že jsem z tohoto výrobku taková rozpačitá. Znovu bych si ho ale spíše nekoupila a raději bych se poohlédla někde jinde. 




Zajímalo by mě, jestli máte nějakou zkušenost přímo s tímto makeupem nebo jinými makeupy od Maybelline? Jak jste spokojené?

Vaše komentáře mě moc těší a dělají mi velkou radost! :-* 
Užívejte si předvánoční čas! :)

4 komentáře:

  1. zkoušela jsem ho a z výsledku jsem moc nadšená nebyla, mám suchou pleť a to ještě zvýraznil,
    dlouho trvalo zapracování do pleti a také jsem měla ten nepříjemný lepkavý pocit ... jinak by byl super,
    hlavně co se týče krytí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Presne s týmto makeupom skúsenosť síce nemám, ale používala som mnoho od Maybelline. S niektorými som bola spokojná viac, s inými menej, no celkovo si myslím že je to kvalitná kúpa /aspoň tie, ktoré som mala ja :) /
    Inak veľmi pekný článok.
    http://liviaurban.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám značku Maybelline, obecně taky moc ráda, hlavně jejich řasenky a stíny :) Děkuji.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)