středa 3. prosince 2014

Spotřebováno - listopad

Ahoj holky, vítám Vás u dnešního článku! :)

Dnes jsem si pro vás připravila shrnutí toho, jaké kosmetické produkty jsem spotřebovala v listopadu. Tenhle měsíc jsem dodělala šest produktů - tři z pečující kosmetiky a tři z dekorativky. Již teď se ale blížím na dno několika lahviček, takže spotřebováno za prosinec bude nejspíš vydatné :)


Micelární voda Bourjois - 5/5
Tahle micelárka byla skvělá, je to už moje druhé balení. Jeden čas se mi zdálo, že mě lehounce štípe v očích, ale asi po dvou dnech to ustalo, určitě to tudíž nebylo tímhle produktem, ale tím, že jsem měla nějaké podrážděné oči. Výborně odličuje makeup i řasenku, na pleti je příjemná, nelepí, je bez parfemace. Nemám jí co vytknout a klidně bych si ji pořídila znovu.

Pěna na holení Super Max - 2/5
Tuhle pěnu jsem koupila nějak omylem, běžně totiž upřednostňuji holící gely před pěnami. Ani tahle mě nijak nenadchla. Svůj účel splnila, ale moc dlouho nevydržela v pěnové konzistenci, hned se rozpouštěla a moc mi nevoněla, byla strašně chemicky parfémovaná.

Levandulový krém na nohy Peo - 4/5
Tento krém byl fajn, příjemný, lehce parfémovaný. Já vůni levandule zbožňuji, i proto si mě možná tenhle krém získal. Jen by mohl být trochu hutnější. Ale paty a chodidla po něm byly hezky změkčené a nebránila bych se mu znovu.


Makeup Rimmel Match Perfection - 5/5
Tento makeup jsem používala už loni a teď znovu. Měla jsem odstín 200 Soft beige a skvěle mi seděl od léta do podzimu, teď už na mě začínal být tmavší, tak jsem ráda, že jsem ho dopotřebovala. Každopádně na pleti byl moc příjemný, krytí bylo střední, zakryl i drobné pupínky. Já mám normální pleť se smíšenou T-zónou a moc mi vyhovoval. Nevysušoval, hezky matoval a nezalézal do vrásek. Po aplikaci je nutné ho zapudrovat, protože se lehce lesknul. Konzistence byla tekutější, což mám ráda. Určitě si ho někdy v budoucnu pořídím znovu!

Lesk na rty Maybelline - 4/5
Tenhle odstín jsem si koupila na základě doporučení Plum Foolery a byl skvělý. Krásná přirozená barvička se zlatýma třpytkama, vypadal krásně přirozeně a přehnaně nelepil. Teď už není k dostání, což mě mrzí, protože vypadal vážně moc hezky na běžné denní nošení.

Pudr Essence All about matt - 5/5
Jeden z nejlepších pudrů, co jsem kdy měla! Krásně jemně namletý, na pleti příjemný, nezalézá do vrásek, nezvýrazňuje póry a hezky matuje. Navíc to balení mi vydrželo strašně dlouho. Nemám mu co vytknout a určitě si ho v budoucnu pořídím znovu.
Recenze zde.

To je pro dnešek vše, já se na Vás budu těšit u dalšího článku! :)
Budu ráda, když mi necháte zpětnou vazbu dole v komentářích.
Krásný den! :)

7 komentářů:

  1. Od Essence už mám věky transparentní sypký pudr, tak možná vyzkouším i tenhle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si teď pořídila od Essence další jiný pudr a zase jsem nadšená, podle mě Essence umí pudry na jedničku! :)

      Vymazat
  2. tento makeup od Rimmel musím zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Láká mě vyzkoušení micelárky, jinak produkty vůbec neznám :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na micelárku čtu na různých blozích odlišné názory, ale mě sedla a doporučuji ji vyzkoušet :)

      Vymazat
  4. Micerálka od Bourjois je fakt výborná, tiež ju mám už skoro spotrebovanú :)
    pozývam ťa na môj blog, na ktorom je práve nová recenzia kozmetiky Catrice vs. Essence
    www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)