neděle 7. června 2015

Co jsem našla v beauty bagu?

Zdravím Vás mé milé čtenářky! :)

Jak jsem slíbila tak činím a přináším Vám náhled toho, co obsahoval můj první Beauty bag. Je to taštička krásy, kterou můžete sehnat na e-shopu www.kosmetika-usa.cz. Popisek slibuje luxusní kosmetickou taštičku plnou kosmetických produktů. E-shop garantuje tři a více produktů v plných prodejních velikostech, ostatní ve vzorcích. Celková hodnota by měla přesahovat tisícovku, přičemž ale stojí 349 Kč, to zní dobře ne? :) Více info zde.
Normálně si podobné boxíky neobjednávám, ale tenhle mě nalákal na značky, které se nedají běžně sehnat v drogeriích, takže to byla super příležitost, jak se odměnit za zkoušku.


Produkty jsem měla ve fialkové taštičce značky Lancome. Sice by mohla mít jinou barvu, ale určitě ji využiji. Líbí se mi na ní, že má dvě přihrádky, takže na cestování bude ideální.

Tady celý obsah pěkně pohromadě.

Paletka očních stínů + 2 lesky na rty značky Nyx, tvářenka / rozjasňovač Clinique

Obal na rtěnku Lancome, dvě protivráskové kapsle na obličej Elizabeth Arden, houbička na nanášení makeupu, zrcátko Esteé Lauder

Celkem tedy taštička obsahovala šest produktů. Největší radost mám z paletky od Nyx a tvářenky Clinique. Další věci jsou pro mě spíše nadbytečné a místo nich bych ocenila třeba nějaký lak na nehty. Protivráskové kapsle věnuji mamce, "beauty blender" vyzkouším, ikdyž mi nijak sympatický není, mám ráda své štětce. Zrcátko se bude hodit na cestování, takže fajn. Ten obal na rtěnku je ale naprostá katastrofa. Vůbec se mi vzhledově nelíbí a nějak postrádám jeho smysl :D. Za mě je tento boxík takový průměr. Znovu bych si ho už ale určitě neobjednala, ráda bych vyzkoušela Missha box, který je mi moc sympatický.

Zajímalo by mě, jestli máte s podobnými boxíky nějakou zkušenost a případně, jak jste byly s jejich obsahem spokojené?

To už je pro dnešek vše, krásný den! :)

7 komentářů:

  1. Líbí se mi paletka a tvářenka :) Pak většina ujde, ale ten obal na rtěnku bych jim asi taky omlátila o hlavu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně moje řeč :D A navíc mi ta tvářenka přišla ještě lehce prasklá, takže ji budu muset používat velmi opatrně, aby se mi celá nerozsypala :/

      Vymazat
  2. Ta Clinique tvářenka vypadá božsky <3 Obal na rtěnku je věc na nic, taky jsem jeden měla a absolutně netuším, co s ním jiného (krom hození do koše, ovšem :D)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska jsem ji poprvé vyzkoušela a i na pleti vypadá skvěle. Ten obal je fakt totální kravina, nerada vyhazuji věci, takže vůbec netuším, co s ním budu dělat :D

      Vymazat
  3. Paletka a tvářenka se mi líbí taky nejvíc i taštička je pěkná :) Myslím, že tato beauty bag se povedla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenku jsem už zkoušela a i na pleti vypadá vážně skvěle :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)