pátek 19. června 2015

Kávový sprchový gel Dermacol

Zdravím Vás!

Dnes Vám přináším jeden tip na super extra voňavý sprchový gel. Jedná se o sprcháč značky Dermacol z řady Aroma ritual. Nepochybuji o tom, že tuto řadu všechny dobře znáte, protože ji má oblíbeno strašně moc lidí i v mém okolí. Já jsem z této řady měla již několik parfemací a vždy jsem byla spokojená. Navíc Dermacol stále přichází s dalšími novými vůněmi, určitě si tak vybere každá z nás.


Když před nedávnem Dermacol uvedl na trh produkty s vůní irské kávy, říkala jsem si, že to nebude nic pro mě. Kávu piji vyjímečně a v její vůni si nijak extra nelibuji. Ale když jsem byla v drogerii, nedalo mi to a tento výrobek jsem očichala. A víte co? Normálně jsem mu propadla a musela si ho pořídit. Ta vůně je vážně neskutečná. Neřekla bych, že je to vůně kávy, možná tak nějakého latté :D. Je taková hodně laděná do sladka, mám pocit, že cítím především karamel ještě s něčím. Ta vůně mi připomíná něco co znám, ale vážně si nemůžu vzpomenout co to je. Kdybyste věděly, šup s tím do komentářů. Celkově na mě ta parfemace působí tak nějak hřejivě. Původně jsem ho chtěla začít používat až v zimě, ale pořád jsem si k němu chodila čichat a proto když jsem spotřebovala jeho předchůdce, musela jsem chtě nechtě sáhnout po tomhle kousku, protože už jsem se nemohla dočkat, až se s ním budu mydlit :D.
Sprcháč má klasicky krémovou konzistenci, pěnivá schopnost je takový průměr a na pokožce je velmi příjemný, nezaznamenala jsem, že by mě nějak vysušoval. Na sprchové gely obecně nejsem nijak náročná. Důležité pro mě je, aby obstojně pěnil, abych měla pocit umyté kůže a aby mi voněl. Tento výrobek splňuje všechny tyto podmínky, takže já jsem spokojená. Musím říct, že mě překvapilo, že po jeho použití nám ještě několik hodin voní koupelna. Na těle se však vůně po umytí neudrží, což mi ale nijak extra nevadí, protože se po koupeli stejně mažu tělovým krémem nebo máslem.
Podobnou parfemaci jen tak neseženete, takže pokud vás láká, doporučuji vyzkoušet. Já ho určitě nemám naposledy.



Jaké jsou Vaše oblíbené produkty z řady Aroma ritual? 

Já ještě zbožňuji limetku s hroznem a meloun, ty jsou parádní :)

Krásný víkend!

12 komentářů:

  1. Taky jsem k němu čichala a voní pěkně,ale nevzala jsem si ho. Teď od ségry jsem dostala třešňový, tak se na něj těším, protože předtím jsem měla hrozny s limetkou a ananas s kokosem myslím a jsou to super sprcháče :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, třešeň jsem měla nedávno a taky voněla moc hezky :)

      Vymazat
  2. To není klasický espresso, to je irská káva, kafe s whiskou a cukrovou smetanou - tak to ani nebude vonět kávově:) Akorát nevím, odkdy whisky voní po vanilce :D

    Z AR mám moc ráda právě tuhle, potom pomeranč s čokoládou, hrozny s limetkou a teď ty dvě nové :) A chtěla bych zkusit jahodový.

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale whisky ani smetanu z toho stejně necítím, spíš jak říkáš - nějakou vanilku s karamelem :)

      Vymazat
  3. Jé momentálně se jím také myji a je super, krásně pění, úžasně voní a je jemný. :-)
    Zvu Tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju tyhle sprcháče ♥ mám doma tři - belgická čokoláda, rebarbora a jahoda, rozpustilý citron
    A každým jsem moc spokojená :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč :) Já mám teď zálusk na Karibský sen - kokos a ananas, to bude na léto ideální kombinace.

      Vymazat
  5. nesnáším vůni kávy, ale tyto sprcháče mám moc ráda a teda nejvíc pomerančovo-čokoládový :D

    OdpovědětVymazat
  6. Můj úplně nejoblíbenější od Dermacolu. Navíc teď jako novinku mají krém na ruce ve stejné parfemaci, takže ten budu muset vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  7. Můj úplně nejoblíbenější od Dermacolu. Navíc teď jako novinku mají krém na ruce ve stejné parfemaci, takže ten budu muset vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak ten si určitě pořídím na zimu, o tom jsem vůbec nevěděla. Děkuji za tip :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)