neděle 28. června 2015

Moje plány na léto 2015

Zdravím Vás moje milé čtenářky :)

Prázdniny pomalu začínají, mně se volno taky postupně blíží a ráda bych přes léto stihla pár věcí na kterých v průběhu roku nebyl čas. Sice se říká, že na vysoké škole je pohodička, na přednášky se chodit nemusí, ale já mám školu od pondělí do pátku, takže to tak úplně neplatí...bohužel :D Jaké jsou tedy moje plány na letošní prázdniny?

1. Vybílit pokoj.
2. Sjet s přáteli Sázavu.
3. Absolvovat měsíční praxi v nemocnici a úspěšně zvládnout poslední zkoušku z neurologie.
4. Vyfotit a nahrát všechno oblečení, které nenosím na Votočvohoz.
5. Kompletně přeinstalovat počítač.
6. Jít alespoň na měsíc na brigádu.
7. Užít si s přáteli Vysočinafest.
8. Jet s přítelem na dovolenou do Belgie a Holandska - poznat nová místa a ochutnat místní speciality.
9. Přečíst knížky na které nebyl čas v průběhu roku.
10. Trávit více času s rodinou.


Toť vše. Budu ráda, když se mi svěříte, co chcete o prázdninách stihnout / prožít Vy :)

Krásné léto Vám všem!

14 komentářů:

  1. Máš moc hezké plány, je vidět, že se nudit nebudeš :) Já mám zítra poslední zkoušku s celkem vysokou pravděpodobností na neúspěch, tak jsem ještě nad programem na prázdniny nepřemýšlela. Ale určitě bych chtěla být hlavně na chalupě. Mám i dost blbě rozložené praxe a kdykoliv můžou vypsat další, tak moc plánovat nechci. Ale určitě bych ráda byla nějakou dobu se sestřenkami a taky se chystá nějaká víkendová akce pro širší rodinu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto léto mi asi nuda vážně nehrozí :) Tak to máš taky moc hezký plán. Ty praxe takhle v létě jsou na nic, to si pak člověk musí vše naplánovat hodně dopředu.

      Vymazat
  2. Super plány. U tebe to vypadá na nabité léto :D Já toho moc naplánovaného nemám, protože vždy když mám něco promyšlené/naplánované tak to nevyjde. Jen jsem si říkala, že bych mohla přečíst hodně knížek :)

    Lucky Winner 2/2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No poslední dvě léta mám pořád co dělat, ale tak lepší než se nudit doma :) Knížky jsou vždy dobrá volba :)

      Vymazat
  3. Máš skvělý seznam :) Já bych si za léto chtěla koupit pár nových kousků do šatníku a botníku, protože po tom, co jsem šatník i botník řádně protřídila mi toho moc nezbylo. Taky si chci zajít do kadeřnického salonu, na masáž, na pedikůru ... :D . Taky bych si chtěla pořídit knížku od Cameron Diaz Body book :). Brigádu už jsem sehnala, to byl můj hlavní cíl, takže jsem spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v plánu nejprve votočit a potom si pořídit nové :D Masáž, pedikůra - to jsou krásné plány, to by se mi taky líbilo, to ti docela závidím :). Brigádu už mám taky a je to tam fajn, tak za výplatu si udělám radost nejspíš nějakou novou kosmetikou.

      Vymazat
  4. Děkuji za inspiraci :) Určitě si udělám podobný seznam, protože toho letos potřebuji stihnout opravdu hodně.... hlavně školu :D ano mám prostě spoustu učení o prázdninách -_- Jsem ráda, že si mi zanechala odkaz na mém YT kanálu... máš moc pěkný blog a už se těším na další příspěvek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak teď jsi mi udělala ohromnou radost, chvála od Tebe je pro mě čest! Moc děkuji a přeji hodně zdaru při učení :)

      Vymazat
  5. Krásné plány, já mám v plánu stíhat svoje tři práce, blog, běhání a občas třeba nějakej filmík nebo knížku :) Možná bych si taky měla udělat takovej list...

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tři práce? Tak to je obdivuhodné, budeš boháč :D Mě strašně baví plánovat, takže takovéhle listy si dělám poměrně často, ne jen na prázdniny.

      Vymazat
  6. pěkné plány, tak ať se vše vydaří :)

    OdpovědětVymazat
  7. no měsíc v nemocnici a měsíc na brigádě,tak kdy stihneš to ostatní?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na VŠ, škola nám začíná až na konci září :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)