středa 10. června 2015

Řasenka Essence Lash Princess

Zdravím Vás! :)

Dnes bych Vám ráda řekla něco málo o řasence, kterou už nějaký ten pátek používám a jsem z ní docela nadšená. Jedná se o výrobek značky Essence. Musím se přiznat, že tato značka nikdy nepatřila mezi mé velké oblíbence, ale produkty, které jsem si od ní v posledním cca roce pořídila nebyly vůbec špatné, ba právě naopak. Myslím si, že Essence je jedna z těch značek, která se snaží svůj sortiment stále vylepšovat a rozšiřovat a daří se jí to.


Neodpustím si pochválit balení. Moc se mi líbí, na víčku má vystouplé silikonové obrazce a celkově je vzhled hezky holčičí. Kartáček je ze syntetických štětin a je ve tvaru kobry, jak tvrdí reklama. Musím říct, že tento kartáček mi maximálně vyhovuje. Nemám ráda příliš velké plastové kartáčky, jelikož mám krátké řasy a špatně se mi s nimi manipuluje. Tento má podle mého názoru ideální velikost. Jednoduše s ním nabarvím všechny řasy, díky úzké špičce není problém dostat se i do vnitřního koutku oka. Jsem zvyklá u řasenek nanášet dvě vrstvy a ani tato není vyjímkou. Po jedné vrstvě vytvoří velmi přirozené řasy, s druhou vrstvou jsou řasy viditelně zahuštěné, zvýrazněné a musím říct, že i poměrně hezky natočené. Používám ji už dva měsíce a zatím je stále funkční, nijak extrémně rychle nevysychá ani neopadává pod oči. Párkrát jsem zmokla a taky to zvládla, rozmazaná kolem očí nebyla, ikdyž není voděodolná. Taky oceňuji, že řasy po jejím použití nejsou tvrdé a slepené, ale stále poměrně tvárné.
Já jsem s touto řasenkou velmi spokojená, nenapadá mě nic, co bych jí vytkla. Seženete ji za cenu do stovky a za sebe musím říct, že mi vyhovuje mnohem víc než objemové řasenky od Maybelline, které jsou několikrát dražší. Od tohoto produktu jsem žádné zázraky nečekala, ale nakonec jsem velmi mile překvapena. Po této pozitivní zkušenosti určitě vyzkouším i její zelenou variantu, která je určena na prodloužení řas.




Zajímalo by mě, jaký produkt mile překvapil Vás a zda máte rády značku Essence?

Krásný slunečný den! :)

15 komentářů:

  1. Tuhle řasenku jsem zatím neměla, ale všeobecně, mám tyhle levnější kosmetické značky - co se týče řasenek, moc ráda :)

    MONČA ♥ soutěžíme ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si vždy kupovala dražší řasenky, ale po téhle zkušenosti zkusím taky pořádně otestovat ty z nižších cenových kategorií :)

      Vymazat
  2. Já už tu Lash Princess prostě chci! :D Myslím, že v pátek na nákupech už neodolám...

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžeš ode mě čekat, že tě budu od tohoto nákupu zrazovat :D Určitě doporučuji vyzkoušet :)

      Vymazat
  3. Docela jsi mě na řasenku nalákala. Jsem zvědavá, jak tento typ kartáčku zvládne moje řasy, takže si ji budu muset koupit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem o ní hodněkrát četla, ale furt jsem se ještě nedokopala ji koupit. Používám spíš dražší řasenky okolo 250 Kč, ale klidně bych zkusila i levnější alternativu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za tu cenu mi vážně maximálně vyhovuje, určitě ji zkus :)

      Vymazat
  5. Tuto řasenku mám také a i v mintovém provedení a jsem moc spokojená.
    Zvu Tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ji budu muset vyzkoušet, nedá se svítit :D

      Vymazat
  6. Když jsem měla essence fix na linky, tak byl skvělej. Mám doma i dost stínů, mám ráda ty barvy, ale jsou zase hrozně prášivé. Kartáček u řasenky se mi líbí :) Mě zase moc mile překvapila ta řasenka z Avonu, jak jsem měla v tom jednom článku, chystám recenzi, fakt jsem čučela, že mi dělá pěkné řasy, podle toho kartáčku jsem jí právě nevěřila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ulala, tak to už se těším na recenzi, tipů na dobré produkty není nikdy dost :D

      Vymazat
  7. Na tuhle řasenku jsem v drogerkách už koukala. Strašně se mi líbí její obal. :) Řasenky od Essence mám ráda, i když jsou levné tak jsou kvatilní :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten obal se mi zdá taky naprosto rozkošný :) i obsah mile překvapil :)

      Vymazat
  8. Za mě ta zelená top! Koupím si tu růžovou, ale tahle nevypadá špatně🥰💞

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)