úterý 2. června 2015

Šampon Klorane s výtažkem z pouštních datlí

Ahoj holky, jak se máte?

Já mám tento týden nabitý zkouškami, tak si potřebuji odpočinout při sepsání nového článku. Na portálu Blogerky.cz jsem se zapojila do výzvy na testování šamponu od Klorane a byla jsem vybraná, což mě příjemně překvapilo. Šampon už mám důkladně ozkoušený a dnes bych se s vámi chtěla podělit o své dojmy. 


Klorane je francouzská dermokosmetická značka, která je založena na striktním dodržování farmaceutické etiky. Tato značka se řídí heslem, že na každý problém existuje nějaká rostlinka, což je mi velmi sympatické.
Já jsem měla možnost vyzkoušet šampon s extraktem z pouštních datlí, který je určen pro suché, poškozené a lámavé vlasy. 
Mé vlasy se u kořínků snadno mastí, ale v délkách a koncích jsou suché a poškozené, jelikož si vlasy obden fénuji. Musím ale říct, že jsem se trošku bála toho pořídit si šampon určený na suché vlasy. V drogeriích sahám spíše po vlasových produktech určených na dodání objemu a regeneraci. Měla jsem obavy, že se mi vlasy u kořínků budou mastit ještě více než doposud, což se ale naštěstí nestalo. Spíš naopak.
Tento produkt má krémovou hustou konzistenci, výborně pění, takže ho stačí jen maličko. Co mě na něm překvapilo a nadchlo je vůně. To jsou prostě bylinky koncentrované v láhvi! Tato parfemace mi strašně připomíná Müllerovi pastilky na kašel pokud znáte. Evokuje to ve mně čistou přírodu, ne žádné umělé vůně, ale je mi jasné, že to nebude vonět každému. Šampon se z vlasů snadno vymývá, s tím nemám vůbec problém. Běžně jsem zvyklá si na vlasy po použití šamponu dát ještě kondicionér nebo olejíček. Tentokrát jsem ale udělala vyjímku, protože jsem chtěla zkusit, jak půjdou vlasy rozčesat po použití samotného šamponu. Musím říct, že jsem byla velmi mile překvapená, protože vlasy jsem rozčesala výborně, bez zbytečného tahání nebo zacuchaných vlasů. Po použití tohoto přípravku jsou vlasy jemné, hebké na dotek, jdou snadno rozčesat a nejsou zplihlé. Já jsem s tímto šamponem moc spokojená, je to pro mě příjemná změna a už vím, že se nemusím bát používat šampony určené na suché vlasy. Jedinou nevýhodou je to, že mi vlasy druhý den po umytí bez použití kondicionéru hrozně elektrizovaly. 
Obdržela jsem i vzoreček bezoplachového krému ze stejné řady, ten mi však vystačil pouze na dvě použití, takže nechci soudit.
Jsem moc ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet kosmetiku na přírodní bázi. Šampon mi vyhovuje a určitě patří k těm lepším, které jsem kdy měla. Pokud vás zaujal, seženete ho např. zde nebo v lékárnách.





Máte s touto značkou zkušenost? Láká Vás přírodní kosmetika?
Ráda si přečtu Váš názor v komentářích :)

Krásný den!

9 komentářů:

  1. Zní to dobře, ale zatím si vystačím s běžnou péčí z drogerie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, ale jednou za čas ráda zkusím něco jiného :)

      Vymazat
  2. Na Klorane jsem koukala v drogerce, nevypadá to špatně. Stejně jako ty hledám především výrobky pro bojem.

    OdpovědětVymazat
  3. Lákají mě na něm ty pouštní datle, není to moc běžná věc :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je to docela vyjímečná záležitost a nevím jestli je to těma datlema nebo ne, ale vlasy jsou po použití tohoto šamponu vážně moc hezky vyživené :)

      Vymazat
  4. Taky jsem se do výzvy zapojila, ale vylosovaná jsem nebyla, ale hned na to jsem byla vylosovaná do výzvy o takový tělový tělový sprej :D
    O této značce jsem se přes portál dozvěděla poprvé :)
    Peti, měla jsem jednou 2 šampony od Alverde a děs běs největší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se zapojila do dvou výzev a za pár dnů mi doma přistály dva balíčky, až jsem byla překvapená :D Já jsem vlasovou kosmetiku od Alverde zatím nezkoušela, ale většinou jsem na ni četla hodně chvály. Je ale fakt, že to přírodní složení určitě nesedne kažédmu typu vlasů :)

      Vymazat
  5. Já jsem do této výzvy zapojila, ale opět jsem nebyla vybraná :D snad příště :D O této značce jsem se dozvěděla až přes blogerky, ještě, že ta stránka je :D

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad příště :) Já jsem tuto značku znala už dříve, ale dosud jsem od nich nic neměla

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)