úterý 30. června 2015

Spotřebováno - červen

Ahoj holky! :)

Dnes Vám přináším článek o produktech, které jsem spotřebovala v uplynulém měsíci. Celkem jsem se podívala na dno patnácti kouskům, což je na moje poměry poměrně dost. Já mám tyhle články u ostatních blogerek nejraději, recenze až po vypotřebování produktu má pro mě dost velkou vypovídající hodnotu.



Freeman pleťová maska s avokádem - 4/5
Konečně jsem ji spotřebovala. Byla výborná, jen to balení na mě bylo trochu moc velké. Masku používám zhruba jednou týdně a tato mi vystačila asi na rok a půl. Měla moc příjemnou jílovou konzistenci, zelenou barvu, je určena pro mastnou a smíšenou pleť a vážně fungovala. Po jejím použití jsem měla viditelně eliminované černé tečky.
Recenze zde.

Himalaya Neem peeling - 5/5
Ze začátku jsem ho neměla moc ráda, ale postupně jsem si ho oblíbila a bylo mi líto, že mi došel. Byl moc fajn, obsahoval dva druhy zrníček, které pleť jemně obrousily a přitom nepoškrábaly. Ráda bych zkusila ještě masku na pleť z této řady.

Krém na ruce Essence - 5/5
Krémy na ruce od této značky patří k mým nejoblíbenějším a ani tento nebyl vyjímkou. Konzistence byla poměrně dost hutná, ale poměrně rychle se vstřebával a ruce božsky hydratoval. Navíc úplně nádherně sladce voněl - cítila jsem jak kokos, tak i třešně. Je to zimní limitka, ale minulý týden jsem ještě viděla tyto krémy v prodeji, tak si možná pořídím ještě alespoň jeden další.
Recenze zde.


Nivea sprchový gel s olejovými perlami - 5/5
Moc příjemný sprcháč, hezky voněl. Olejové perly mají za úkol vyživovat pokožku, což jsem ale nijak nezaznamenala. Hlavní pro mě u sprchových gelů je to, aby mě nevysušovali, hezky voněli a pěnili. Což tento splňoval, tudíž jsem s ním byla spokojená.

Isana šampon na objem vlasů- 4/5
Super šampon za směšnou cenu. Nádherně voněl a zpočátku mým vlasům vážně viditelně dodával objem. Postupem času si na něj mé vlasy zvykly, takže efekt nebyl už tak markantní. Určitě ale vyzkouším i další šampony od této značky.
Recenze zde.

Tesco mýdlo na ruce - 5/5
Krémové mýdlo, které velmi jemně nenásilně vonělo. Ruce nijak nevysušovalo a celkově bylo velmi dobré. Určitě ho nemám naposledy.


Deodorant Dove - 5/5
Už jsem tady zmiňovala, že značku Dove moc nemusím, nějak mě v drogeriích nechává chladnou. Tento deodorant jsem vyhrála v giveaway a musím říct, že mě moc mile překvapil. Měl jemnou parfemaci, která nepřebíjela parfém, plnil svoji funkci a na oblečení nezanechával skvrny. Klidně bych po něm sáhla znovu.

Loreal Elseve balzám na objem vlasů - 3/5
Velmi se mi líbila parfemace, která mi připomínala kadeřnictví. Efekt samotný mě nijak nenadchl. Dodání objemu jsem nezaznamela, pouze mi usnadnil rozčesávání vlasů. Pro mě to byl průměr, tudíž nic, co bych potřebovala znovu.

Gel na holení Balea - 5/5
Holící gely od Baley patří mezi mé oblíbené. Libí se mi, že mají často nové limitované edice a tudíž vždy pestrý výběr parfemací. Gel je na pokožce moc příjemný, hodně pění a nevysušuje.


Opalovací krém La roche-posay - 5/5
Tento vzoreček jsem používala na obličej, vystačil mi asi na pět použití a na pleti byl moc příjemný. Běžně však takto vysoký ochranný faktor nepoužívám, vystačím si s levnějšími produkty s nižším faktorem.

Lak na nehty Essence - 1/5
Odstín byl boží, často jsem na něj slýchala komplimenty, ale to je bohužel všechno. Ráno jsem ho nalakovala a odpoledne už byl oloupaný, takže jsem ho musela ještě tentýž den odlakovat. V lahvičce ještě trošku zbývá, ale nemám na to nervy. Laky od Essence mi celkově moc nesedí.

Top coat Dermacol - 5/5
Naopak tento efektový lak se třpytkami od Dermacolu byl super. Velmi dobře se lakoval, měl dobrý širší štěteček a vydržel mi na nehtech tak pět dní. Klidně bych si ho pořídila znovu.



Krém na nehtovou kůžičku Avon - 5/5
Tento krém jsem používala na výživu a promaštění kůžičky kolem nehtů po její úpravě, tzn. oříznutí nebo zatlačení nadbytečné kůžičky. Musím říct, že tento produkt byl super, jemnou kůži kolem nehtového lůžka moc hezky vyživil a promastil.

Bezoplachová péče pro suché vlasy Klorane -3/5
Tento vzoreček mi vystačil pouze na dvě použití, takže toho o něm nemůžu a nechci moc říkat. Snad jen to, že byl příjemný a vlasy nijak nezmastil.

Bausch + Lomb roztok na kontaktní čočky - 5/5
Mezi roztoky na čočky rozdíly moc nevidím, tento mi tudíž taky vyhovoval. V očích mě nedráždil a hezky vyčistli celý povrch čočky.


Máte s některým z produktů zkušenost? Co zajímavého jste v červnu spotřebovaly Vy? 

Krásný prosluněný týden! :)

14 komentářů:

  1. Moc hezká spotřeba a shrnutí :-) Měla jsem asi jen tu masku od Freemana, jen v pytlíčkovém balení. Já moc Freeman masky nemusím, ale tahle nebyla úplně hrozná :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já mám naopak jejich masky moc ráda, teď mám tu s černým uhlím, zatím jsem ji zkoušela párkrát, ale zdála se moc fajn :)

      Vymazat
  2. To je věcí :) nejsem schopná tolik toho vypotřebovat :D Zaujala mě maska od Freemana, chtěla bych nějakou už konečně zkusit!

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já běžně spotřebovávám za měsíc tak kolem deseti kusů kosmetiky, tohle je taky spíš vyjímka :D Já za sebe ti je mohu jedině doporučit :)

      Vymazat
  3. Už déle si říkám, že chci nějakou tu masku od Freemana vyzkoušet :) Zrovna taky dopotřebovávám gel na holení od Baley, já mám vanilkovou variantu v krásně veselým žluto-modrým balení i ten gel je takovej úžasně tyrkysovej a je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gely na holení od Baley jsou prostě klasika, která nezklame :)

      Vymazat
  4. Já jsem hrozná ostuda, já nemám zkušenost snad ani s jedním z produktů :D Freeman masku a něco na pleť od Himalayi bych ráda vyzkoušela:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je chyba :D Masky od Freemana určitě vyzkoušej, mně osobně moc vyhovují :)

      Vymazat
  5. Krásná spotřeba!

    Freeman masku jsem měla a byla super. Momentálně mám doma fialovou a je také fajn :) Freeman podle mě dělá jedny z nejlepších masek na smíšenou pleť :)

    MONČA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám na jaře a v létě taky problémy s mastící se T-zónou a po použití této masky jsem měla pleť vždy krásně zmatněnou, takže můžu jedině souhlasit! :)

      Vymazat
  6. Mě snad nevydrží v poslední době žádný lak, ať už je od Essence nebo jiných značek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně drží skvěle třeba laky od Rimmel nebo Gabrielly Salvete, ale Essence vážně ne. Utvrdila jsem se v tom, že kupovat si je pro mě nemá bohužel význam.

      Vymazat
  7. Ten krém na nehtovou kůžičku vypadá super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl výborný, já jsem ho ale měla už několik let, tak nevím jestli je ještě v nabídce :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)