středa 8. července 2015

Essence stíny, navrch huj vespod fuj?

Zdravím Vás! :)

Dnes bych se ráda zmínila o monostínu značky Essence. S těmito stíny jsem donedávna neměla žádnou zkušenost, proto jsem byla moc ráda, když jsem jeden dostala od kamarádky k narozeninám. Vybrala mi moc pěkný tělovo-zlatý odstín s názvem 74 Peach beach. A jak jsem s ním spokojená?


Stín vypadá v balení vážně skvěle. Je to nádherný lesklý odstín, který krásně rozzáří pohled. Při prvním použití mě vážně dostal a já jsem si z něj doslova sedla na prd*l. Ta pigmentace byla neskutečná. Navíc se jednoduše nanášel a téměř vůbec neprášil. Říkala jsem si, že jsem tyhle stíny měla zkusit už dávno. Už už jsem začala uvažovat nad pořízením dalších odstínů. Moje nadšení ale nemělo dlouhého trvání. Stín je totiž takhle úžasný jen na povrchu. Jakmile setřete horní vrstvu, objeví se klasický nudný tělový stín bez jakéhokoliv třpytu. Pigmentace v té spodní vrstvě je podprůměr. Dole na fotkách si můžete všimnout toho rozdílu. Vlevo je stín nanášený z horní vrstvy, kdy jsem jednou ve stínu smočila prst. Zatímco vpravo jsem musela opakovat swatch asi pětkrát, aby bylo na té ruce vůbec něco vidět. Nevím jak vám, ale mě se takovéto jednání nelíbí. Když si něco pořizuji, tak očekávám, že barva a kvalita bude taková, jaká se na první pohled tváří. Toto se mi zdá jako klamání zákazníka. A je mi úplně jedno, že se jedná o stín od Essence za pár korun. Navíc jsou stíny pojmenované jako holografické, což je úplný výsměch. Mám od Essence spoustu oblíbených a skvělých produktů, tohle se ale vážně nepovedlo. Ze super unikátního stínu se vyklubal naprosto obyčejný tuctový odstín. Po setření vrchní vrstvy s ním žádného výrazného efektu nedosáhnete, bude dobrý maximálně na sjednocení víčka. Nevím, jak jsou na tom ostatní odstíny, ale tenhle za sebe vážně doporučit nemůžu.




Máte nějakou zkušenost s těmito monostíny od Essence?
 Budu se těšit na Vaše komentáře.

Krásný den! :)

8 komentářů:

  1. Tak to mě mrzí i za tebe. Vždy jsem naštvaná, když se mi stane něco takového, i když to stálo třeba pár korun.. Já jsem už skoro na kosmetiku od Essence a Miss Sporty zanevřela, protože mě štve ta jejich "kvalita".

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám některé produkty od Essence moc ráda, ale tohle je vážně propadák.

      Vymazat
  2. O tomto problému jsem už slyšela nejen se stíny Essence ale i u jiných levnějších značek. Nechápu, co si výrobci myslí. Že na to zákazník nepřijde? To je výsměch
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. Hahah, ten název článku mě úplně dostal.. :D já si od essence nic nekupuji, takže jsem ještě na nic špatného nenarazila.. :), ale úplně chápu tvé zklamání... protože zavřený vypadá opravdu hezky, škoda, že to pohnojili.. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdálo se mi to výstižné :D tak tak, alespoň už vím, že monostíny od Essence vážně ne.

      Vymazat
  4. To je teda podraz :D! Já mám matné odstíny od Essence, 4 odstíny a jsou málinko pigmentované a práší hodně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je :D Takže taky nic moc, jejich monostíny asi nejsou nic pro nás :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)