pátek 3. července 2015

Krém na ruce Yves Rocher s bio arnikou

Přeji krásný páteční den! :)

Sluníčko venku nádherně svítí a léto je konečně tady, doufám, že si ho užíváte plnými doušky. Já jsem v těchto dnech taky nejraději venku a trochu tak zanedbávám své povinnosti. 
V létě se mi snadno potí ruce, což si žádá jejich zvýšené mytí. A po umytí jsem zvyklá nanést nějaký hydratační krém. Nedávno jsem si pořídila nový krém na ruce s arnikou od značky Yves Rocher. Proto bych Vám o něm dnes ráda něco málo řekla.


Tento krém na ruce slibuje v první řadě hydrataci a ochranu rukou před nepříznivými vlivy prostředí. Mohlo by vás zajímat, že mimo jiné obsahuje výtažek z bio arniky, olej z kopry a řepky olejky.
Balení je velmi jednoduché, myslím si, že nikoho neurazí. Samotný krém má poměrně řídkou konzistenci, což můžete vidět na poslední fotce. Co mě při prvním použití zarazilo byla vůně. Musím říct, že je poměrně dost bylinková a intenzivní. V tubičce mi to ani nepřišlo, ale jakmile jsem si krém nanesla na ruce a začala jsem ho roztírat, myslela jsem, že ho budu muset smýt. Ale asi po minutě tato intenzivní vůně zmizela a zůstal jen jemný bylinkový nádech. Při druhém použití to však už bylo v pořádku, krém mi začal i vonět a nyní ho používám hodně ráda. Na rukou je velmi příjemný, jde snadno zapracovat do dlaní, nelepí a rychle se vstřebává. Ruce jsou po něm velmi pěkně hydratované. Vytvoří jakoby takový ochranný film.
Já jsem s tímto krémem nakonec hodně spokojená. Jediné co mi trochu vadí je tekutější konzistence, ale to je jenom můj problém, jelikož jsem zvyklá na hutnější krémy. Hydratací se jim však tento hravě vyrovná.



Máte rádi značku Yves Rocher? Jaký je Váš oblíbený krém na ruce?

Užijte si víkend! :)

11 komentářů:

  1. Ahoj, akorát tento krém používám a jsem moc spokojená. A co se týče ostatních výrobků YR, tak za mě určitě sprcháče a pěny do koupele. Šampóny taky nemaj špatný. Ale co je pro mne the best jsou vůně. Krásný víkend i tobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháče jsem zatím nezkoušela, ale taky mě lákají, protože voní úplně božsky. V mojí krabici se zásobama na mě čeká ještě šampon a mycí pleťový gel od YR, tak jsem na ně zvědavá. Věřím, že budu spokojená :)

      Vymazat
  2. Já krémy na ruce hodně střídám, momentálně mám otevřené asi 4 :D Momentálně se patlám grepem od Manufaktury.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/recenze-profesionalni-cistici-gel-od.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já vždycky max. dva, jinak bych se v tom utopila :D Krémy od Manufaktury mám taky hodně ráda, hlavně mají úplně skvělé vůně :)

      Vymazat
  3. Yves Rocher znám, miluju ♥ :D Na tenhle krém už dlouho koukám, ale pořád jsem si ho nepořídila. Ale na podzim už určitě bude doma a na blogu! :D :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yves Rocher je super, jednou za čas si taky ráda udělám radost jejich produkty. Tak to tě úplně chápu, ono je tolik přípravků, které člověk chce vyzkoušet... :D

      Vymazat
  4. Měla jsem od YR krém s vůní kakaa a pomeranče a byl a taky právě dost tekutý, ale voněl krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to byla ta zimní limitka, na tu jsem taky měla zálusk, ale pak už jsem ji bohužel nikde nesehnala.

      Vymazat
  5. já moc krémy na ruce nemám v lásce, vždycky mě spíš zima donutí se mazat kvůli suché kůži :D
    ale na druhou stranu krémy od YR božsky voní <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě jak se v létě pořád myju a čvachtám v bazénu, tak mám strašně vysušené ruce a musím se pořád mazat :)

      Vymazat
  6. Moc pěkný článek, na krém se ráda podívám .
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)