pátek 24. července 2015

Lakování s Mary Kay

Zdravím Vás holky! :)

Musím se pochlubit, ale už mám konečně po zkoušce z neurologie a to dokonce za jedna! :D S tím jsem vůbec nepočítala, ale měla jsem štěstí na otázku. Takže učení je hozené v koutě a já si konečně můžu užívat prázdnin bez výčitek, jupí! To jen tak na úvod, musela jsem se svěřit :D

Znáte značku Mary Kay? Já jsem od ní něco málo viděla, ale ta značka celkově mě nechává tak nějak chladnou. Obaly se mi zdají nezajímavé a produkty dost drahé. Docela by mě zajímalo, jaká je kvalita jejich pečující kosmetiky, tak třeba ji někdy zkusím. Nedávno se ke mě ale dostal lak na nehty právě od této značky a já musím říct, že jsem jeho vlastnostmi byla neskutečně mile překvapená.


Já mám tento lak v odstínu Amethyst smoke, což je podle mého názoru dost unikátní odstín, podobný v drogerii jen tak nepotkáte. Je to taková směska šedé, hnědé a zastřené růžové a fialové. Lak má tak akorát velký štěteček se kterým se jednoduše pracuje. Samotný lak nevytváří při aplikaci pruhy a dobře kryje už v jedné vrstvě. Já však nanáším ze zvyku vrstvy dvě. Co mě ale nejvíce odzbrojilo je výdrž. Běžně mi laky vydrží bez oloupaných špiček dva až čtyři dny. A tento? Zkuste hádat.. :D Deset dní bez top coatu prosím pěkně! To je u mě naprosto nezvyklé. Každý den jsem si zkoumala nehty jestli už se někde neodštípnul, ale je to vážně držák. Lakuji si ho nejčastěji, když jedu někam na dovču třeba na týden a nechtějí se mi s sebou tahat laky a odlakovač, tohle je sázka na jistotu. Vlastnostmi je to pro mě ideál, ale zásadním problémem je pro mě cena. Lahvička, která obsahuje 7,5 ml stojí 250 Kč a to opravdu nejsem ochotná za lak na nehty dát. Strop je pro mě stovka. Pokud Vám ale nevadí investovat do podobných produktů, určitě doporučuji vyzkoušet. Nabídku této značky naleznete zde
Na prsteníčku mám efektový dalmatinkový lak od Essence, který se tu poslední dobou objevuje celkem často, takže netřeba říkat víc. Je to můj velký oblíbenec a hezky ozvláštní jakýkoliv lak. Na úvodní fotce můžete vidět i můj aktuální top coat - je od Miss sporty a jsem s ním spokojená. Spodní lak po jeho aplikaci rychleji schne a je krásně lesklý.


Moc by mě zajímalo, jestli máte nějakou zkušenost s touto značkou a zda jste ochotné utrácet velké částky za laky na nehty?

Užijte si víkend! :)

12 komentářů:

  1. Mary Kay znám značku, dříve jsem měla poměrně dost produktů, s některými jsem byla více spokojena s jinými zase méně. Laky ozkoušené nemám.
    Pěkné lakování :-)
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/07/the-body-shop.html

    OdpovědětVymazat
  2. Se značkou zkušenost nemám, chtěla bych od ní zkusit nějakou kosmetiku :)

    Unboxing | Dekorativka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě hodně láká jejich čistící gel, na ten jsem četla samé kladné recenze. Jinak mě z jejich nabídky, ale nic moc nezaujalo.

      Vymazat
  3. Mě tahle značka nikdy nebrala a ještě víc mě odradilo, když jsem zjistila, že ve fitku má něco jako občasnou kancelář ta jejich "Avon Lady" :D Vždycky jsem se tam potila u cviků na břicho a ona si tam vyskládávala ty svoje lahvičky :D Ale lak je moc hezký a ta výdrž božská, jen škoda té ceny :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Taky nejsem vyloženě zastánkyní katalogového prodeje :)

      Vymazat
  4. Nádherná barvička :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/maliny-pro-me-rty.html

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, ke zkoušce za 1 gratuluju, seš skvělá :)
    No a můj strop pro lak je taky 100, ale spíš si většinou kupuju laky do 50 Kč.Přijde mi teda nelogický dávat dost peněz za tak málo produktu, ale barva je to pěkná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Veru, jsi hodná :) Přesně tak, moje slova :)

      Vymazat
  6. Hezký odstín. S Mary Kay jsem se seznámila před devíti lety. Zkoušela jsem péči o pleť i dekorátivku a za mě jednoznačně ne. Mary Kay je předražená značka a cena vůbec neodpovídá kvalitě!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvůj názor, ve skrytu duše jsem si myslela, že to takhle nějak bude. Podle mě se dají sehnat skvělé produkty i v nižší cenové kategorii :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)