neděle 19. července 2015

Oblíbenci - léto

Krásný den moje milé čtenářky! :)

Léto je v plném proudu a proto bych Vám dnes chtěla představit kosmetické produkty, které jsem si v tomto období oblíbila a používám je téměř denně.


V létě většinou vyměňuji makeupy za BB krémy. Moc jsem si oblíbila tento BB krém od Biodermy. Má skvělou konzistenci, snadno se nanáší jak prsty, tak štětcem, krásně splyne s pletí a sjednotí ji. Je to odstín Light, ale trošku mi od loňska zoxidoval, takže mi teď sedí úplně skvěle. Navíc má skvělou výdrž, i v těchto vedrech mi na obličeji vydrží až do večera, než ho odlíčím.

Sprchové gely od české značky Dermacol mám obecně moc ráda a tento s vůní ananasu a kokosu není vyjímkou. Nádherně voní, skvěle pění a dobře umyje, co víc si přát?  

O bodymistu od Viktorky s názvem Secret craving jsem psala v minulém článku, takže se tady nebudu nijak rozepisovat. Řeknu jen to, že moc hezky sladce voní a v tomto období ho používám mnohem raději než těžké parfémy.


Dalším mým momentálním oblíbencem je balzám na rty Carmex s třešňovou příchutí. V průběhu roku jsem ho moc nepoužívala, ale tím, že má SPF 15 po něm teď sahám velmi často. Většinou si ho hodím do kabelky, když někam vyrážím a párkrát za den si ho nanesu na rty. Je to ideální pomocník k vodě nebo na opalovačku.

Nedávno jsem si pořídila Lip smoother od Catrice v odstínu 030 Cake pop a naprosto mě uchvátil. Je to něco mezi leskem na rty a balzámem, na rtech je velice příjemný a hlavně nelepí. Barvička není nijak výrazná, spíše jenom zdůrazní přirozenou barvu rtů. Na rtech mi vydrží tak cca 3 hodiny, což je velice slušné. Když chci nenápadné rty a nechci se v průběhu dne starat o rtěnku, je tohle jasná volba. Určitě doporučuji vyzkoušet.

Mojí nejpoužívanější tvářenkou je momentálně tato od Clinique v odstínu 05 Amaryllis. Je to tvářenka, která má tři části a tudíž je velmi multifunkční. Já ji používám tak, že smíchám všechny části dohromady a výsledkem je moc hezký růžový nádech. Zároveň tak trochu nahrazuje rozjasňovač. Neobsahuje však žádné velké třpytky, jenom jemný shimmer, což se mi v tomto letním období moc líbí. Dodává to obličeji takovou svěžest a zdraví.


Random oblíbencem jsou určitě knihy. Teď mám takový volnější režim, tudíž i více času na čtení. Nejraději mám knihy od Jo Nesba. Momentálně čtu Přízrak, pak už mi chybí jen poslední díl Policie a potom vůbec netuším co budu číst dál. Budu ráda, pokud mi dáte tip na nějakou vaši oblíbenou knížku! :) 


 To už je pro dnešek vše. Zajímalo by mě, co jste si v poslední době oblíbily Vy - a nemusí to být jenom kosmetika.

Moc se těším na Vaše komentáře.

Krásný den! :)

14 komentářů:

  1. Moc hezký článek, taky se na oblíbence chystám :) Z tohoto jsem nezkoušela nic, ale musím konečně zkusit nějaký ten sprcháč od Dermacolu, hlavně tahle parfemace by se mi na léto hodně líbila :) Já kosmetiku v létě dost flákám, namaluji se jen výjimečně, ale hodně ráda používám Mask of Magnaminty, kterou mám v ledničce, a tak parádně osvěží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mask of Magnaminty se už dlouho chystám vyzkoušet, ale zatím jsem se k tomu nějak nedokopala. Celkově se musím do používání masek spíš nutit a často na ně zapomínám :D

      Vymazat
  2. tělové spreje jsem si také zamilovala, na léto je mám mnohem radši než parfémy :D
    ted používám od Playboye, ale ráda bych vyzkoušela i od Victorie´s Secret :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Playboy jsem jednu dobu taky používala, ale teď už tu značku nějak opomíjím, ani nevím proč :)

      Vymazat
  3. Peťo, tento sprchový gel jsem měla taky a byl skvělej a připomínal mi nějakou sladkost, ale pořád jsem si nemohla vybavit jakou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v tom jasně cítím PiňaColadu - a není se co divit, když hlavní složkou je ananas a kokos :D PiňaColadu miluji a mohla bych ji pít na litry, tak je jasné, že jsem musela mít i tenhle sprcháč :)

      Vymazat
  4. Jéé tu tělovou vodu od Viktorky bych si nechala taky líbit ♥ hrozně jsem si ji chtěla pořídit letos na letišti, jenže když jsme odlítali, tak už měli dávno zavřeo a když jsme přiletěli tak akorát zavírali :(( byla jsem z toho děsně naštvaná a po netu si to nechci objednávat, když nevím, co jak voní :(. A ta tvářenka je prasklá nebo tak vypadá normálně :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, snad se ti poštěstí si ji pořídit, protože je opravdu moc fajn a ozdobou každého kosmetického stolku :) Tvářenka je rozbitá, ale naštěstí se dá pořád používat.

      Vymazat
  5. Tvářenka a balzám se mi moc líbí :). Carmex je klasika a taky mám jejich balzámy moc ráda!
    Já si ted moc oblíbila rozjasňovač Mary-Lou manizer, je dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přiznat, že přes rok jsem Carmex nějak moc nemusela, ale teď na léto je vážně ideální :) Jee o tom mi ani nemluv, ten se chystám už pěkně dlouho pořídit :D

      Vymazat
  6. Carmex je super, mám ho a celkem často ho přes léto používám :) Viktorku mám, ale moc s ní spokojená nejsem.. A dermacol sprcháč je úžasný, moje největší letní nezbytnost :)

    Summer Reading

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ten Carmex hodně překvapil, teď v létě mi vyhovuje ze všech balzámů nejvíce. Taky mám pro sprcháče od Dermacolu slabost :)

      Vymazat
  7. Carmex plánujem vyskúšať a tá tvárenka vyzerá božsky :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta tvářenka je vážně super a velice nenápadně se na sluníčku leskne, dodává pleti zdravý nádech :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)