středa 15. července 2015

Parfémovaný sprej Victoria´s Secret

Ahoj holky, zdravím Vás! :)

Doufám, že se máte dobře. Mě ještě bohužel čeká jedna zkouška, takže nemůžu úplně vydechnout a užívat si prázdnin tak, jak bych chtěla. Snad příští týden zkoušku zvládnu a budu se moci věnovat svým zájmům. Mimojiné tu na mě čeká Přízrak od Jo Nesba, ale toho stejně hltám o pauzách mezi učením. Je to tak skvěle napsané, že se od toho člověk nemůže jen tak lehce odtrhnout.
To jsem ale odbočila. Dnes bych vám chtěla představit můj první bodymist od Victoria´s Secret.


Tento tělový sprej jsem si kupovala už loňské léto na Parfums. Chtěla jsem nějakou lehkou vůni, protože v horku nerada používám těžké a silné parfémy. Loni jsem však spotřebovávala ještě nějaké parfémované vody od Adidas a na tenhle produkt se tudíž dostala pořádně řada až letos. Victoria´s Secret vyrábí tyto bodymisty v nepřeberném množství různých parfemací. Troufám si říct, že si zde vybere opravdu každá z nás. Já jsem dlouho nevěděla, jakou z dostupných vůní si pořídit. Nakonec jsem vybírala čistě podle složení a vyhrála u mě kombinace černého rybízu a vanilky s názvem Secret craving. Vanilku mám v parfémech obecně moc ráda, tak toto byla tak trochu sázka na jistotu, ikdyž se musím přiznat, že jsem si nedovedla představit, jak bude vonět právě s černým rybízem. Nakonec jsem byla ale velmi mile překvapená, protože tato kombinace se mi strašně zamlouvá. Když si k vůni přičichnu, tak nejprve cítím silnou vůni rybízu, až na konci se objeví sladký nádech vanilky. Při aplikaci na tělo je ale i ta vanilka cítit poměrně dost. 
Co se týče výdrže - určitě nečekejte žádné zázraky. Toto není klasická toaletní voda, natož parfém. Jedná se pouze o tzv. "bodymist", který má slabou výdrž a je nutné tuto spršku několikrát za den opakovat. Já sama na sobě vůni cítím tak dvě až tři hodiny po nanesení. Je ale možné, že už ji poté necítím, protože jsem na ní zvyklá a také je jasné, že na pokožce jiných lidé se bude držet jinak dlouho. Já tento výrobek používám např. když jedu jenom na půl dne do města, na kontrolu k lékaři nebo tak. Když vím, že někde budu trávit celý den, raději dám přednost parfému. Můžete ji samozřejmě nosit i v kabelce a v případě potřeby se přestříknout. Balení je z pevného plastu, ale na můj vkus je na cestování moc veliké a v kabelce se pronese. 
Co říct závěrem? Mně tento tělový sprej moc vyhovuje, líbí se mi lehká parfemace ideální na léto, balení a taky pocit, že mám doma něco od "Viktorky". Vím, že to není žádná luxusní značka, ale mně je moc sympatická a dělá mi radost od ní něco vlastnit. Vím, že podobné spreje dělá např. i Avon nebo Alverde. Ty jsem nezkoušela, takže nemůžu říct, zda jsou lepší nebo ne. Až dopoužívám tento sprej, myslím, že si pořídím zase nějaký od této značky. Když vezmu v potaz, jak je to balení velké, tak ta cena není nijak závratná - balení obsahuje 250 ml produktu a stojí zhruba 300 Kč. Určitě to není něco, co bych si kupovala každý den, ale udělat si jednou za čas radost...proč ne? :)



Zajímalo by mě, zda máte zkušenosti s bodymisty od Viktorky nebo jiných značek?
 Budu ráda za každý váš komentář :)

Mějte se krásně! 

12 komentářů:

  1. Ještě jsem žádný nezkoušela, ale tenhle musí vonět božsky.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/vybarvi-se-3-tyrkysova.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle spreje se mi strašně líbily, když jsem na ně viděla recenze a hrozně jsem nějaký chtěla, ale už mě to přešlo. Párkrát jsem četla, že Avon udělá stejnou službu a mně se ty vůně taky líbí, tak už nemám ani moc potřebu porovnávat. Momentálně mám z Avonu granátové jablko a je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje spolubydlící měla právě z Avonu meloun a ten voněl taky skvěle, ale jak na tom byl s výdrží atd. nevím. Určitě chci ty tělové spreje z Avonu alespoň vyzkoušet :)

      Vymazat
  3. tělové spreje na léto úplně miluji, zrovna mám od Playboy <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám taky ráda a používám je mnohem raději než těžké vůně :)

      Vymazat
  4. Já k němu zrovna včera čuchala! :D Můj favorit je teda ten kokosový:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkám, já je očuchané nemám takže netuším, jak který voní. Kokos mám taky ráda, ale spíše v tělových krémech, ve vůních ho moc nepreferuji :)

      Vymazat
  5. Na tento produkt jsem koukala v Rakousku, ale nakonec jsem si koupi rozmyslela.. teď si říkám, že jsem asi udělala chybu, tak třeba příště už neodolám :))

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě určitě stojí za vyzkoušení, ty vůně jsou vážně skvělé :)

      Vymazat
  6. Taky jsem jednu verzi měla a na mě teda byla hodně sladká a přišlo mi, že ani dlouho nevydržela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě sladké vůně docela ráda, na mě dá tak cca ty dvě hodinky no, ale žádnou dlouho výdrž jsem ani nečekala :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)