pondělí 27. července 2015

Spotřebováno - červenec

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Jak se máte? Doufám, že si užíváte léta plnými doušky. Já jsem začala chodit na brigádu a za týden jedeme s přáteli na Sázavu, tak pořád doufáme, že naprší, jinak budeme asi hodně dřít :D.

Dnes jsem si pro vás připravila tradiční článek o spotřebovaných kosmetických produktech. V červenci se mi podařilo vyprázdnit celkem dvanáct kousků kosmetiky. A jak jsem s nimi byla spokojená?




Pleťové tonikum s mandlí Bione cosmetics - 5/5
Na obličeji bylo velmi příjemné, nevysušovalo a skvěle pleť dočistilo od zbytků makeupu i běžných nečistot. Navíc jsem po jeho použití neměla pocit ulepené pleti. Ze začátku mi trochu vadila ta typická mandlová parfemace, ale postupně jsem si zvykla a dokonce mi začala vonět. Celkově mi moc vyhovovalo a určitě si v budoucnu pořídím další tonikum od této české značky.
Více zde.

Bourjois dvoufázový odličovač - 2/5
Tento odličovač hlásá, že je ideální pro voděodolné líčení. No pardon, ale to ani náhodu. Měl velké problémy i s odlíčením běžného makeupu. Navíc mi vadil mastný pocit kolem očí a občasné pálení v očích. Já už si ho určitě nekoupím, každá micelárka mi udělá lepší službu.
Recenze zde.

Neutrogena mycí krém a maska - 5/5
Tohle byl naopak můj velký oblíbenec. Používala jsem ho denně na čištění pleti a občas i jako masku. V obou případech fungoval naprosto úžasně. Skvělá byla i mentolová parfemace, která jen umocnila pocit skvělého čistícího efektu. Tím, že to byl krém a ne klasický gel, vůbec nevysušoval pleť. Určitě ho nemám naposledy.
Recenze zde.


Lak na vlasy Taft - 5/5
Upřímně musím říct, že mezi laky na vlasy rozdíly moc nevidím. Primární pro mě je, aby účes trochu zafixovaly ve své poloze a zároveň na vlasech nevytvářely tvrdou krustu. Tenhle obě mé podmínky splňoval a navíc docela pěkně voněl. Už mám v zásobě další.

Šampon Gliss kur Hair repair - 2/5
Z tohoto produktu jsem byla z počátku nadšená. Vlasy po něm byly krásně nadýchané a objemné. Ovšem po nějaké době používání se mi po něm začaly vlasy strašně mastit. Běžně mi vydrží vlasy hezké dva dny, při použití tohoto šamponu byly však strašně mastné už po jednom dni. Líbila se mi příjemná vůně, ale za sebe bohužel doporučit nemůžu.

Bezoplachový vlasový sprej Olio di Argan - 5/5
Tohle byl doslova zázrak na moje vlasy! Psala jsem o něm velmi pozitivní recenzi a od té doby se nic nezměnilo. Po jeho použití byly moje vlasy neskutečně lesklé, objemné a měla jsem pocit, že snad i hustější. Zkrátka vypadaly neskutečně zdravě. Zásadní nevýhodou ovšem je, že se u nás nedá sehnat. Je to italský produkt a nevím, jestli se vůbec vyváží někam dál do světa. Ovšem pokud v budoucnu pojedu do Itálie a uvidím ho v drogerce, určitě si ho pořídím znovu. Zatím je to to nejlepší, co jsem na vlasech kdy měla.
Recenze zde.


Tělová emulze Balea - 4/5
Tyto tělové krémy mám na léto moc ráda. Jsou super lehké a voňavé. Tohle vonělo po pomeranči a mangu, což byla moc příjemná sladká vůně. Pokud hledáte extra hydrataci, nebude to nic pro vás. Je to však ideální právě teď na léto - je to lehká emulze, která pokožku slabě vyživí a rychle se vsakuje.

Sprchový gel Dermacol - 5/5
Jeden z mála sprcháčů o kterém jsem psala samostatný článek, což asi mluví za vše. Naprosto mě dostala ta vůně, která je podle mě docela unikátní. Samotný sprchový gel navíc skvěle pění a na těle je příjemný. Nemám co vytknout. Na vaně už mi stojí další kousek z řady Aroma Ritual, pouze s jinou parfemací.
Recenze zde.

Tekuté mýdlo Balea - 5/5
Tohle tekuté mýdlo jsem kupovala do koupelny na kolej a musím říct, že nenadchlo jen mě, ale i mé spolubydlící. Vždycky, když jsme se umyly, tak jsme se musely čichat k rukám, protože ta vůně je naprosto boží a autentická. Mýdlo je krémové, výborně pění a nijak přílišně ruce nevysušuje. Určitě si pořídím další tekuté mýdlo od Baley.



Řasenka Essence Lash princess - 5/5
Tady musím zase jenom chválit. Tahle řasenka mi sedla jako p*del na hrnec. S kartáčkem se mi dobře manipulovalo, řasenka se neobtiskovala ani neopadávala pod oči. Krásně mi prodloužila a natočila řasy, ale zároveň nebyly slepené ani tvrdé. Za mě je to jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem kdy vyzkoušela.
Více zde.

Gelový krém na nohy Balea - 4/5
V zimě by pro mě byla jeho hydratační schopnost nedostatečná, ale teď na léto je to ideál. Krásně svěže voní, nelepí a rychle se vsakuje.
Recenze zde.

Toaletní voda Papillon - 1/5
Tuhle vůni jsem dostala kdysi od bráchy k vánocům. Její parfemace mi moc nesedla a do používání jsem se musela nutit. Nakonec jsem si ji aplikovala třeba jenom, když jsem šla ven se psem. Výdrž nebyla nic moc. Tato značka ani tato vůně mě nijak neoslovily a znovu ji vyhledávat nebudu.

Máte s některým z produktů vlastní zkušenost? Co se podařilo v uplynulém měsíci spotřebovat Vám?

Moc se těším na Vaše komentáře! :)

8 komentářů:

  1. Tolik věcí! Já si vždy řeknu, že takový článek udělám, jenže já ten vypotřebovaný produkt vždy vyhodím a ani si to neuvědomím :D A jinak Neutrogenu bych taky chtěla vyzkoušet, už dlouho mě láká.

    July Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už je automaticky shromažďuji do takové velké krabice a na konci měsíce mám radost, když vidím, kolik jsem toho zase spotřebovala :D Toto byl můj první výrobek od Neutrogeny a naprosto si mě získal.

      Vymazat
  2. Tu řasenku od Essence snad budu muset vyzkoušet. V poslední době mám problém sehnat jakoukoliv řasenku, která by mi udělala pěkné řasy. Pořád se mi nehorázně slepují a vypadají hrozně. Jinak - pěkná spotřeba!


    ♥ Kosmetické recenze ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně vážně sedla skvěle. Krásně řasy zvýraznila, ale přitom byly na dotek pořád hezky měkké :)

      Vymazat
  3. jediny ktory som mala bol teb lak na vlasy taft ale nepresvedcil ma zacala som kupovat len nivea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niveu taky používám, ale moc mezi nimi rozdíly nevidím :)

      Vymazat
  4. Peti, zkušenost mám pouze se šamponem od GLissKuru a já s ním byla spokojená, hlavně moc krásně voněl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně se mi taky moc líbíla, taková "kadeřnická". Škoda, že po nějaké době na mě přestal mít ty skvělé účínky jako z počátku :/

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)