pondělí 21. září 2015

Makeup Maybelline Affinitone

Zdravím Vás holky, jak se máte? :)

Mně už za týden začíná škola, tak se na to pomalu připravuji a začínám balit, abych se mohla tento týden nastěhovat na kolej. Jelikož je léto už za námi a moje pleť není tak opálená jako v letních měsících, bylo třeba sáhnout opět po světlejším odstínu makeupu. Moje volba padla na makeup Affinitone od značky Maybelline.


Tento makeup jsem si vybrala v odstínu 20 Golden rose. Podle názvu bych řekla, že bude mít podtón do růžova, ale opak je pravdou. Při aplikaci je vidět, jak je poměrně dost do žluta, což mně osobně ale vyhovuje. Nabídka odstínů je poměrně široká, věřím, že si tam vybere každý. Konzistence makeupu je velmi tekutá, jak můžete vidět na fotce. Proto se mi nelíbí v jakém je balení. Vždy mi vyteče více makeupu než je potřeba a tím pádem dochází i k jeho rychlé spotřebě, což je škoda. Více by mi vyhovovala lahvička s pumpičkou. Jinak jsem ale s tímto kosmetickým produktem velmi spokojená. Snadno se nanáší a zapracovává do pleti, jak štětcem, tak i prsty. S některými makeupy mám ten problém, že mi vysušují pokožku kolem nosu, kde se mi následně tvoří suché šupinky. S tímhle je to ale úplně bez problémů. Moc hezky k pleti přilne a vypadá přirozeně. Krytí bych označila za střední - hravě si poradí se zarudlými flíčky na pleti, ale nemůžete počítat s tím, že by vám skryl třeba pupínek. Nijak extrémně nezalézá do vrásek, ani nezvýrazňuje póry. Na pleti mi vydrží až do odlíčení - vyjímkou je oblast nosu a brady, která se mi více mastí. 
Já jsem s tímto makeupem moc spokojená a co se týče čeho funkcí, nemám mu co vytknout. V minulosti jsem zkoušela více makeupů od této značky a tento je zatím jednoznačně nejlepší. Jen se obávám, že na mě za pár týdnů bude opět tmavý a budu ho muset vyměnit za nějakého světlejšího kamaráda :)



Zkoušely jste makeup Affinitone? Jaký je Váš oblíbený makeup nebo BB krém?

Krásný slunečný den! :)

13 komentářů:

  1. Tohle je moje stalice, uz ani nevim, kolikate mam baleni :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se musím přiznat, že jsem od něj zázraky nečekala, ale velmi mile mě překvapil :)

      Vymazat
  2. Dost jsem o něm přemýšlela, hlavně, když jsem ho potkala v akci, ale vždycky mně odradilo to balení..asi už jsem moc rozmazlená makeupy s pumpičkou:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě asi taky, to balení mě neskutečně vytáčí :D

      Vymazat
  3. Taky jsem ho kdysi měla a nebyl špatný :) Ale teď už MU nepoužívám a vystačím si s BB.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně je to vcelku jedno jestli BB krém nebo makeup, ale vždy si něčím potřebuji sjednotit pleť pro dobrý pocit :)

      Vymazat
  4. dost o něm přemýšlím, že ho asi brzy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. tenhle makeup jsem ještě nezkoušela, mám ráda od rimmelu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla od Rimmel jen Match Perfection a ten byl super, moc mi vyhovoval :)

      Vymazat
  6. Jé, tak ten tenhle zrovna mám, dokonce i stejný odstín a jsem s ním spokojená. Musím tedy souhlasit, že krycí schopnosti jsou nic moc, ale já naštěstí moc krycí make up, nepotřebuji, takže je to v pohodě. jen ta výdrž by mohla být lepší.. :) Ale za mě je teda balení hrozný propadák.. Nedej bože, abych ho otevřela a nechtěně nechala dnem dolů a začne z něj sám vylízat, tohle mě fakt vytáčí... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně tak, to balení by chtělo vychytat, ideální by bylo s klasickou pumpičkou.

      Vymazat
  7. Slyšela jsem něco o tady tomto, a přemýšlím nad tím, jak je to potom s podkladovým make-upem… Zda je v pořádku jej na to aplikovat nebo když se tam nějak nezáměrně ocitne, jestli to je nějaký velký problém a něco, co se prostě v kosmetice neodpouští :) Jinak o značce Maybelline už také něco vím a opravdu si nemyslím, že je to nějaká nekvalitní značka, kterou nikdo nepoužívá, protože myslím, že jsem o ní zatím slyšela jen v dobrém :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)