čtvrtek 17. září 2015

Můj aktuální kosmetický wishlist

Zdravím Vás holky!

Jak se máte? Dnes bych vám ráda ukázala pár věcí z kosmetiky, po kterých momentálně toužím. Jak se mění roční období, mám pocit, že musím obměňovat hlavně šatník a kosmetika mě zase tolik nebere. Znáte to, prostě nemám co na sebe, ikdyž mi skříň praská ve švech.... :D O tom ale zase někdy příště. Kosmetický wishlist se mi podařilo smrsknout pouze na čtyři kousky, které mi nedají spát.



Parfém Calvin Klein Euphoria - po téhle vůni toužím už asi dva roky a pořád ji nemám. Čekala jsem, že ji dostanu třeba loni k Vánocům nebo narozeninám, ale zatím se tak nestalo. Asi o ní málo mluvím a to se budu snažit změnit, protože letos bych ji pod tím stromečkem už vážně ráda našla :D. Jednou jsem ji zkusila u známé a je to opravdu tak unikátní vůně, že bych ji ve své skromné sbírce ráda měla. Počkám do Vánoc a pokud to nevyjde ani letos, pořídím si ji sama :)

Maybelline Color Tattoo - tyto stíny jsou moji velcí oblíbenci. Mám doma dva odstíny (bronzový 35 On and on Bronze a růžový 65 Pink Gold), které používám velmi ráda a často. Jsou super jak místo báze pod klasické slisované oční stíny, tak i samostatně na víčko. Nanáší se snadno prstem a opravdu mi na očních víčkách vydrží bez jakéhokoliv slévání celý den. Růžový odstín jsem si oblíbila dokonce tak moc, že už je vidět dno, což o něčem svědčí. Prostě když se mi nechce vymýšlet žádné složité líčení, jsou CT jasná volba. V blízké budoucnosti bych si ráda pořídila ještě odstín 70 Metallic Pomegranate, který bude super na podzim a poměrně univerzální odstín 40 Permanent Taupe.

Korektor Catrice Liquid Camouflage - určitě znáte slavný Camouflage cream v kalíšku, o kterém básní snad všechny blogerky. Mě nechával chladnou a nemám ho vyzkoušený, protože tuto formu korektoru nemám ráda. Když ale přišla značka Catrice na trh s touto novinkou s klasickým aplikátorem, bylo mi jasné, že ho budu muset vyzkoušet. U nás ve městě není bohužel tato značka dostupná, ale za dva týdny se stěhuji zase na kolej do Českých Budějovic a moje první kroky nejspíš povedou do drogerie právě pro tento produkt. Jsem na něj vážně zvědavá.

Po čem momentálně toužíte Vy? Máte s některou věcí z mého seznamu zkušenost? :)

Mějte se krásně!

16 komentářů:

  1. Euphoria mi hrozně smrdí, ale hrozně :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem vůbec netušila, že CT je i v takhle růžovo-červené o.O A jak červenou nemám ráda, hmm, na tuhle barvu si snad dám i říct:))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě má odlesky do zlata, no na podzim úplný ideál :)

      Vymazat
  3. Tenhle korektor od Catrice je taky na mém wishlistu, jakmile na něj někde narazím, tak to má spočítaný a odchází se mnou:-D A CT schvaluji, sama mám pět odstínů a chtěla bych ještě minimálně dva:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pět odstínů? No tak to je už krásná sbírka :) A máš nějaký i z těchto dvou odstínů?

      Vymazat
  4. tento parfém CK krásně voní, také po něm pokukuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je dle mého názoru vážně vyjímečná :)

      Vymazat
  5. CT mám v takovém tom světle růžovém odstínu a taky není nic lepšího, když nevím, jak se nalíčit :D Po dalších odstínech pokukuji už dlouho, ale ještě jsem si je nepořídila, takže je na čase to změnit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já čekám až bude zase akce 1+1 na Maybelline :)

      Vymazat
  6. Color Tattoo bych si taky chtěla pořídit, aspoň jedno :D :)

    Unboxing | Keep Calm... I'm the winner

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je zkus, jsou super. Navíc často bývají akce 1+1 a to už se vyplatí :)

      Vymazat
  7. Ten nový korektor od Catrice mě taky láká :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem na něj slyšela nějaké ohlasy a zatím ho snad všichni hodnotili kladně, láká mě o to více :D

      Vymazat
  8. Já momentálně toužít po nějaké kvalitní neprášivé paletce na oči :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám moc ráda stíny od Sleeku. Ale poslední dobou slyším samou chválu na nové paletky od Essence. Osobně je vyzkoušené zatím nemám, tak nemůžu říct. Každopádně obsahují 6 stínů a stojí asi stovku, takže to není žádná velká investice :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)