neděle 27. září 2015

Nákupy - září

Zdravím Vás a přeji krásný sváteční den!

Dnes jsem tu zase s pravidelným článkem, kterým jsou nákupy. Vždycky na konci měsíce žasnu, co jsem stihla za pouhých třicet dní nastřádat. Tenhle měsíc jsem se poměrně dost rozšoupla, ale bylo to dáno také tím, že se stěhuji zpět na kolej a tudíž jsem si musela doplnit zásoby pečující kosmetiky, abych měla všechno minimálně dvakrát - doma a na koleji. Samozřejmě jsem si udělala nějakou radost i dekorativkou a oblečením, to bych jinak nebyla já :).
Nadcházející měsíce už ale vážně plánuji šetřit a utrácet minimálně, pomalu se blíží Vánoce a já bych už ráda začala nakupovat dárečky, abych je nesháněla na poslední chvíli (jako obvykle:)).


 krém na nohy Dermacol, micelárka a termální voda Uriage, tekuté mýdlo Balea

 maska na vlasy Kallos, šampon a kondicionér Dove, olejíček na vlasy Balea

roztok na čočky Visiomax, gel na holení, deosprej a lak na vlasy Balea

 oční stíny Colourpop, top coat Essence, odlakovač Ebelin

 krásná výhra od Hevi - lak na nehty Gabriella Salvete, svítící lak na nehty Essence, tužka na oči Moje, sůl do koupele Tetesept, tělové mléko Eveline a domácí peeling na rty, který božsky voní!

 peněženka House, boty OK shop

 tenisky Bench

 halenka Bonprix, kabelka Kik

cardigan New Yorker, bunda Lidl

Máte zkušenosti s některou zde zmíněnou kosmetikou? Čím jste si v září udělaly radost Vy? :)

Krásný den!

18 komentářů:

  1. Peti, třešňový sprej od Baley jsem měla už 2x, roztok na čočky jsem si kupovala taky, ale jinou variantu a ten gel na holení jsem si úplně stejný koupila v sobotu :D. Podzimní botky potřebuju taky. Hodně se mi líbí kabelka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten třešňový deosprej voní vážně úžasně, to jsem ani nečekala. To jsem ráda, že se ti kabelka líbí. Dlouho jsem nějakou velkou černou sháněla a tahle mě vyšla na 200 Kč, no nekup to :D

      Vymazat
  2. No koukám, že jsi se taky pořádně rozšoupla:-D Aspoň jsi zmírnila moje výčitky, že jsem opět nakupovala víc než jsem chtěla:-)
    Zkušenost mám s tekutým mýdlem Balea, duem na vlasy od Dove a neodolala jsem ani Baleáckému gelu na holení. Moc se mi líbí nové boty a peněženka:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale příští měsíce se už budu krotit, slibuji! :D Na to vlasové duo od Dove jsem zvědavá, kdysi jsem na něj četla hodně chvály :)

      Vymazat
  3. teeda suprove vecičky a hlavne tie topanky su kraasne naozaj:)

    OdpovědětVymazat
  4. Super nákupy! Ten lak od baley si chci taky koupit a kabelka se mi moc líbí :)

    Chapter #9 of 2015

    OdpovědětVymazat
  5. Boží nákupu, slintám hlavně nad tím oblečením :) Čím to, že já tak krásný kousky v obchodech nikdy nevidím, to přede mnou utíkají nebo co...?! :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za chválu :) A to jsem oblečení nakupovala vážně výhodně, buď ve slevách nebo za super stálé ceny :)

      Vymazat
  6. Nakoupila jsi toho vážně dost. Tu poslední bundu z Lidlu vídám denně na někom ale za mě ano, Lidl má velmi kvalitní oblečení. Z oblečení cardigan se ti rozhodně neztratí v šatníku a peněženku bych potřebovala také. Spoustu tvých kosmetických produktů můžu říct za mě fajn. Balea lak, deodoranty celkem ujdou na to že stojí pár korun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pro mě to není bunda na každodenní nošení, takže mi nevadí, že jí má každý. Nosím ji jen ven s pejskem nebo na nějaké výšlapy a výlety do přírody.

      Vymazat
  7. Pěkné nákupy jsi spáchala! :) Z Tvých věciček mám moc ráda řadu Dove Oxygen Moisture a to tekuté mýdlo od Baley mám už doma potřetí. Já si největší radost udělala asi paletkou od Freedom, zbytek věcí co jsem kupovala budu mít zanedlouho určitě na blogu.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším, na ten šampon a kondicionér od Dove jsem moc zvědavá. Děkuji za odkaz na tvůj blog, ráda se podívám :)

      Vymazat
  8. Colourpop vyzerajú úžasne! som zvedavá na nejakú recenziu :)) odkiaľ ich máš? a botičky sú super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze v brzké době bude :) Objednávala jsem je přes jednu slečnu do USA a ta je následně posílala do ČR, jinak do Evropy právě vůbec nezasílají. Ale nedávno jsem viděla, že jich někdo pár prodává na Vinted, tak třeba tam ještě budou :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)