neděle 13. září 2015

Oční stíny Milani

Přeji Vám krásný nedělní den!

Jak už možná víte, značka Milani je mi velice sympatická a jejich kosmetiku mám moc ráda. Od této značky mám pár produktů, se všemi jsem nadmíru spokojená a často a ráda je používám. Dnes bych vám chtěla blíže představit oční stíny, které vlastním.


Milani oční stíny v tužce
Mám dva odstíny a určitě nejsou moje poslední. Za sebe musím říct, že jsou to nejlepší stíny v této formě, které jsem dosud vyzkoušela. Konzistencí je tužka krásně měkká, snadno se s ní pracuje, při aplikaci není nutné vůbec nijak tlačit. Je krásně krémová, není suchá, takže po očním víčku lehce klouže. Můžete ji použít buď na celé víčko, ale snadno se s nimi dá vytvořit i tenká linka. Tyto stíny slibují dvanáctihodinovou výdrž, což plní na 100 %. Myslím si, že by hravě zvládly i 24 hodin. Opravdu drží a drží. Nosila jsem je i v létě, jak byla ta úmorná vedra a v jakém stavu jsem je ráno nanesla, v takovém jsem je večer odlíčila. Tyto tužky používám opravdu moc ráda, je to velmi kvalitní výrobek a nemám mu co vytknout. Odstín 12 Golden bronze používám nejraději na horní víčko jako linku nad linii řas, kde krásně rozzáří pohled a je to pro mě ideální jednoduché letní líčení. Odstín 10 Almond cream používám buď místo báze pod oční stíny nebo na spodní vnitřní linku.
V budoucnu mám v plánu pořídit si nějaké další, veselejší odstíny.

Oční stíny z edice Bella Eyes
Tyto oční stíny se prezentují jako gelovo-pudrové stíny. Mně osobně se zdá textura klasicky pudrová a nic gelového na nich nevidím. Já jsem si vybrala odstín 28 Bella Chiffon, což je krásná zlato-smetanová barva. Stíny se velmi snadno nanáší jak štětcem, tak i prsty a velmi mile mě překvapilo, že téměř vůbec nepráší. Pigmentace je výborná, už po jednom přetření je barva sytá a výrazná. Pokud byste ale chtěly docílit wow efektu a mít stíny ještě výraznější, dají se velmi dobře aplikovat i na mokro. Co se výdrže týče, opět nemám co vytknout. S bází od Alverde mi na víčku vydrží celý den bez jakýchkoliv změn.




Jsem si vědoma toho, že tohle je velmi pozitivní recenze, ale já jsem vážně spokojená. Mám jak oční stíny, tak tvářenky a z obou produktů jsem nadšená. Ještě mě hodně lákají jejich rtěnky a laky na rty. Tak třeba někdy příště :) Kosmetika Milani bohužel není k dostání běžně v obchodech, ale pouze v jejich e-shopu.

Máte nějaké zkušenosti s touto značkou? Vyhovuje Vám tak jako mně? :)

Krásný den!

16 komentářů:

  1. Ty tužky vypadají naprosto božsky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oční stíny Milani chci určo vyzkoušet, tužky mě tolik nelákají, ale ty klasické mono stíny ano :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej pokud budeš mít příležitost, jsou vážně skvěle funkční :)

      Vymazat
  3. Mám tužku Almond a pak ještě takovou tmavě hnědou a jsem také spokojená :-) Celkově mi kosmetika Milani vyhovuje, mám už poměrně dost věcí. I tobě krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych od Milani měla nejradši celý jejich sortiment :D

      Vymazat
  4. Odstín Bella Chiffon je krásný... Já mám Bella Taupe, Bella Mandarin a Bella Rouge a ty taky nevypadají špatně :) Hlavně Rouge se mi líbí, kupodivu se dá nosit. Od Milani mám ještě dvě rtěnky, každá trošku jiná, ale s oběma jsem hodně spokojená. Pak taky tvářenky, jak růžičkovou, tak zapečené Baked Blush, ale moc je nepoužívám. Plánuju vyzkoušet Luminoso, která by neměla být tak třpytivá jako ty moje zapečené. Ještě mám oční linky Ultrafine Liquid Eye Liner, které skvěle drží, ale nepracuje se s nimi nejlíp a jsou lesklé, což by se někomu nemuselo líbit. No a nakonec oboustranné tužky na oči a obočí, které bohužel na rozdíl od Shadow Eyez mizely z víček, navíc hnědý konec té jedné se mi zdál i na líčení obočí moc teplý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě odstín Luminoso a jsem s ním moc spokojená, nejsou tam žádné třpytky jen takový přirozený lesk nebo jak to nazvat...prostě dodá tvářím zdravou barvu :) Ty rtěnky budu muset taky konečně zkusit. Moc ti děkuji za komentář :)

      Vymazat
  5. Zkušenosti nemám, ale už dlouho mně od téhle značky lákají tvářenky, které se si chystám pořídit:-) A myslím, že jen u tvářenek nezůstane, ty oční stíny v tužce vypadají víc než slibně, moc díky za tip:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Značku Milani znám, jen ale ty jejich růžičkové tvářenky, jinak ostatní sortiment ne. Ale jak jsi přidala ten tip na e-shop, tak hned jsem ho probrouzdala a mají teda širokou nabídku. Tyhle tužky a stín mají fakt hezké odstíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nabídku mají vážně rozsáhlou, brala bych klidně všechno.. :D

      Vymazat
  7. téhle značce jsem nikdy nepřišla moc na chuť :/
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, taky mám značky, které jsou mi sympatické a některé méně... :)

      Vymazat
  8. mna od nich strasne nieco laka len je to blbe, ze ich u nas nepredavaju nikde v obchodoch. Beriem to tak, ze buduci rok ideme do NY tak tam si ich ,,osaham" a nakupim do zasoby :)

    Pozyvam na GA o serum na rast rias tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím, nezlobila bych se, kdyby tato značka byla dostupná v drogeriích i u nás :) Děkuji za pozvání, ráda se podívám.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)