pondělí 7. září 2015

Spotřebováno - srpen

Zdravím Vás mé milé čtenářky! :)

Po krásném víkendu na Pálavě se vracím zpět do reality a upršeného počasí a přináším vám nový článek. Dnes vám prozradím, jaké produkty jsem spotřebovala za uplynulý měsíc a co si o nich myslím. V srpnu jsem se podívala na dno celkem jedenácti kosmetickým kouskům a byla mezi nimi konečně i nějaká dekorativní kosmetika.



Odlakovač Missha - 5/5
Tento odlakovač jsem kupovala na Parfums asi za 50 Kč a byl skvělý. Hladké laky odlakoval hravě a velmi dobře si poradil i se třpytkami. A navíc to byl první odlakovač, který mi opravdu voněl.

Deodorant Balea Fresh Lime - 4/5
Jak už možná víte, deodoranty od této značky mám moc ráda. Ani tento nebyl vyjímkou. Fungoval, příjemně svěže voněl a vůni jsem při pohybu rukou cítila ještě dlouho po aplikaci. Jediné, co je pro mě mínus, že tato parfemace byla při nanášení trochu více dusivá. Určitě si ale zase pořídím jinou variantu.

Roztok na čočky Opto Soak - 5/5
Moje stálice. Výborný roztok za skvělou cenu, čočky skvěle vyčistí a je příjemný v očích. Už mám další balení.


Šampon Klorane - 5/5
Tento šampon je určen pro vlasy suché a poškozené, což není úplně můj typ vlasů a sama bych po něm nesáhla. Dostala jsem ho na testování a byla jsem až překvapená, jak moc mi vyhovoval. Byl krémový, dobře pěnil, krásně voněl a vlasy velmi dobře umyl. Navíc po něm byly neskutečně hebké. V budoucnu bych si ho klidně pořídila znovu. Recenze zde.

Krém po opalování Bioderma - 5/5
Krém byl na těle moc příjemný, měl neutrální parfemaci a pokožku výborně zklidnil. Z hlediska funkčnosti mu nemám co vytknout, ale stejnou službu mi udělají i mnohem levnější krémy. Na tělovou péči nejsem náročná a proto bych si tento krém z novu nepořídila a vybrala si v drogerce.

Gel na holení Balea - 4/5
Z počátku mi vadila poměrně silná chemický parfemace, ale postupem času jsem si na ni zvykla a líbilo se mi, že pokožka voní i po oholení. Skvěle pěnil a byl příjemný. Gely na holení Balea jsou taky moje stálice, ke kterým se ráda vracím. K výběru jsou různé varianty včetně limitovaných edicí.


Sprchový gel Dove - 5/5
Tato značka mě vždy nechávala tak nějak chladnou, ovšem od té doby, co jsem nějaké jejich produkty vyhrála v soutěži jsem dost změnila názor. Tato miniatura sprcháče byla skvělá, krásně voněl a pokožku na dotek opravdu vyživil. Na zimu podle mě bude ideální a jsem ráda, že mám ještě velké balení.

Péče Loreal Casting créme gloss - 3/5
Tento kondicionér je součástí barvy na vlasy, kterou ráda používám. Na první použití je úplně výborný, vlasy jsou po něm jednoduše nádherné. Další použití ovšem už taková hitparáda není, je úplně průměrný a v plném balení bych ho mít nemusela. Znám lepší kondicionéry. Co ale musím uznat je to, že krásně voní.

Parfém Burberry Body - 3/5
Dostala jsem ho ve vzorečku k nákupu a není to úplně vůně pro mě. Vzoreček jsem spotřebovala a voněl mi, ale už ke konci jsem byla vůně přesycená. Takže plné balení za mě určitě ne.


BB krém Garnier - 5/5
Tento BB krém je určen na smíšenou pleť a je úplně skvělý. Je to už mé třetí spotřebované balení a to o něčem vypovídá. Moc ráda ho používám jak v zimě, tak v létě. Snadno se nanáší prsty, pleť sjednotí a vůbec se neleskne, takže není potřeba pudrovat. Na pleti vypadá přirozeně a vydrží celý den. Pokud máte pleť bez větších nedokonalostí, tak doporučuji alespoň vyzkoušet. Teď bych ráda zkusila nějaký jiný, ale v budoucnu se k němu klidně opět vrátím.

Tekuté oční linky Bourjois - 2/5
Měly výborný štěteček se kterým jsem i já (nemehlo na linky :D) vytvořila krásnou tenkou linku. Bohužel byly spíše šedé než černé a tak bylo potřeba linku přetřít dvakrát. Navíc dlouho zasychaly a nebyly voděodolné, proto bych si je už znovu nepořídila.

Máte s některým z produktů vlastní zkušenost? Budu se těšit na Vaše názory.

Krásný den! :)

16 komentářů:

  1. Zkušenost mám jen s Balea deo sprayi a souhlasím, jsou to stálice! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, líbí se mi, že si můžu vybrat z nepřeberného množství variant :)

      Vymazat
  2. takisto ako Amie, skúsenosť mám len s deo sprejmi a sú super :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Mně ten BB bohužel pleť hodně mastil a hrozně smrděl po alkoholu, tak jsem ho poslala dál :-) Kamarádce ale naopak vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na něj právě četla dost negativních recenzí, ale mě vážně maximálně vyhovuje. Každý jsme jiný a to je dobře :)

      Vymazat
  4. gel na holení od Balei určitě zkusím, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nalákala jsi mě na BB, ale asi se k němu nedostanu, mám dvě načatá od Maybelline a i ty jsem dost líná používat :D Deodorant vypadá dobře, škoda té dusivosti :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba jednou... :D Teď mám zase deosprej od Baley s parfemací Pink Pomelo a ten je úplně skvělý a vůbec nedusí :)

      Vymazat
  6. Gel na holení Balea jsem měla a byl fajn, celkově mám tyhle gely ráda:-) A BB krém Garnier jsem dlouho přehlížela (bála jsem se odstínu), ale teď jsem hledala nějakou náhradu za můj oblíbený Maybelline, který stáhli z prodeje a musím říct, že zatím se mi nejeví vůbec špatně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam celkove telovou peci od Baley moc rada, jen na plet jsem narocnejsi. Tak to rada slysim, mne vyhovuje opravdu moc :-).

      Vymazat
  7. Nový gel na holení si musím koupit a vyberu si nějaký od Baley, minule s vanilkovým jsem byla spokojená, tak teď zase vyzkouším jinou variantu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mám doma taky nový, tentokrát variantu Pink Grapefruit :)

      Vymazat
  8. Moc pěkný článek.
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)