úterý 15. září 2015

Tonikum L´oreal Sublime Fresh

Krásný den moje milé čtenářky!

Dnes tady pro Vás mám recenzi na jeden produkt tentokrát z pečující kosmetiky. Jedná se o pleťové tonikum značky Loreal s názvem Sublime fresh, které je určeno pro normální a smíšenou pleť.


Tato pleťová voda slibuje odstranění nečistot z obličeje a zanechání tonizované, svěží a čisté pleti. Já toto tonikum používám 2x denně - ráno a večer. Ráno si opláchnu pleť studenou vodou, vysuším a následně použiji tento produkt. Večer si odlíčím makeup a nečistoty ve sprše mycím pleťovým gelem a poté dočistím a tonizuji opět tímto tonikem. Co hodnotím kladně je parfemace, vůně je moc hezká a svěží a hlavně není cítit alkoholem, což je super. Musím říct, že vůně i vlastnosti se mi zdají naprosto shodné s tonikem od Garnier s výtažky s hroznových jader určené taky na normální a smíšenou pleť. A protože Loreal a Garnier jsou jedna firma, nedivila bych se, kdyby to byl tentýž produkt, jen by se každý prodával pod jinou značkou. Samozřejmě jsou to jen mé spekulace, důkaz pro to nemám, ale obsah lahviček je podle mého názoru naprosto totožný.
Nicméně s tonikem od Garnier jsem byla v minulosti spokojená a ani proti tomutu od Loreal nemůžu říct křivého slova. Pleť moc hezky dočistí od nečistot popřípadě makeupu, není nijak agresivní, neštípe, nijak mě nedráždí a přílišně nevysušuje - nemám pocit, že se musím jít ihned namazat. Na pleti je celkově příjemné. Já mohu tedy jedině doporučit, ale znovu si ho nepořídím, ráda zase vyzkouším něco jiného.




Zkoušela některá z vás oba tyto přípravky? Pokud ano, dejte mi do komentářů vědět, co si o tom myslíte prosím :)

Krásný den!

12 komentářů:

  1. To od Garnieru jsem měla, bylo moc fajn a po tomhle modrém už jsem taky pokukovala, až se mi podaří trochu snížit zásoby, tak bych je chtěla vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já mám naopak pleťových vod a tonik pořád nedostatek, nebaví mě je moc nakupovat, narozdíl třeba od sprchových gelů, kterých mám nepřeberně... :D

      Vymazat
  2. Já jsem snad od Lorealu ještě nic na obličej neměla :D. Za to od Garnier jsem měla už 2x ten jejich modrý dvoufázový odličovač a růžovou micelárku a s oběma produktama jsem byla spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Micelárku od Garnier jsem měla taky a moc mi vyhovovala. Až vyplácám ty, které tady mám, tak si ji určitě pořídím znovu :)

      Vymazat
  3. také jsem měla toto tonikum a byla jsem spokojená :)
    pěkná recenze!

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušela jsem to tonikum s výtažkem z hroznů a vyhovovalo mi :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  5. Z té řady s hrozny od Garnier jsem něco měla určitě, jsem si jistá čistícím gelem, ale tonikum jsem nejspíš nezkoušela. Vlastně myslím, že jsem tonikum neměla už několik let, mám poslední dobou spíš micelárky a sem tam nějaký odličovač vyloženě na oči. Ale nedávno jsem si koupila konopné tonikum od Bione a párkrát jsem ho zkusila a bylo moc fajn, tak se k tonikům nejspíš vrátím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zrovna používám ten gel od Garnier s hrozny, ale bohužel mě dost vysušuje, tak ho nemůžu používat denně :/ Tonika od Bione jsou super, pro mě jedny z nejlepších. Navíc se mi líbí, že mají hodně variant na výběr :)

      Vymazat
  6. Ani jeden z přípravků jsem nezkoušela, ale tento vypadá fakt dobře. Moc se mi líbí jeho balení :)

    Unboxing | Keep Calm... I'm the winner

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To balení se mi taky líbí, je to příjemná změna :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)