sobota 7. listopadu 2015

Dove Purely pampering

Zdravím Vás holky!

Dnes vám po delší době přináším recenzi na produkty, které se týkají péče o tělo. Konkrétně se jedná o sprchový gel a tělové mléko od Dove z řady Purely pampering. Musím se přiznat, že tuto značku v drogerii dost přehlížím a ani nevím proč, většinou koukám po svých oblíbených značkách jako je Balea apod. Proto jsem byla moc ráda, když jsem pár výrobků značky Dove vyhrála v soutěži. A už na úvod můžu říct, že jsem velmi mile překvapená a určitě už tuto kosmetiku nebudu opomíjet.


V současné době používám toto kombo sprchového gelu a tělového mléka. Oba tyto produkty obsahují bambucké máslo a vanilku, což se také odráží na jejich vůni. Je to krásná hřejivá zimní vůně, která mi při aplikaci na tělo krásně provoní celý pokoj. Častokrát za mnou přišla návštěva a divila se, co to tady tak voní. Tato řada je z edice DeepCare komplex, to znamená, že je velmi vyživující. Já musím jedině souhlasit. Sprchový gel je neskutečně krémový, ale přesto velmi dobře pění a vůbec tělo nevysušuje. Tělové mléko je příjemné hutnější konzistence, snadno se roztírá a nezanechává na pokožce mastný film. U tělového mléka mě naprosto zaskočila (v pozitivním slova smyslu) hydratace. Neměla jsem žádná velká očekávání, ale hravě předčí i různá hustá tělová másla. Já musím říct, že toto tělové mléko je jedno z nejlepších, ne-li nejlepší, jaké jsem dosud vyzkoušela! Pokožka je po něm vyloženě "napitá" a jemná na dotek. Pokud se chcete nechat rozmazlovat a mít pleť jemnou jak dětskou prdelku, tak tohle určitě musíte vyzkoušet. Jediné co mi vadilo je balení tělového krému, ze kterého se produkt ke konci těžko dostával. Jinak dávám za funkci jedničku s hvězdičkou a v budoucnu zkusím i jiné parfemace z řady DeepCare.


Jak jste na tom Vy a značka Dove?

Krásný slunečný víkend! :)

11 komentářů:

  1. Já Dove taky nějak přehlížím (kromě antiperspirantů), ale dodělávala jsem kdysi nějaký mamky sprcháč, který se už určitě ani nevyrábí, a byl taky super :) Ta parfemace zní božsky, na zimu bych to brala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Antiperspirant od Dove jsem měla taky, byl super a hlavně vůbec nedělal bílé skvrny na oblečení. Ta vůně je úžasná, já jsem si ji zamilovala, musíš ji alespoň očichat :D

      Vymazat
  2. Peti, já mám Dove kosmetiku ráda a moc. Zrovna před pár dny jsem dopotřebovala od Dove univerzální krém. Od Dove jsem měla i sprchové gely, tělové mléko a antiperspiranty a vše mi vyhovovalo. Až teda na jeden sprej, ten dělal bílé fleky, ale pak jsem měla jinou variantu a ten zase nedělal, tak asi záleží dost na variantě, jako si myslím u všeho. Dove kosmetiku má ráda i mamka a ségry, takže se vždycky u nás něco najde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem vůbec netušila, že Dove dělá i nějaký univerzální krém. Vím jenom o Nivee.. :)

      Vymazat
  3. Recenzi jsi pojala moc hezky :-) Měla jsem sprcháč a jsem z něj taková rozpačitá. Měla jsem dvě balení - jedno mi vyhovovalo, druhé vůbec a svědila mě po něm pokožka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Tak to je docela zvláštní případ. Mně vyhovuje velmi, pokožku těla nemám nijak přecitlivělou.

      Vymazat
    2. Já právě taky ne, nemívám problémy ani s levnými sprcháči. Neřekla bych, že jsem měla kůži vyloženě vysušenou, ale měla jsem pořád tendenci se drbat. No a další balení bylo už úplně v pohodě :-)

      Vymazat
  4. Peti, já značku Dove celkem přehlížím a ani nevím proč, celkem mě to štve, protože jejich deodoranty a sprchové gely krásně voní. Ten, který jsi zkoušela mě zaujal! :)

    Zamiluj si rozčesávání vlasů s Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejné, já jsem se už "polepšila" a snažím se více koukat na jejich kosmetiku. Navíc mají letos i moc hezké Vánoční sety :)

      Vymazat
  5. Měla jsem sprchový gel a voněl moc hezky a hlavně byl úžasně krémový, takže jsem se pak já lenoch ani nemazala:-D Nemít takové zásoby mazadel, tak bych se podívala i po tom mléku, ale až se mi je povede časem zredukovat, tak vím, po čem sáhnu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to k tomu svádí, když ten sprcháč tak hladce klouže po pokožce a vůbec nevysušuje.. :D S ním jsem byla taky moc spokojená, ale to mléko mě vyloženě nadchlo. Mně se právě zásoby tělových krémů už povážlivě tenčí, měla bych zase nějaké dokoupit :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)