neděle 15. listopadu 2015

Micelární voda Uriage

Ahoj holky! 

Máte rády micelární vody? Já moc. Je to typ produktu který používám strašně ráda k dočištění pleti, ale i odlíčení očí. Líbí se mi, že máte jeden produkt na všechno. Dříve jsem si kupovala pouze Biodermu, ale v poslední době přišla s micelárkami snad většina značek, takže velmi ráda zkouším další a další. Měla jsem už zmiňovanou Biodermu - oba druhy, Loreal, Garnier, Niveu, Bourjois, Blanchette a teď přišla na řadu Uriage.


Bioderma má několik variant micelárek pro různé typy pleti. Já jsem si vybrala verzi pro normální až smíšenou pleť. Já jsem zvyklá micelárky používat tím způsobem, že si nanesu potřebné množství na vatový tamponek pomocí kterého si odlíčím oči, následně odstraním zbytek makeupu ve sprše mycím pleťovým gelem a nakonec pleť dočistím opět pomocí micelárky. Funkčně je tahle vodička super. Velmi dobře odlíčí oči, aniž bych pociťovala pálení v očích nebo nějaké jiné dráždění. Na pleť funguje taky na jedničku. Odstraní běžné nečistoty, aniž bych zaznamenala, že by po jejím použití byla pleť napnutá či vysušená. Co se týče její funkce nemůžu jí nic vytknout. Avšak jeden zásadní problém s ní mám a to je její parfemace. Obecně na pleť upřednostňuji kosmetiku, která je bez jakékoliv vůně. Tahle micelárka ale voní jako moře. Prostě cítím vodu a snad jakoby i chlór? Není to nijak extra nepříjemná vůně, přesto jsem tento produkt musela z počátku používat se sebezapřením. Teď už jsem si na parfemaci tak nějak zvykla. Přesto kdybych si měla vybrat mezi touto a nějakou jinou neparfémovanou micelární vodou, sáhla bych po tí bez vůně. Navíc 250 ml tohoto produktu stojí něco kolem 300 Kč. To už se mi více vyplatí jiné značky, které mají podobný efekt a navíc bývají často v akcích. 
Celkově nemůžu tenhle produkt nijak hanit. Odličuje dobře, na pleti nezanechává lepivý pocit a je příjemný. Pokud Vám nevadí vyšší cena a parfemace, určitě se nebojte ji zkusit. Já si ji ale už podruhé nepořídím a raději se poohlédnu někde jinde. V budoucnu bych ráda vyzkoušela micelárku od Mixy, Baley a Dermacolu, tak uvidíme, jaké budou.



Používáte micelární vody? Jaká je Vaše oblíbená?

Mějte se krásně!

10 komentářů:

  1. Micelárky používám ráda :). Zrovna dodělávám už svoje několikátý balení od Nivei. Mixu micelárku jsem měla a ta je super. Za to ta od Dermacolu z hyaluronové řady mně strašně štípe v očích, že z ní brečím :D takže tu už používám jen na pleť. Právě čekám, až se začnou objevovat recenze na micelárku od Baley, tu chci vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A měla jsi Mixu s pumpičkou nebo takovou tu velkou bez pumpičky? Já na ně vždycky koukám a říkám si, jestli je v nich nějaký rozdíl :) Tak s tou Dermacolkou jsi mě nepotěšila, já jsem na oči dost citlivá tak tohle asi nebude nic pro mě..

      Vymazat
  2. Micelárky používám, nejradši mám ty od Garnieru, hlavně ta z řady Pure je výborná. Tuhle micelárku neznám, ale cena mi přijde vyšší, to si radši pořídím opět Garnierovské, které jsou do 150Kč/400ml:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ta růžová Garnierka taky moc vyhovovala, ale i přesto zkouším další. Já jsem měla nějaké kuponky do lékárny, jinak bych si ji za plnou cenu nejspíš nepořídila.. :)

      Vymazat
  3. Četla jsem na ni hodně chvály, ale teda po téhle recenzi si nákup ještě rozmyslím. Mám doma velké zásoby, ale pak chci určitě zkusit Mixu a Garnier :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebýt té "vůně", tak proti ní nic nemám, ale tohle mi vážně vadí..

      Vymazat
  4. Od Uriage jsem ještě nic nezkoušela a ani to nemám v plánu :) já mám ráda micelárku od Dermacolu.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu micelárku od Dermacolu budu muset vážně zkusit, abych si na ni udělala vlastní názor :)

      Vymazat
  5. Používám a mám je moc ráda, tuto jsem ještě nezkoušela, tak si ji můžu přidat na svůj seznam. :) Ale koukala jsem, že i teď Balea přišla se svou micelárkou, tak tu chci teď zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta Balea mě taky hodně zaujala, až dodělám tuto a Biodermu, určitě si ji pořídím :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)