úterý 10. listopadu 2015

Milý Ježíšku...

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Doufám, že už máte Vánoční náladu, protože bych Vám dnes ráda ukázala, jaké věci by mi udělaly pod stromečkem radost. Posledních několik let už pro mě nejsou Vánoce o dárcích, ale o pohodových chvilkách strávených s rodinou, odpočinku od školy a příjemné atmosféry. Přesto se najde pár věcí, které by se mi líbily. Pokud je nedostanu od Ježíška stejně si je pořídím časem sama :).


1. Věcí po které toužím nejvíc je Pandora náramek s nějakým hezkým přívěskem. Já vím, že ho má každá druhá, ale mně se prostě ten nápad děsně líbí. Klasické kulaté korálky mě nechávají chladnou, chtěla bych přívěsky sbírat pomalu k různým příležitostem. Např. státnice, třicetiny, svatba, dítě... :D Prostě takové, na které bych se podívala a hned bych si vzpomněla na danou událost nebo člověka. Jako první přívěsek by se mi moc líbila tlapka nebo pejsek, aby mi připomínaly moji věrnou psí kamarádku.

2. Co mě potěší vždy jsou určitě knížky. Pokaždé, když navštívím knihkupectví, tak bych ho nejradši celé vykoupila a odnesla si všechny novinky. Moc ráda mám např. knížky od Jo Nesba, Jodi Picolut nebo Kristiny Ohlssonové.

3. Jelikož má stará flashka nedávno odešla do věčných lovišť, ráda bych si pořídila nějakou novou nebo externí disk. Ve škole máme spoustu materiálů, navíc teď píšu bakalářku, tak je potřeba data nějak zálohovat.

4. Před nějakou dobou jsem si pořídila aromalampu a čtyři vosky od Yankee Candle. Svíčky a vosky ale pálím pořád, dost ubývají a proto by to chtělo nějaké nové vůně do zásoby.

5. Nebudu skromná a přiznám se, že by se mi hodil i nový telefon. Ten můj starý už se hodně seká, nezvládá všechny aplikace, často se i sám vypne a nemá kvalitní fotoaparát. Na jednu stranu bych ráda měla nový telefon, ale na druhou je mi líto se toho současného zbavit, když se s ním dá ještě volat, smskovat a tak... :D O nový mobil jsem však nikomu neříkala, počítám s tím, že si ho prostě pořídím časem, až na něj budou finance.

6. Co si stoprocentně pořídím ať už do Vánoc nebo po nich je Lip smoother od Catrice. Už jeden mám, v odstínu 030 Cake pop a nosím ho teď skoro každý den. Na rtech je neskutečně příjemný a přitom vypadá skvěle. Proto bych ráda rozšířila svoji sbírku a pořídila si ho ještě v odstínu 040.

7. Co se dále kosmetiky týká, potěšil by mě nějaký dárkový balíček od české značky Manufaktura. Měla jsem od nich jenom kdysi sůl do koupele, ale značka jako taková je mi velice sympatická a proto bych ráda vyzkoušela více jejich kosmetiky. Hodně mě lákají krémy na ruce, sprchové gely a tělová mléka.

8. Poslední věcí, která se na mém wishlistu objevuje už asi potřetí je parfém od Calvina Kleina Euphoria. Jednou jsem si ji vyzkoušela u známé a od té doby po ní strašně toužím. To je jediná věc, o které jsem "Ježíškovi" říkala, že by mě potěšila, tak snad konečně letos uspokojím svoje marnivé já :D

9. Málem bych zapomněla na to nejdůležitější! Mým největším přáním je úspěšně napsat bakalářskou práci a odstátnicovat. Prosím prosím Ježíšku! :D

Toť vše. Ikdyž pod stromečkem žádnou z těchto věcí nenajdu, tak věřím, že tam určitě bude něco jiného, co mě potěší. 

A co si letos přejete Vy? :)

16 komentářů:

  1. Peti držím pěsti s bakalářkou :) a ty už jsi ji začala psát? Já když jsem ji psala, tak jsem si našla teorii kolem Vánoc a pak pořádně jsem na ní dělala od února do dubna.
    Taky jsem přemýšlela, že bych udělala nějaký seznam věcí, co by se mi líbil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru :) Ješte nepíšu, ale ráda bych začala co nejdřív. Součástí mé bakalářky je totiž výzkum, kde musím udělat poměrně obsáhlé vstupní vyšetření, pak s klienty 2-3 měsíce cvičit a pak zase udělat výstupní vyšetření, takže to není žádná sranda...Pokud uděláš seznam i na blog, ráda se mrknu. Baví mě okukovat po čem kdo touží :D

      Vymazat
  2. S Yankee Candle rozumím, mně by se pro změnu hodila nová aromalampa a pokud budou i nějaké svíčky, tak remcat taky nebudu:-D Jinak, já to u sebe vidím na kosmetiku, vražedná kombinace, když jí mám tolik a ještě chci další, ale když ta mně potěší nejvíc:-D
    Moc držím palečky s bakalářkou a státnicema a věřím, že Ti Ježíšek tohle přání moc rád splní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když YC tak božsky voní, že se jim nedá odolat :D Děkuju moc, jsi milá! :)

      Vymazat
  3. Super wishlist , já mám tentokrát úplně jiný :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co si přeješ? Koukala jsem k tobě na blog, ale žádný podobný článek jsem tam nenašla.. :)

      Vymazat
  4. Mobil potřebuju akutně, ten můj dosluhuje. Ale pořád nemám vybráno, stačil by mi nějaký levnější, nepotřebuji spoustu aplikací :) A ačkoliv na šperky nejsem, Pandora náramky se mi taky líbí a zrovna dneska jsem slintala za výlohou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já potřebuji, aby mi v mobilu fungoval minimálně instagram, facebook a pixwords :D ...Tak to se nedivím, já vždycky, když vidím někoho s Pandorou, tak si taky div nevykroutím oči... :D

      Vymazat
  5. Pandoru si přeju už si rok a přesně tento náramek se srdíčkovým zapínám chci :). Sice bych si ji mohla koupit sama, ale přijde mi, že to má takové to svoje kouzlo dostat ji od přítele, to se na tom líbí a samotné skládání celého příběhu taky :)). K narozeninám to nevyšlo, ale tak doufám, že k Vánocům už fakt ano :) Snad ji pod stromečkem také objevíš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám úplně stejný názor, kdybych si ji koupila sama, tak bych z toho neměla to potěšení. Tak snad se jí dočkáme obě :)

      Vymazat
    2. Naznačuji to Ježíškovi, jak to jen jde :D tak doufám, že mu docvakne, přece jenom je to chlap a jak se jim něco neřekne na rovinu, tak to málokdy pochopí, ale věřím v to, protože už si chci koupit i korálek ode mě pro mě a dát si ho pod stromeček a samotný by mi asi moc k ničemu nebyl, tak doufám, že naše "mise" dopadnou úspěšně, pak si to musíme po Vánocích napsat :) :D

      Vymazat
    3. Tak já už jsem z přítele vymámila, že to Pandora nebude...ale prý to bude něco, co se mi bude hodit, tak to jsem vážně zvědavá :D Tak třeba v červnu za státnice by byl náramek taky hezký dárek. Ale ty se mi pak Domčo určitě ozvi, jestli ses dočkala :)

      Vymazat
  6. Pěkný wishlist, přeju ti ať vše dostaneš :) Já si přeju nějakou knížku a nový batůžek :)

    A co řekne tvá nutella?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsi milá! :) Samozřejmě ti preji to samé.

      Vymazat
  7. jééé, tak koukám, že jsem si ho o víkendu pročítala a díky tomu jsem si uvědomila, že bych už ten svůj mohla taky zase sepsat :) Moc hezké ... na vosky od Yankee Candle se chystám už pěknou dobu, takže bych to konečně měla o víkendu napravit a nějaké si pořídit :) ... a pokud sháníš nový telefon, tak doporučuji iPhone... nikdy jsem ho nechtěla a manžel mě do něj neustále ukecával a teď jsem ráda, že ho mám... konečně vše funguje, nic se neseká, fotí hezké fotky... no prostě jsem z něj nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vosky od YC jsou super, zvlášť teď v zimě díky nim nasávám Vánoční atmosféru. IPhone by se mi samozřejmě líbil, ale ten nemůžu vzhledem k ceně po nikom chtít. Až si začnu vydělávat, tak bych si ho ale časem ráda pořídila.. :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)