pondělí 2. listopadu 2015

Nákupy - říjen

Zdravím Vás mé mé milé čtenářky! :)

Hned při pondělku bych Vám ráda ukázala pár kousků z kosmetiky a oblečení, které jsem si v uplynulém měsíci pořídila. Mimo jiné jsem využila akce u Yves Rocher, kde byl k nákupu nad 49 Kč dárek v podobě sprchového gelu z řady Jardins du Monde v libovolné parfemaci. Když mi nějaká značka nebo firma pošle slevu přímo až domů do schránky, většinou se nechám nalákat, jsem hrozná, já vím.. Máte to taky tak nebo máte "silnou vůli"? (Mimochodem teď už tady mám další slevový poukaz od YR a vypadá to, že zase neodolám :D)


heřmánkové tonikum, micelární mycí gel, kakaové tělové máslo - Ziaja

sprchový gel, balzámy na rty, parfém - Yves Rocher

rozjasňující pudr Mary Kay, konturovací trio Sephora, deodorant Balea, diář Albi

mikina Decathlon, top F&F

šaty Vinted, tričko E-bay

Toť vše. Čím jste si udělaly v říjnu radost Vy? :)

12 komentářů:

  1. Peti, nemám silnou vůli vůbec, když mi přijdou slevové poukázky :D však teď přišla další, že je ovečka zdarma a ta se mi bude hodit pro malou sestru, takže nejspíš zase využiju a už se třesu, jaký bude asi prosincový dárek :D, navíc mě teď u YR zaujala vánoční limitka. Šaty i top se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, tak to máme úplně stejně, teď mě taky nalákali na toho plyšáka a vánoční limitka vypadá božsky. Ráda bych si z ní pořídila alespoň to tělové mléko :)

      Vymazat
  2. YR ví jak na mně, na něco mně naláká a já tam hned jak to jde letím, to je klasika:-D Mám slabou vůli, to přiznávám, ale výhodným akcím nebo dokonce dárkům zdarma se odolat nedá:-)
    Zaujal mně ten micelární mycí gel Ziaja a z limitky od Balei jsem se kromě deo spreje pořídila i šampon, za 25Kč bez něj nešlo odejít:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že se dárečkům k nákupu těžko odolává, kdo by neměl rád dostávat věci zadarmo? :D No to se ti nedivím, to je lidová cena. Šamponů mám naštěstí docela velké zásoby, takže jsem po něm nesáhla :)

      Vymazat
  3. Ziaja kakaové máslo mám moc ráda, měla jsem i šampón a kondicionér a krásně mi pak voněl i vlasy. Manžel stále čuchal a měl pořád chuť na čokoládu :-) Diář stále sháním pořád jsem nenašla ten svůj top, ale musím uznat, že tvůj je opravdu moc hezký.. :-)

    New post: Červená nemusí být jen na rtech

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho dnes poprvé vyzkoušela jenom na ruku a pořád si k ní musím čichat, voní vážně moc hezky :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Taky mi hned padl do oka :) Schovávám si staré diáře už asi pět let a nedávno jsem zjistila, že se tam v nějaké míře vždy objevuje motiv květin nebo listí... :D

      Vymazat
  5. Balzámy na rty od YR... no, budu muset před zimou taky doplnit zásoby a tys mi to teď připomněla, to ti neodpustím! :D Albi diář je moc povedený, oni mají vždycky krásné, jen vnitřek mi tedy úplně nesedí :(

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám doma jahodový a teď používám ten kokosový, ta vůně mě dostala :) Mně Abi diáře vyhovují po všech stránkách, ikdyž je pravda, že občas je tam málo místa na psaní.

      Vymazat
  6. Na Ziaju se chystám už dlouho a furt nejsem schopná si něco pořídit. Do YR moc nechodím, protože v poslední době jsem na nákupy líná, ale ze začátku jsem tam taky byla každý měsíc, jen co dorazil kupon :D Musím jít očichat tu limitku od Baley, jsem moc zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já na nákupy nebudu líná asi nikdy, to ti závidím :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)