pátek 13. listopadu 2015

Oční stíny ColourPop

Zdravím Vás! :)

Dnes bych Vám ráda představila oční stíny značky Colourpop. Tato značka pochází z USA a v nabídce má oční stíny, tvářenky, tužky na oči a produkty na rty. Na úvod bohužel musím podotknout, že se tato značka nedá sehnat mimo Ameriku pokud se nepletu. Do Evropy zatím vůbec nezasílají, což je velká škoda. Já jsem měla možnost si je pořídit díky jedné skvělé slečně, která sdílela na svém Instagramu, že má možnost si je objednat a nabídla to i svým sledovatelkám. Nepochybuji o tom, že s tím musela mít spoustu práce a vyřizování. Je obdivuhodné, že se tady najdou tak ochotní a milí lidé. Pokud byste však měly cestu za velkou louži, nebo jinou možnost, jak se k nim dostat, určitě se po Colourpop mrkněte, protože vážně stojí za to!


Co se očních stínů týče, vybere si určitě každá z vás, protože mají neskutečný výběr odstínů. Vybírat můžete mezi odstíny se shimmerem, třpytkami nebo mezi matnými. Já matné stíny moc nenosím a proto jsem si na zkoušku vybrala jeden se třpytkami a dva se shimmerem. Moc se mi líbí, že každý stín je zabalený ještě zvlášť v krabičce. Je to sice drobnost, ale hned to daný produkt pozvedne o level výš, dle mého názoru :) Samotné balení je z bílého plastu a má šroubovací uzávěr.
Balení je pěkné, ale každého samozřejmě zajímá nejvíce obsah. Já se musím přiznat, že jsem nadšená a nejraději bych si pořídila ještě další. Konzistence stínů je poměrně unikátní. Řekla bych, že je to něco mezi pěnovými a krémovými stíny. Už jsem zde několikrát zmiňovala, že na běžné denní rychlé líčení preferuji krémové stíny, které se dají nanést prstem a nemusím se obtěžovat se stínováním přechodů a podobně. Tohle je přesně ten případ. Jsou neskutečně pigmentované už po jednom přetření, takže stačí dva tahy, máte skvěle nalíčené obě oči a můžete odcházet. Výdrž je taky výborná, ráno nanesu a večer odlíčím, žádný problém. Nejvíce jsem si oblíbila světlý odstín Girly, potom zlato-oranžový Shark attack a naposled hnědý Sequin. Na posledním zmiňovaném mi trochu vadí poměrně velké stříbrné třpytky, ale myslím si, že si k němu postupně taky najdu cestu a na různé plesy a večerní společenské akce bude taky super. 
Dnešní recenze byla velmi optimistická, ale já vážně nevidím jediné mínus - samozřejmě až na tu dostupnost. Pokud bude možnost, ráda bych v budoucnu vyzkoušela jejich tvářenky a matné lesky na rty. 
Ještě pro doplnění - každý stín obsahuje 2,1 gramu a cena se pohybuje kolem pěti dolarů. Širší nabídku si můžete prohlédnout zde.



zleva odstíny: Girly, Shark attack, Sequin (stíny jsou nanesené v jedné vrstvě)

Znáte značku ColourPop? Zaujaly Vás stíny? :)

Krásný den!

18 komentářů:

  1. Tak ty jsou nádherné, kéž by se jednou dostaly i k nám :) Taky mám nejradši stíny, které nanesu prstem a hotovo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad k nám přijdou co nejdřív, ráda bych zkusila jejich kosmetiku na rty :)

      Vymazat
  2. Značku Peti neznám a odstíny jsou teda moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru určitě mrkni i na ten odkaz jak jsem přikládala, těch odstínů mají snad milion a bylo děsně těžké vybrat jenom tři :D

      Vymazat
  3. Vypadají nádherně, opět můžeme jen litovat o co přicházíme..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo no, nemůžeme mít všechno :) Tak snad jednou

      Vymazat
  4. Je fantastické, že slečna tuhle možnost nabídla i dalším lidem. Skvělé gesto. :)
    Stíny toužím vyzkoušet, tak snad se jednou poštěstí. Ty jsi si vybrala krásné odstíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenka je vážně skvělá, zrovna nedávno nabízela tuhle možnost znovu včetně objednání z americké Sephory. Škoda, že nemám více peněz :D

      Vymazat
  5. Jůůů nádhera, dokonalost.. Jednou bych je chtěla zkusit taky.. :) a doufám, že je někdy začnou zasílat do Čech.. :( :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo skvělé, snad se dočkáme :). Nedávno bylo pár kousků i na Vinted, ale teď už jsem je tam nenašla.

      Vymazat
  6. Tyhle znám, každý je chválí, taky bych je chtěla vyzkoušet. Doufám že někdy budou dostupné i na českém eshopu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Ta pigmentace je šílená! Fakt se mi moc líbí, kéž by se dostaly k nám :)

    A co řekne tvá nutella?

    OdpovědětVymazat
  8. vypadají vážně úžasně! <3 kéž by se dostaly i k nám, ale věřím, že časem určitě :)

    OdpovědětVymazat
  9. sú tak nádherné!!! škoda, že u nás nie sú také dostupné :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to velká škoda, ale snad se časem taky dočkáme :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)