pátek 27. listopadu 2015

Yves Rocher - šampon pro objem vlasů a pleťový čistící gel

Krásný den Vám přeji! :)

Máte rády francouzskou značku kosmetiky Yves Rocher? Mně se moc líbí především jejich limitované edice a výrobky označené zeleným bodem. Když je ale nějaká super sleva nebo akce, tak ráda sáhnu i po kosmetice z jejich klasické řady. Pár produktů jsem už zkusila a vesměs nebyly vůbec špatné. Dnes bych Vám ráda představila další dva.


Šampon pro větší objem vlasů s bioslézem
Tento šampon slibuje dodat jemným vlasům pevnost a objem. Výhodou pro někoho může být absence parabenů, silikonů a barviv. Já to neřeším a klidně používám i kosmetiku s obsahem těchto látek. Šampon je tekutější konzistence a velmi dobře pění. Já mám vlasy dlouhé pod lopatky a na jejich umytí mi stačí dávka o velikosti vlašského ořechu. Na pokožce hlavy je příjemný a nijak mě nedráždí. Parfemace je taková bylinková, ale velmi jemná. Pokud si vyloženě nepřivoním k lahvičce, tak ji ani neregistruji. Po použití tohoto šamponu mám pocit, že jsou vlasy opravdu důkladně čisté. Při jeho oplachování cítím, jak vlasy jakoby až vržou o sebe, jak moc jsou umyté, tudíž si nedokážu představit používat tenhle šampon bez použití kondicionéru nebo masky na vlasy. Problém ale je, že šampon nedělá to, co má. Když si kupuji šampon na objem, tak čekám, že budu mít po jeho použití vlasy alespoň trochu nadýchanější, což se bohužel neděje. Navíc nijak extra nevyniká ani v jiné oblasti. Pokud by mi například nedodal objem, ale prodloužil interval mezi jednotlivým mytím vlasů, tak bych uvažovala o opětovné koupi. Takhle je to pro mě jen obyčejný šampon, podobný si můžu v drogerii koupit za třetinu jeho ceny. 
Obsah je 300 ml a cena 82 Kč.

Čistící gel Hydra Vegetal pro normální a smíšenou pleť
Na etiketě tohoto výrobku se dočtete, že zbavuje pleť nečistot, zbytků líčení a přebytečného kožního mazu. Zároveň by měl pleť zanechávat čistou, svěží a rozjasněnou. S potěšením musím říct, že všechny tyto funkce vážně plní. Po vyčištění obličeje tímto gelem ještě dočišťuji pleť micelární vodou nanesenou na vatovém tamponku a opravdu je téměř čistý. Navíc mi vyhovuje jeho hustější konzistence. Nemám ráda podobné produkty, které jsou tak tekuté, že mi z rukou zmizí dřív než je stihnu nanést na obličej. Parfemace opět není téměř žádná, což u kosmetiky na pleť preferuji. Je pro mě taky důležité, aby mě mycí gel nevysušoval. Nesnáším, když se mi na pleti tvoří suché šupinky, mám ji celou staženou a mám pocit, že pokud se nenamažu krémem, tak se scvrknu celá. S tímhle produktem ale žádný podobný problém nemám, jeho používání je mi příjemné. Celkově mu nemám co vytknout a klidně bych si ho v budoucnu pořídila znovu.
Balení obsahuje 125 ml za cenu 240 Kč.


Co Vy a Yves Rocher? Máte nějaké oblíbené kousky? :)

10 komentářů:

  1. Škoda toho šamponu taky jsem chtěla nějaký vyzkoušet, ale v poslední době váhám. A gel mám taky a jsem spokojená, i když preferuji spíš jemné peelingy, které podle mě čistí lépe a nemám problém je používat denně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba ty ostatní budou lepší, ale tenhle není nic extra. Já běžně používám tyto gely a třeba jednou až dvakrát týdně si dávám pořádný peeling :)

      Vymazat
  2. Krásný den i Tobě Peti :) V první řadě Ti teda musím pochválit fotky, ty se mi fakt líbí. A jinak YR mám ráda, nakupuji tam hlavně, když mi přijdou slevové kuponky a info, že je k tomu nějaký dáreček zdarma, na to já slyším :D. A čisticí gel na obličej z YR taky mám a je super. Šampony jsem zatím nezkoušela, ale kondicionér ano a to bylo něco skvělého pro moje vlasy, tak jsem si právě říkala, že bych pak časem i šampon vyzkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Veru, snažím se, aby fotky vypadaly dobře :) Na dárečky já taky slyším, ovečku už mám taky doma :D

      Vymazat
  3. Přijde mi, že dodat objem je trochu problém pro většinu šamponů, které to mají v popisu práce, aspoň pro moje vlasy. A z řady jak máš čistící gel mám micelárku, tu jsem ještě vyzkoušet nestihla. Ale teď jsem si hodně oblíbila řadu Pure system:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to problém, ale přesto tam očekávám tento efekt alespoň v nějakém množství. Z řady Pure system jsem ještě nic neměla, ani nevím co obsahuje. Mrknu na ní, díky za tip :)

      Vymazat
  4. Peti, Yves Rocher mám moc ráda, každopádně tyto produkty jsem ještě nezkoušela. Já si teď hodně oblíbila jejich vánoční kolekci :)

    November Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si pořídila z Vánoční limitky krém na ruce a pár výrobků kamarádce k narozeninám. A voní nádherně! :)

      Vymazat
  5. Mne vyhovuju sampony bez silikonov viac, od YR mam teraz sampon na farbene vlasy a ten je uzasny ani vlasy sa mi nemastia tak rychlo ako po inych samponoch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na to zase tak nehledím jestli šampon obsahuje silikony nebo ne. Některé šampony bez silikonů mi taky hodně vyhovovaly, ale tenhle mě bohužel nijak zvlášť nenadchnul..A je pravda, že ten na barvené vlasy si chválí poměrně dost lidí, asi ho v budoucnu taky zkusím :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)