sobota 5. prosince 2015

Co jsem dělala v listopadu?

Ahoj holky!

Dnes tady pro Vás mám zase pár fotek, které se mi nashromáždily v telefonu během uplynulého měsíce. Já mám takovéhle šmejdící a oddychové články moc ráda. Doufám, že Vy taky :)

 skvělá kniha + dobrý čaj = nejlepší relax

 neodolala jsem Mary- Lou manizeru..

 ..a ani laku z Vánoční limitky Essence

taky tak milujete knihovny?

 úžasná Hevi mi poslala pohled, jen tak pro radost a moc mě tím potěšila! :)

 po delší době zase modré nehty

 čtu všechno ostatní, jen abych nemusela studovat literaturu k bakalářce, ale po Vánocích už se do ní intenzivně pustím, slibuju! :D

 nákup z Manufaktury

 znáte kokosovou tyčinku Flint? Já ji zbožňuju, jen jsem ji strašně dlouho nikde v obchodech neviděla, proto když jsem ji objevila v Tescu, udělala jsem si hned zásobu :)

 moje oblíbená kombinace

 rukola, rajčátka a mozarella - to bych mohla jíst pořád

 radosti z Yves Rocher

čokoládový kebab a byl překvapivě výborný!

skvělý film, určitě doporučuji shlédnout

Toť vše, mějte se krásně a užijte si zbytek víkendu! :)

20 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Bála jsem se, že to bude děsně sladké, ale byl výborný! :)

      Vymazat
  2. závidím to čítanie knížky, ja už mesiac čítam len tie k bakalárke :( a krásne laky:!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Néé to jsem slyšet nechtěla, teď se ozývá moje svědomí dvakrát tolik! :D :(

      Vymazat
  3. Čokoládový kebab vidím poprvé, zajímavý :D Flinta - miluju a když bych si koupila takhle 3 jako ty, tak to by u mě znamenalo, že je hned sním :D
    Zaujal mě lak UMA :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně vydržely na tři dny, což teda taky není úplně k chlubení :D

      Vymazat
  4. Ten salát s rukolou vypadá skvěle, jenže doma rukolu nikdo nejí a já bych celé balení nezvládla, navíc to malé balení z Bily jsem už koupila několikrát zapařené :( Jinak knihovny moc nevyhledávám, na mě je tam moc ticho a ty hromady knih jsou depresivní, když stíhám číst jen skripta :D Vánoční limitku z YR se chystám prozkoumat taky, ale zrovna mám rýmu, tak to musí počkat :( Kokosová tyčinka by mi mohla chutnat, podívám se po ní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si dávám té rukoly fakt hodně, takže mi to velké balení vystačí na dvě až tři večeře :) Klid v knihovnách je, to je pravda, ale mně to tak vyhovuje. Lépe se tam pak člověk na všechno soustředí, třeba právě i na psaní bakalářky :D :(

      Vymazat
  5. Já když se nechci učit, tak se taky radši začtu do knížky :D Limitka Essence se povedla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty seš můj člověk Peggie! :D Vánoční limitka je super, hlavně mě hodně překvapila kvalita těch laků. Jsou nádherně pigmentované, takže stačí jedna vrstva pro plné krytí a dobře drží :)

      Vymazat
  6. Na ten film jsem se nedávno koukala, určitě si ho někdy pustím znovu, moc se mi líbil:-) A limitka Essence je úžasná, já z ní tedy mám zatím jen rtěnku, ale jen jak se dostanu do drogerie, tak přijde řada na laky na nehty:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky moc líbil. Já mám zatím jenom lak, ale právě uvažuji, že si zkusím pořídit ještě rtěnku :D

      Vymazat
  7. Mary Lou manizer je boží! Taky jsem ho tenhle měsíc testovala :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Uplně mě ohromil čokoládový kebab, na nic podobného jsem ještě nikde nenarazila,ale teda vypadá moc chutně:)! a rozjasnovač od Mary lou, je něco užasného a nádherného musím si ho taky určitě pořídit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě byla minulý víkend s přítelem na Festivalu čokolády a tam ho dělali, teď jak o tom mluvím, tak na něj mám zase chuť :D Mary je vážně super, v brzké době na ní chystám samostatnou recenzi :)

      Vymazat
  9. Mmmm na ten salát jsem dostala šílenou chuť! Vypadá vážně skvěle! :) A rozjasňovač Mary-Lou mám také a úplně ho zbožňuju. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na něj mám taky chuť, jak koukám na tu fotku, ale teď bohužel nemám v lednici rukolu :D S názorem na Mary musím jenom souhlasit, zvlášť se mi ten efekt líbí teď v zimě a na podzim :)

      Vymazat
  10. Doufám, že ti ta vánoční edice Yves Rocher bude vyhovovat. Já se musím přiznat, že některé výrobky mě osobně zaujaly víc a jiné bych ani nepotřebovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec jsem se rozhodla, že dám sprchový gel a krém na ruce s vůní mandle kamarádce a nechám si jenom krém na ruce s vůní skořice. O víkendu na něj přijde řada, tak uvidíme jak obstojí :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)