sobota 26. prosince 2015

Co jsem dostala k Vánocům?

Zdravím Vás mé milé čtenářky!

Doufám, že se Štědrý den vydařil podle vašich představ a užíváte si i další vánoční svátky. Dnes bych vám ráda ukázala dárečky, které jsem dostala od mých blízkých. Já sama tyto články u ostatních moc ráda čtu a tak jsem si říkala, že by vás to mohlo taky zajímat. Letos jsem byla asi extrémně hodná, protože jsem dostala dvě věci, po kterých jsem už dlouho toužila a dokonce ještě něco navíc :)


Od přítele jsem dostala dárkový set z Manufaktury, který obsahuje sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce s vůní malin. Byla to limitka letošního léta, takže už ji nejspíš neseženete. Už se moc těším až všechny tři produkty vyzkouším, protože s touto značkou zatím nemám téměř žádnou zkušenost, ale moc se mi líbí jejich obaly.
Ježíšek mě moc potěšil mým vytouženým parfémem Euphoria od Calvina Kleina. Přivoněla jsem si k němu už před několika lety u známé a od té doby jsem si ho hrozně přála a letos jsem se konečně dočkala, jupí! Voní krásně a navíc je to rovnou 100 ml, takže mi vydrží na hoooodně dlouho :D


Rodina mě taky moc potěšila sprchovým gelem od Mary Kay, čistícím kartáčkem na pleť Avon a sprchovým gelem s malinovými jadérky od značky Oriflame. Vím, že spousta lidí nedostává kosmetiku ráda, ale mě naopak kosmetika potěší vždy. Čistící kartáček bude mít dnes svoji premiéru, tak jsem na něj zvědavá. Určitě vám o něm v budoucnu ještě napíšu.


Jsem čajofil, čajů dokážu vypít klidně i deset za den, proto mě moc potěšil velký hrníček s mým jménem a dokonce i lžičkou. Je to super roztomilá pozornost, kterou budu maximálně využívat. 
Od přítele jsem dostala dárkovou kartu do DM drogerie a taky Pandora náramek, já mám takovou radost! Vím, že je teď kolem Pandory nějaké haló a svět se dělí na její příznivce a odpůrce. Mně se ale moc líbí ten nápad, že si můžete náramek sestavit samy, podle událostí a osob, které jsou pro vás významné. Přívěsky bych chtěla sbírat pomalu a postupně. Mně osobně se líbí náramek třeba s jedním přívěskem více, než když je zaplněný celý. Můj první přívěsek bude obsahovat psí tlapku, aby mi připomínal moji věrnou psí společnici. A Je mi fuk, že má teď Pandoru každá druhá, u nás na vsi to nikdo nemá, haha :D Taky jsem dostala DVD s filmem Padesát odstínů šedi, protože jsem nejspíš poslední člověk na planetě, který to ještě neviděl. 

Moc děkuji všem mým Ježíškům, já jsem ze všech dárečků upřímně nadšená a myslím si, že si je snad ani nezasloužím.

Jaký dáreček udělal pod stromečkem radost Vám? Pokud píšete taky článek, budu ráda, když mi do komentářů hodíte odkaz, jsem zvědavá :)

Mějte se krásně a užívejte volna!

20 komentářů:

  1. Ahoj Peti :) dostala jsi krásné dárky
    Mně se letošní Štědrý den líbil moc a i s dárkama jsem spokojená, taky už mám přichystaný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Veru. Tak to už se moc těším na tvůj článek :)

      Vymazat
  2. Peti, dostala jsi skvělé dárky :) Moc se mi líbí hrníček a samozřejmě náramek Pandora :) Mně letos největší radost udělal lístek na koncert.

    Bomb Cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrníček je super, zrovna v něm mám uvařený čaj. Lístek na koncert je dobrý nápad, to by mě taky potěšilo, tak si koncert hezky užij :)

      Vymazat
  3. Tuto vůní mám moc ráda a i moje maminka, navíc manufaktura dělá super setíky. Moc krásné dárky.
    :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní božsky, mamka říkala, že mi na ni bude chodit :D

      Vymazat
  4. ten čistící kartáček z Avonu vypadá úplně skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem ho poprvé zkoušela a je i moc příjemný na pleti :)

      Vymazat
  5. Dostala jsi moc hezké dárečky, líbí se mi ta sada od Manufaktury, hrníček a samozřejmě náramek:-) Kromě kosmetiky jsem pod stromečkem rozbalila taky náramek od Pandory, bylo to obrovské překvapení, protože jsem o něm před nikým z blízkých nemluvila, ale přítel mně asi má prostě přečtenou:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to je přítel frajer, to se musí nechat :)

      Vymazat
  6. kráásne darčeky ty si teda poslúchala a taka darčeková kartička do dm by potešila aj mňa:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se nemůžu dočkat až udělám nálet do DM a něco pěkného si tam pořídím :D

      Vymazat
  7. Krásne darčeky Peti, ten parfém CK Euphoria vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dostala jsi krásné dárky, Euphoriu od CK mám moc ráda. A těším se na článek o čisticím kartáčku, to mě zajímá! Jo a neboj se, nejsi poslední člověk na planetě, co neviděl 50 shades - já to taky neviděla a zatím žiju. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kartáček zatím testuji, tak uvidíme :) Mě ten film ani moc neláká, ale když už jsem ho dostala, tak ho zkouknu :D

      Vymazat
  9. Všechny dárky jsou moc krásné :) S filmem nejsi jediná, já ho taky ještě neviděla :D Kosmetiku dostávám taky moc ráda a Pandora se mi taky líbí a mám to přesně jako Ty, taky se mi nelíbí celý zaplněný náramek :) Ale vzhledem k tomu, že šperky nenosím, tak ho asi oželím :D Článek plánuju taky, ale kdo ví kdy, na chalupě se mi moc fotit nechce a doma budu kdo ví kdy a pak rovnou do zkouškového kolotoče :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se divím, že nejsem poslední, jeden čas se mluvilo o Padesáti odstínech snad všude :D. No o zkouškovém mi ani nemluv, taky teď trávím většinu dní nad učením, už aby to bylo za náma..Každopádně se na tvůj článek ale už moc těším! :)

      Vymazat
  10. Pandora náramok je môj sen, veľmi sa mi páčia (možno raz nejaký dostanem :D).Film 50 odtieňov šedej som tiež ešte nevidela a ani ma neláka pozrieť si ho :D
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho taky strašně dlouho chtěla, ale přívěsky si chci pořizovat opravdu jenom k nějakým speciálním příležitostem. Mě ten film taky moc neláká, ale když už jsem ho dostala, tak se na něj mrknu, aby se neřeklo :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)