čtvrtek 10. prosince 2015

Paletka očních stínů a lesků na rty NYX

Ahoj holky, jak se máte?

Já mám ve škole jeden zápočet za druhým, takže bohužel nemám na své koníčky (mezi které patří i blog) tolik času kolik bych chtěla. Už se vážně nemůžu dočkat Vánoc. Až si udělám horkou čokoládu se šlehačkou, pustím si nějaký pěkný vánoční film, hodím si nohy nahoru a bude zase chvilku klid.
Dnes pro Vás mám ale tip na jednu super paletku, tak jdeme na to! :)


Jedná se o paletku pro kouřové líčení očí od značky NYX. Obsahuje devět očních stínů, dva lesky na rty + maličké aplikátory. Je super skladná, vejde se akorát do dlaně, takže ideální třeba na cestování. Balení je jednoduché, pevné, ze silného plastu. Nejsem zrovna typ, který by běžně nosil kouřové líčení na očích. Dávám přednost přirozenosti a většinou nahému vzhledu. Samozřejmě pro nějakou příležitost ráda zvolím výraznější oči, ale to je opravdu spíše vyjímečně. Tím, že tato paletka obsahuje čtyři světlejší stíny, tak se s ní dá vytvořit právě i běžné denní líčení, které je poměrně nenápadné. Takže pokud jste na tom se šikovností tak jako já, nemusíte se bát, že byste měly na očích dva nevzhledné tmavé fleky.
Musím říct, že jsem byla neskutečně překvapená kvalitou stínů. Mají skvělou konzistenci, nejsou moc suché, takže téměř nepráší. A ta pigmentace? To je něco neskutečného! Často čtu ódy na paletky značky Sleek. Já mám doma také jednu a musím říct, že za mě NYX rozhodně vede. Konzistencí stínů na plné čáře a i pigmentace je lehce vyšší než u Sleeku. Já osobně stíny používám s bází od Alverde a na víčku mi vydrží téměř celý den bez jakéhokoliv slévání či mizení. Stíny mě vážně nadchly a sahám po nich často a ráda. Zato lesky na rty si mě nijak nezískaly. Vadí mi způsob aplikace, nejsou zrovna dvakrát pigmentované a na rtech nepříjemně lepí. Použila jsem je jednou, od té doby ne a myslím, že se to nezmění. Každopádně pokud hledáte kvalitní oční stíny, je tahle paletka skvělá investice! :)


Zkoušely jste kosmetiku značky NYX? Přijímám tipy na další super věci, které mi nesmí chybět :D

Krásný den! 

10 komentářů:

  1. Paletka vypadá skvěle, z těch světlých odstínů bych používala všechny, s tmavými pořád neumím pracovat :D Lesky mě nezaujaly už na pohled, nikdy mě lesky v tomto balení nelákaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně, s těma tmavýma si taky nejsem zrovna jistá a ani se v nich moc dobře necítím :)

      Vymazat
  2. NYX jsem nezkoušela :) Ale odstíny se mi hodně líbí a takovou skladbu barev bych využila určitě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě, dá se s ní vykouzlit jak denní tak i večerní líčení :)

      Vymazat
  3. Nezkoušela jsem nic, ale paletku pochválím, ty tmavší odstíny by mi asi ležely bez využití, ale ty světlé jsou moc hezké:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já po tmavých taky sahám spíše vyjímečně :)

      Vymazat
  4. NYX jsem zatím nezkoušela, ale hodně mě lákají jejich korektory a mimochodem tahle paletka vypadá skvěle! :)

    Aussie Take The Heat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky moc láká jejich HD korektor a ještě Lip buttery :)

      Vymazat
  5. zatím mám od NYX jen rtěnku, je hezky pigmentovaná, ale není moc hydratační, takže ji moc nepoužívám :( každopádně tahle paletka vypadá naprosto božsky!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnky mě ani moc nelákají, ale jejich tekuté "leskortěnky" toužím moc vyzkoušet. Nejen, že vypadá, ale ona i je božská! Vážně mě hodně překvapily stíny svoji kvalitou :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)