pátek 18. prosince 2015

Regenerační vlasový olej Balea

Zdravím Vás mé milé čtenářky!

Včera jsem byla naposledy ve škole a znovu jdu až v novém roce, což je super. Ikdyž Vánoce nebudou úplně pohodové, protože se musím učit na zkoušky a psát bakalářku, ale i tak je to pořád lepší než trávit celé dny na přednáškách a cvičeních.
To jsem ale trošku odbočila. Dnes bych Vám ráda řekla pár slov o olejíčku do vlasů od značky Balea.


DM drogerie má v nabídce tento olejíček v různých variantách. Já jsem si vybrala tu v hnědém balení, která je určena pro extrémně poškozené a suché vlasy. Slibuje silné, zdravé a lesklé vlasy, které jsou zároveň jemné a hebké. Mimo jiné obsahuje výživný arganový olej i část slunečnicového oleje. Moc se mi líbí pevné balení s pumpičkou, která se dá otočením uzávěru uzamknout, takže nehrozí žádná nechtěná aplikace. Překvapilo mě, jak je olej hustý. Vlasové oleje už nějakou dobu používám, měla jsem jeden od Loreal, další od Avonu, ale tenhle je ze všech nejhutnější. Aplikace s ním je tudíž jednoduchá, protože mi nesteče z rukou dřív, než si ho stihnu dát do vlasů. Co je největší plus je jeho vůně! Voní hodně sladce, zdá se mi, že tam cítím i vanilku a je to parfemace přesně podle mého gusta. Na obalu je uvedeno, že se dá olej použít buď před umytím vlasů nebo naopak nanést do vlhkých vlasů po umytí. Já ho používám tak, že ho nanáším do umytých, čerstvě vyfénovaných vlasů. Nanáším ho pouze do konečků a délek. Vlasy mám dlouhé zhruba pod lopatky a bohatě mi stačí jedno pumpnutí. Zkoušela jsem i dvě, ale potom jsem už měla pocit umaštěných vlasů, takže je potřeba vychytat to množství. Co se účinků týče, tak těžko soudit. Nevšimla jsem si, že by mi vlasy nějak úžasně regeneroval, ale tenhle pocit jsem neměla u žádného olejíčku. Je to prostě produkt, který je fajn jako prevence roztřepených konečků, je mi příjemný a hlavně ho používám s potěšením. Doporučuji ho minimálně očichat protože ta vůně, ta vůně!


Používáte vlasové oleje? Jaký je Váš oblíbený?

Krásný víkend!

13 komentářů:

  1. Já už se na tenhle olej několikrát dívala, zatím jsem odolávala, protože vlasových olejů mám několik a ony docela dlouho vydrží, tak je nechci moc kupit, aby se mi nezkazily, ale až nějaký dovypotřebuji, tak vím, po čem se podívat:-)Jinak, já mám ráda olej od Gliss Kur nebo Syoss:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značka Syoss mi vůbec není sympatická, měla jsem od nich pár šamponů a hrozně se mi po nich mastily vlasy. Ale Gliss Kur bych časem ráda zkusila :)

      Vymazat
  2. Já používám vlasový olej od Dove. Je jemný a na lehký styling je super.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten už jsem taky koukala, dost blogerek si ho chválí, možná ho časem taky zkusím :)

      Vymazat
  3. Momentálně Peti používám vlasový olej od Syoss :) A taky ho používám po umytí vlasů, až trošku poschnou
    A tento od Baley má ségra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě značka Syoss vůbec neláká, měla jsem od nich pár produktů a od té doby mám na Syoss výrobky docela averzi... :D

      Vymazat
  4. možno máš pocit umastených vlasov keď ich najskôr usušíš predtým ako si ho nanesieš, ale ja si ho dávam ešte do mokrých - vlhkých vlasov a dávam si zo 5 pupičiek a žiadné umastené ich nemám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já ho dnes taky zkusím takhle použít, díky za radu :)

      Vymazat
  5. Už dlouho mám Mythic Oil a vůbec neubývá (ale neříkám, že je špatný). Pak mám v zásobě nějaký z Avonu a pak možná kouknu na tenhle :) Jako prevenci na konečky oleje miluju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou spotřebou Mythic oil s tebou musím souhlasit. Už jsem za polovinou, ale zdá se mi, že než se dostanu na dno, tak to bude trvat snad dva roky. Je skoro bezedný a ubývá hodně pomalu. Což je na jednu stranu výhoda a na druhou mě už úplně nebaví ho používat. Já bych ráda vyzkoušela z Avonu ten v modrém balení s marockým olejem :)

      Vymazat
  6. Já mám teď nově olej od Kallos, tak uvidím, jaký bude :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ani netušila, že Kallos má ve svém sortimentu i olejíčky... :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)