středa 2. prosince 2015

Spotřebováno - listopad

Zdravím Vás holky!

Dnes bych Vám ráda řekla pár slov o kosmetice, kterou se mi podařilo vypotřebovat v listopadu. Je to celkem osm kousků + dva vzorečky. Myslím ale, že spotřebováno za prosinec bude o dost bohatší, protože už teď mi začínají docházet některé kosmetické produkty. Tak jdeme na to! :)



Micelární voda Bioderma - 5/5
Je to už asi moje páté balení. Jsem s ní spokojená a ráda si ji jednou za čas pořídím, pokud je v akci. Chystám o ní v brzké době samostatnou recenzi.
 
Lak na vlasy Wella - 3/5
Na produkty toho typu nejsem moc náročná, protože je používám zřídka - jenom na zafixování ofiny nebo vln. Tenhle lak nebyl špatný, vlasy příliš neslepoval, ale vadil mi aplikátor, který stříkal všude okolo.

Tělové mléko Dove Purely pampering - 5/5
Tenhle tělový krém mě naprosto uchvátil! Byl to jeden z mých prvních kousků od této značky, ale maximálně si mě získal. Hydratační schopnost byla bezkonkurenční, ale přesto netvořil na pokožce mastný film, byl příjemný a skvěle voněl. Za mě je to jedno z nejlepších tělových mlék, jaké jsem dosud vyzkoušela. Určitě si pořídím další balení, jenom zkusím jinou vůni. Recenze zde.


Tělový krém Fragolissime - 2/5
Naopak tenhle krém mě nenadchnul. Byl hodně řídký, hydratace průměrná a vůně mi nebyla ani trochu příjemná. Jsem ráda, že to bylo jenom malé balení a velké bych si určitě nepořídila.

Krém na ruce Body&Soul - 5/5
Z této řady, která je k dostání v drogeriích Müller jsem měla i tělové máslo a oba výrobky byly super. Krém na ruce byl hutnější, příjemný, výborně vyživoval suchou pokožku rukou a navíc nádherně voněl. Stál mě asi dvě eura, takže není o čem diskutovat. Až se dostanu do Rakouska zase si nějakou péči od této značky pořídím.

Vyživující sprchový gel Lactovit - 5/5
Tenhle vzoreček mi vystačil na jedno použití, ale klidně bych si ho na základě této zkušenosti pořídila v plném balení. Měl krémovou konzistenci a neutrální příjemnou vůni. Až ho někde uvidím, tak asi neodolám a zkusím ho.


Pleťová maska Balea Happy Day - 5/5
Pečující pleťové výrobky od Baley moc nevyhledávám. Jednou jsem od nich měla dvoufázový odličovač ze kterého jsem dostala zánět spojivek. Od té doby se snažím jejich produktům na obličej a oči vyhýbat a raději si pořizuji péči od jiných značek. Tuhle masku jsem ale vyhrála u Veru na blogu a když už se ke mě touto cestou dostala, tak jsem ji zkusila a byla jsem příjemně překvapená. Maska měla hutnou krémovou konzistenci, na pleti měla chladivý efekt, ale po čase začala hřát, což bylo příjemné. Po jejím použití jsem měla pleť jakoby pěkně "napitou". Především tváře byly úplně sametové a výborně hydratované. Navíc krásně vitamínově voněla. Jsem ráda, že mám v zásobě ještě jednu a určitě se podívám i po jiných variantách.

Lak na nehty Miss sporty -5/5
Laky na nehty této značky mám moc ráda a kupuji si je stále dokola. Tenhle nebyl vyjímkou. Za málo peněz poměrně hodně muziky. 

Pudr Essence Stay all day - 1/5
Tohle je za mě bohužel propadák. Pudr je docela hrubě namletý, těžko se mi nabíral štětcem, na pleti tvořil nehezké mapy a zvýrazňoval póry. Navíc jeho matující schopnost byla taky mizivá. Nedoporučuji.

Grepové tělové mléko Manufaktura - 4/5
Při posledním nákupu v Manufaktuře jsem dostala tento vzoreček tělového mléka. Když jsem ho doma otevřela, tak jsem si říkala, že sice krásně voní, ale byl hooodně řídký. Myslela jsem si, že to nebude nic moc. Ale když jsem ho vyzkoušela, tak jsem zjistila, že hydratuje překvapivě dobře, přestože má tak lehkou konzistenci. Navíc díky té vůni je to pro mě horký adept na letní měsíce. Vážně uvažuji o tom, že si ho pořídím.

Zkoušely jste některý z těchto produktů? Jak jste byly spokojené? :)

Krásný den!

16 komentářů:

  1. Tělové mléko od Dove jsem měla minulý rok pistáciové a krásně se vstřebávalo a hydratace byla na jedničku :).
    Tak to jsem ráda, že Ti ta maska vyhovovala Peti, já sama jsem jejich masky na obličej ještě neměla. Laků od Miss Sporty mám doma hodně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska byla vážně skvělá Veru, ještě jednou za ni moc děkuji :-*

      Vymazat
  2. Micelárku od Biodermy bych chtěla zkusit, ale ještě nevím, jestli do ní vrazím tolik peněz, možná si počkám na nějakou slevu :) super produkty.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ji kupuji vždy v akci 1+1. Tyto akce bývají poměrně často, takže se určitě vyplatí si na nějakou počkat :)

      Vymazat
  3. Telove mlieko dove som mala ale to obyčajné ale pokukávala som aj po tomto kôli jeho vôni musi byť užasne:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt super, zvlášť teď na zimu je ta hřejivá vůně jako dělaná! :)

      Vymazat
  4. Znám jen micelárku. Měla jsem ji kdysi v tom nejmenším balení a teď mám v zásobě dvě půllitrovky v akci a už se moc těším :) A Dove tělové mléko vypadá taky skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Micelárka od Biodermy je skvělá. Měla jsem i tu variantu pro smíšenou pleť (se zeleným víčkem) a ta mi naopak vůbec nevyhovala.

      Vymazat
  5. Kromě Biodermy (na kterou jsem poctivě číhala v akci 1+1 a dočkala jsem se, juhůůů:-D) jsem neměla nic, ale dobře vypadá ten krém na ruce Body&Soul, škoda, že tahle značka u nás není:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak tak koukám tak Biodermu nakupují všichni jenom v akci a já nejsem vyjímkou.. :D Je to škoda, i to jejich tělové máslo bylo výborné! :)

      Vymazat
  6. moc pěkné věci, biodermu budu muset taky konečně vyzkoušet :)
    Lovies 47
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mně tahle růžová micelárka od Bidermy moc vyhovuje, ale zelená mi vůbec nesedla...

      Vymazat
  7. Tu masku Balea jsem měla taky a byla moc příjemná, moc hezky voněla. Jinak teď mám zelenou micelárku Bioderma a je moc super!

    Christmas Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ta zelená bohužel vůbec nevyhovovala, ale to je asi dáno tím, že není úplně na můj typ pleti ..:)

      Vymazat
  8. Už dlho sa chystám na tento sprcháč od Dove, tak si ho už konečne kúpim :) Krém na ruky musí voňať krásne ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprchový gel mám taky a je moc příjemný. Děkuji za pozvání, mrknu se :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)