úterý 29. prosince 2015

Spotřebováno - prosinec

Zdravím Vás holky!

Na dnešek jsem si připravila článek o kosmetických produktech, kterým jsem se v uplynulém měsíci podívala na dno. Tentokrát je to celkem čtrnáct kousků + jeden vzoreček. Také pomalu sepisuji článek o vypotřebované kosmetice za celý uplynulý rok. Myslím, že to budou zajímavá čísla, určitě se máte na co těšit :)



Deodorant Nivea - 3/5
Tento deodorant nebyl vůbec špatný. Hezky voněl a docela dobře fungoval. Jen mi vadil mokrý pocit v podpaží po jeho aplikaci. Sama bych si ho ale nejspíš znovu nepořídila, mám jiné oblíbence.

Deodorant Balea - 5/5 
Právě deodoranty od Baley jsou mými velkými oblíbenci. Krásně voní, fungují obstojně, dají se sehnat ve spoustě parfemací a navíc část deodorantů z jejich nabídky neobsahuje hliníkové soli. Ani tenhle nebyl vyjímkou a byla jsem s ním moc spokojená. Jiné deospreje už si téměř nekupuji.

Tužidlo Schwarzkopf Taft - 5/5
Přiznám se, že rozdíl mezi tužidly moc nevidím. Prioritní pro mě je, aby mi neslepovaly vlasy a aby se s vlasy po jejich aplikaci dalo dobře pracovat. Tahle modrá varianta splňovala oboje, takže jsem byla spokojená.


Balzám na vlasy Kallos - 3/5
Na vlasech byl příjemný, nijak extra je nezatěžoval a nebyly po něm moc zplihlé. Vlasy po něm šly také dobře rozčesat. Nic navíc jsem na něm ale neobjevila, byl to normální, uživatelsky příjemný kondicionér, ale nic, co bych potřebovala mít znovu.

Sprchový gel Dove - 5/5
O produktech značky Dove jsem básnila už tady. Tuto značku jsem vždycky dost přehlížela, do té doby, než jsem vyhrála tři jejich výrobky v nějaké soutěži. Všechny tři byly super a vyjímkou není ani tento sprcháč. Nádherně voněl, dobře pěnil, byl příjemný, krémový a pokožku nevysušoval. Určitě si v budoucnu pořídím další sprchové gely od Dove.

Tekuté mýdlo Balea - 5/5
Na mýdla na ruce nejsem nijak náročná. Prioritní pro mě je, aby hezky voněla, dobře pěnila a extrémně nevysušovala. Balea to plní na jedničku.


Pleťový gel Yves Rocher Hydra Vegetal - 5/5
Tento mycí gel je určen pro normální a smíšenou pleť a maximálně mi vyhovoval. Pleť krásně zbavil nečistot a líčení, byl příjemný a hlavně jsem po jeho použití neměla pocit, že se mi zmenšila kůže na obličeji. Vůbec nevysušoval, naopak bych řekla, že možná pleť i mírně hydratoval. Celkově jsem s ním byla moc spokojená a nebránila bych se opětovné koupi. Recenze zde.

Micelární voda Uriage - 4/5
Micelárku jsem si vybrala opět ve variantě pro normální až smíšenou pleť. Účinky byly skvělé, nádherně odlíčila pleť i oči bez jakéhokoliv dráždění nebo štípání. Měla jsem s ní jediný problém a tím byla její parfemace, která mi nebyla příjemná. Podrobnější recenze zde.

Tonikum Loreal Sublime Fresh - 5/5
Tenhle produkt naprosto plnil to, co sliboval a navíc nebyl cítit po alkoholu. Nemám co vytknout. Samostatná recenze zde.


Kakaové tělové máslo Ziaja - 4/5
Hutný krém, který krásně voněl a vůně se dlouho držela i na pokožce. Skvěle hydratoval, dobře se roztíral i se poměrně rychle vsákl a nezanechával na pokožce mastný pocit. Nevýhodou je ale jeho velmi rychlá spotřeba. Nevím, čím to je, ale vážně ubýval extrémně rychle. Tohle balení mi vydrželo pouze na necelé tři týdny při používání 1x denně.

Avokádové tělové máslo Ziaja - 4/5
To samé máslo, pouze v jiné parfemaci. Opět bylo moc příjemné.

Krém na ruce s bio arnikou Yves Rocher - 5/5
Výborný krém, který mě velmi mile překvapil. Krásně voněl, byl řidší konzistence než jsem zvyklá, ale přesto byla hydratace famózní. Určitě si ho pořídím znovu.


Maybelline Affinitone makeup - 5/5
Tenhle makeup jsem měla doma už nějakou dobu, ale začala jsem ho používat až letos v září a příjemně mě překvapil. Měl tekutou konzistenci, což mám ráda. Skvěle se zapracovával do pleti pomocí štětce, hezky ji sjednotil a nezvýrazňoval póry ani suchá místa. Nijak nepřirozeně jsem se po něm neleskla a na pleti vydržel celý den až po odlíčení. Teď chci vyzkoušet zase jiné makeupy, ale jednou se k němu určitě vrátím, protože mi moc vyhovoval. Jediné co je trochu nepraktické je jeho balení. Recenze zde.

Řasenka Gabriella Salvete Panoramico - 3/5
Z téhle řasenky mám rozporuplné pocity. Nejprve byla strašně mokrá a nedalo se s ní téměř vůbec pracovat, ale asi po měsíci změnila konzistenci a byla super. Dělala krásné výrazné objemné řasy a přesto nijak neopadávala pod oči ani se nerozmazávala. Ten efekt byl super, ale kdo si bude kupovat řasenku, kterou musí nechat měsíc vyschnout než se bude dát používat? Já teda ne, raději se porozhlédnu někde jinde. Více jsem o ní psala zde.

Univerzální krém s vůní malin Balea - 5/5
Vidíte tu rozkošnou plechovku? Tomu se prostě nedalo odolat :) Navíc i obsah byl super. Poměrně hutný krémík, který nádherně svěže voněl po malinách. Dá se použít jak na pleť, tak i na tělo. Já jsem ho nosila v kabelce a používala jsem ho jenom na ruce a moc jsem si ho oblíbila. Na to, jak byl hutný, tak se poměrně rychle vsakoval a ruce po něm byly krásně vyživené a hebké. Pokud bych ho v drogerii ještě viděla, ráda bych si ho opět pořídila.

Máte s některým z těchto produktů zkušenost? A jaká kosmetika se v prosinci podařila spotřebovat Vám? :)

Mějte se krásně!

14 komentářů:

  1. Affinitone je moje stálice, ten make-up miluji, maximálně mi sedí.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě taky vyhovoval, ale pořád mám tendenci zkoušet další makeupy, jestli náhodou neobjevím něco lepšího.. :D

      Vymazat
  2. To kakaové tělové máslo od Ziaja vypadá skvěle, jen nevím, proč tak rychle mizelo, ale plánuji ho taky vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo moc příjemné a voňavé, ta parfemace pro mě byla ideální právě teď na zimu :)

      Vymazat
  3. Mám vyzkoušené tužidlo od Taft (kupuju si to zelené) a úplně mi vyhovuje. To stejné se sprchovými gely Dove, taky je mám moc ráda. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky tužidla ráda od Taft, stejně jako laky na vlasy :)

      Vymazat
  4. Tekutá mýdla Balea jsou mé stálice, jen měním parfemace:-)A univerzální krémy Balea mám taky moc ráda, jednak to rozkošné balení a ten obsah taky není špatný, doufám, že Balea přijde s dalšími variantami vůní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď viděla v DM nějaký oranžový a vypadal dost dobře, příště asi neodolám a skončí v mém košíku :)

      Vymazat
  5. Tolik věcí! Já z tvých spotřebovaných zkoušela jen krém Yves Rocher na ruce, který momentálně používám :)


    December Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle měsíc se mi toho sešlo na moje poměry opravdu dost. A vyhovuje ti? :)

      Vymazat
  6. Pleťový gel od YR mám taky a zatím jsem ho nenačala :) Třešňový sprej od Baley jsem měla už asi 3x a je super

    OdpovědětVymazat
  7. Ten deodorant od Balea mám také moc ráda. Mám doma už několikáté balení a nosím ho každý den ve školním batohu. Mají krásné vůně, nejsou výrazné, ale ani mdlé.
    Make-up Afinitone používám už asi rok a jsem z něj prostě nadšená. Je to úžasně lehounký make-up a lepší co by splňoval moje požadavky jsem v drogerce zatím neobjevila.
    Spotřebovala si toho celkem dost, jsem zvědavá na roční statistiku.
    Ten balzám od Balea má hrozně pěknou krabičku, asi ho budu muset pořídit už jen kvůli ní! :D

    http://fancy-ss.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pěkný komentář! :) Tenhle měsíc se mi tady toho sešlo trochu více než obvyke a to už se teď zase blížím ke dnu několika produktům. Affinitone makeup je fakt super, moc mile mě překvapil a určitě ho nemám naposledy :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)